Copiluti de mai-iunie 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Emanuela - multumesc pentru incurajare...sper sa trecem cu bine si peste asta!
Ziceati careva de vaccinul anti-hepatita A, este lejer si se poate face impreuna cu alte vaccinuri sau la interval scurt de timp, nu da reactii secundare si nici nu e dureros, l-a facut sotzul meu si n-a simtit nimic, nici Alyssa n-a plans la intepatura si pentru prima data n-a facut febra deloc.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Eu i-am dat Alexandrei cate 1 pliculet de biotics/zi si m-am oprit la 5 zile ca mi s-a parut suficient, s-a normalizat cu kk. I-l puneam dimineata in bibe cu lapte. Se pot da si cate 2/zi, rau n-au ce sa-i faca. Mie asa mi-a spus dr. pediatra.
Eli, da, venim si la munte...pleaca sotzul si noi ne facem de cap. Doar n-o sa stam numai in casa, sa ne plictisim de fetzele noastre. Schimbam peiasjul, asa trece timpul mai repede.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

of, dac-ati sti ca ma doare cucuiul! mai uit de el si-i trag cate o scarpinatura ca ma jeneaza s-apoi imi vine sa urlu...
va scriu o reteta de mancarica de dovlecel pe care i-am facut-o Alyssei de mai multe ori si ii place tare mult, poate le place si alor vostri:
2-3 dovlecei mici (zucchine) curatati de coaja si fierti in apa putin sarata sau in aburi se zdrobesc cu furculita si se calesc intr-o cratita cu putin unt si 1 catel de usturoi, se adauga un ou batut cu 1-2 linguri de smantana si se amesteca pana se prajeste oul, cam 2-3 minute la foc mediu.
sunt in criza de meniuri asa ca-i mai inventez cate ceva sperand sa manance. ieri i-am facut piept de pui cu crema de morcovi si galbenus de ou la pranz iar seara piure de cartofi cu smantana si cremvusti de pui.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Sa ma ia cu rau! Am scris un mesaj si s-a sters dar nu stiu de ce!
Am facut doua poze cu noii mei ochelari, le vedeti aici. Pana una alta imi plac, sa vedem peste o spatamana cum deja incerc sa scap de ei .
La tara nu pot merge cu DRagos deoarece nu sunt deloc conditii, casa nu e a lor, ci a prietenei de care va povesteam si locuri de dormit sunt numarate. Probabil voi merge o parte din acel week-end numai eu, fara DRagos, el va ramane cu bunica-mea acasa....

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Eli, as manca cu mare placere, dar n-am tava de muffins-uri. Asa ca mai balesc la ale voastre pana pe luni incolo cand vine salariul si o sa imi potolesc toate poftele.
Andra, imi place cum iti sta. Sa stiti ca era o vreme cand vroiam sa am nevoie de okelari ca mi se parea mie ca arat mai fancy. Inca probez toti okelarii prietenilor mei, cand am ocazia...
Gata, ma duc sa spal purcoiul de vase si sa inventez ceva de mancare ca zmeul si-a aruncat deja buzduganul (adik a sunat) si acum pica si n-are ce baga in gura, ca eu fata harnica si de casa am dadacit, nici macar copilul, ci netul si DC-ul. RUSINEEEEEEEEEEEE!

Andreea mamica lui Filip Stefan

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Emanuela, am pus diverse variante de iaurt, cam de 2-3-4%, de care se nimerea sa am in frigider. Ultima data am pus un pahar de lapte batut de baut, de Albalact. Iar eu azvarl toate ingredientele intr-un bol si le ametesc cu mixerul de nu se vad. Daca mi se pare prea tare compozitia o mai lungesc cu un picut de iaurt. Trebuie sa fie ca aluatul de chec, sa zic, adica sa curga putin.

Haide meeey, Andutzy, ca esti frumusica si cu ochelari, nu-ti face probleme! Trebuie sa-i porti tot timpul sau doar la calculator/citit/etc?

Biotics baby - eu i-am dat 2 pe zi, 5 zile, atunci cind a facut tratament cu antibiotice. I l-am pus in mancarica.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica

Mergi la inceput

tot eu...s-a trezit principessa mea cu mare chef de vorba, de mancat n-a vrut neam decat dupa o frectie de gel pe gingii, se vede ca o dor. i-am facut papa aia de dovlecel pe care v-am scris-o mai sus, ca s-o mai imbunatatesc am mai pus rondele de morcovi si cateva frunze de spanac, si astea fierte in prealabil...a halit tot castronul, acu' astept sa duhneasca a usturoi!

am masurat-o pe "pitik" are 12.400 si 87 cm!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

emanuela eu pun ouale cu zaharul si aromele, apoi laptele si uleiul, la urma faina si chiar la sfarsit praful de copt si fructele. Niciodata nu au dat rateuri. Mie imi place reteta asta ca are putine calorii, nu are ispite de genul unt, etc.

Olga iti trimit reteta de diplomat. Elisor si tie. Nu e greu deloc. Singura faza e cu gelatina.

Merci de raspunsurile cu Biotics Baby. Oricum e deja un pic mai bine.

Pana la 12 luni ma striga mama apoi s-a oprit. De alaltaieri ma striga "Oga". Ma si asa mult imi placea "mama".

Olga noi vaccinul de varicela l-am facut. Destul de nasol a fost. Tony nu a facut reactii la nici un vaccin. La asta a facut. Poate cum am zis si ca a fost asociat cu raceala si dintzuitul.

Olga

When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
-The Doors-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Mey, din cate vad eu gasca de 5-5-5 e cea mai "coltzoasa", toti isi scot acum caninii la vedere.
Andutzy-si eu mai trec prin Bucur, mie mi se par mai scumpe-de exemplu body-urile Z -cele simple-le-am gasit cu 150-170 fatza de 110 cat sunt la Z.
Mi s-a parut OK magazinul din H de care zicea Gabitza, Valentza il cheama. La babyexpo vreau sa ajung si eu tot joi sa vedem daca reusesc-nu sunt reduceri da' macar sunt toti gramada, vorba lui Monu. Eu caut masutza de desenat de la Chicco-mai nou Iepu' e moarta dupa creioane,creta etc

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Buna,

Androix, ce vrei sa ne spui sau sa nu ne spui?
Daca s-ar supune la vot eu as opta pentru Parcul Carol ca punct de intalnire insa daca este mai greu pentru restul, stabiliti voi locul!

Mygirl, in ce zona a Bucurestiului vei sta? Te asteptam cu drag!

Ups... trebuie sa fug la Maya. Revin.

Tina 25+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an

Mergi la inceput