Sa o ajutam pe Barbye!!! (III)
Raspunsuri - Pagina 16
Gabbriela spune:
doinabita, din bani care au fost donati pt ea nu se pot cumpara cele necesare Mirelei? Poate cineva cu timp mai mult poate sa faca cumparaturile...
Curaj Mirela si multa sanatate iti doresc 
Sanatate si numai bine 
Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
Tine aripioara asta, voinice
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
ana_maria222 spune:
Eu dispun de timpul pentru a face cumparaturile necesare......astept unda verde!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...
Ajut-o pe Barbye
ZIUA MEA
Pozeeee
Oana_B spune:
quote:
Originally posted by Elemer
Buna
daca ajung si eu in Bucuresti ,o sa fac o vizita lu Mirela,cat mai sta in spital,in ce salon este,numele de familie a ei?
Se numeste Mirela Eftemie, e la sectia de recuperare, etaj 10, camera 9.
Oana_B
detalii donatii
actualizari donatii
doinabita spune:
Eu nu stiu cati bani au fost donati!Si toate costa destul de mult...pentru patul care ii este necesar , daca are relatii cineva ar putea fi donat de un spital care il are in magazie, nu ar mai trebui cumparat!E doar o sugestie!
bita doina
impreuna spune:
Ma gandesc ca poate ar fi o solutie sa luam legatura cu diferite ONG-uri care ar putea dona o parte din lucrurile de care are Mirela nevoie, astfel banii sa fie folositi pt a-i acoperi alte nevoi. Din cate stiu eu sunt destul de scumpe...
Fla (sotie si mamica fericita)
Miramar spune:
Of Doamne, n-am reussit sa mai intru pe forum in weekend, dar acum cititnd diagnosticul Mirelei
...si totusi trebuie sa avem speranta - Mirela va merge din NOU!!!
Ar trebui sa reluam ideea operatiei din China, acum avem mai multe informatii - din cate stiu eu acea operatie costa cateva zeci de mii de euro. Acesti bani e cam greu sa-i adunam pe forum. Poate ar trebui reluata discutia cu Mirela in sensul de a face publica povestea ei.
Ma rog pentru tine Mirela!
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Happiness_4_us spune:
Si eu am incredere in Dumnezeu ca o va ajuta pe Mirela.
Trebuie sa avem incredere si speranta ca se va face bine.
Doamne ajuta!
Cu mult drag, Nana.
Pentru Barbye-una dintre noi, Trebuie sa ajuti!!!
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
piccaflor spune:
Ma bucur sa aud ca Mirela e bine din punct de vedere psihic...
Imi pare nespus de rau pt diagnosticul primit si pt escara aia care nu vrea sa se vindece :((...
Dar fatuca asta e o luptatoare si intr-o zi va merge din nou! Are o vointa de fier!
Mirela esti mereu prezenta in gindurile mele...Dumnezeu sa te ajute!
Pentru Barbye-una
dintre noi!Trebuie sa ajuti!
adela achim spune:
Mirela sa-ti dea Dumnezeu putere sa lupti si sa treci si peste aceasta grea incercare si sa te vedem pe picioare....noi iti sintem alaturi si impreuna putem invinge...Doamne ajuta!
Esti mereu prezenta in gaindurile si in rugaciunile mele...
Imi pare tare rau ca nu pot ajuge la Mirela,dar voi fi mereu alaturi de ea,si stiu ca vor merge fetele cu suflet mare din Bucuresti...

Trebuie rezolvata si problema escarei,Doina tu iti cam dai seama cat de grav este si sper din tot sufletul sa nu mai avanseze...
Fetelor Doina are dreptate:Mirela are in continuare nevoie mare de noi asa ca haideti s-o incurajam in continuare...
ADELA
doinabita spune:
Doamne ajut-o pe Mirela!
E foarte buna ideea cu procurarea obiectelor mari de la anumite Fundatii!va avea nevoie de banuti pentru recuperare, kinetoterapeuti care sa-i faca recuperare acasa!si asta costa destul...daca nu va avea posibilitatea de a face recuperare acasa totul va fi pierdut...
MIRELA ARE NEVOIE DE NOI TOTI!La fel ca in zilele dinaintea operatiei , la fel ca in ziua operatiei!Poate cineva are grupa de sange 01, si RH pozitiv si ar putea sa-i doneze o grefa de piele pentru acea operatie a escarei!Fara o vindecare a escarei Mirela nu va putea face recuperare.Escara este un focar de infectie pentru organismul ei.Haide-ti sa facem TOT ce ne sta in putere, sa o ajutam sa se ridice din acel pat, caci nu se stie ce ne ofera secunda urmatoare!
Haide-ti sa o ajutam pe Barbye!
bita doina