Copiluti de mai-iunie 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Na, vroiam sa zic sa eliminam Carol daca nu vine Cloreta ca nu e nimeni altcineva prin zona
Acu' as zice sa eliminam Herastraul daca nu se supara Adina ca si pe acolo e inghesuiala in we.
Deci ar fi Carol, Floreasca, Circ.
Mey, am uitat sa zic, si noi venim tot pe la 17-17,30 dupa somnul de frumusetze...asa ca eu as opta pentru Floreasca sau Circ ca ne e mai aproape, da' daca ne asteptati venim si in Carol, mie chiar imi e tare drag parcul ala...
Chris-noi mergem la Circ de obicei si se sta pe iarba fara probleme, desi si acolo au aparut placutzele cu "nu calcati". Si e bantuit de bodyguarzi, da' nu i-am vazut zicand cuiva sa "elibereze" locul...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Am vorbit acum 5 minute cu Nelia. Ieri a fost un atentat in Montreal la Colegiul Dawson unde merge Tudora la gradinita. S-a apucat unul sa impuste in jur. nelia trebuia sa-si ia pitica la 12.30 exact cand a tras asta, norocul ei ca a pierdut metroul si a ajuns doar la si 45. Daca nu ar fi fost in calea focului. A asteptat o ora sa-si ia copila, timp in care era sa moara de ingrijorare. Educatoarele au dus toti copiii in subsol sa-i protejeze. Dar lumea de afara stia ca ala trage, ca mai sunt si altii cu arme si ca sunt ostatici. Deci va imaginati ce a trait. Sunt amandoua bine dar Nelia inca nu si-a revenit.
Uite asta e link-ul cu atentatul.
http://www.ctv.ca/servlet/ArticleNews/story/CTVNews/20060913/montreal_shooting_060914/20060914?hub=TopStories

Olga

When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
-The Doors-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Bine, impropriu spus Bucur, Fran, ca eu merg in complexul comercial, adica la targul Obor, de unde i-am luat azi un hanorac dragut cu 17ron, pantaloni cu 18ron si o maleta portocalie cu 13 ron. I-am mai gasit dresuri subtirele, de PNA, CU 3-4ron. Ii gasisem si ceva incaltari de toamna dar deja se aglomerase tare(maine incep scolile) si nu am mai stat ca se nervosase DRagoselu. ce nu gesesc insa este un sac de dormit, parca nu se mai fabrica, asa nu gasesc pe nicaieri. Va rog daca gasiti pe undeva, sa ma anuntati si pe mine!
Gabitza,Androix, sar'na de complimente! . Sotul meu face misto de mine, zice ca mi-am luat sot tanar(desi e cu 8,5 ani mai mare ca mine)...Cel mai tare ma deranjeaza daca mi se zice ca semana cu Nana Muscouri, pe care nu am placut-o niciodata...

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Doamne, saraca Nelia!! Prin ce emotii groaznice trebuie sa fi trecut! Uff!

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Maine nu incepem scoala!!! E pe alese, unii incep altii nu, eu una ma bucur de amanare.

Androix chiar asa, ce pofte? sau , m-am cocosat la faza cu zmeul
Cu tava si eu am amanat vreo 2 luni pana am luat-o ca e cam scumputa, dar isi face toti banii, cand oi termina dieta in functie de cat dau jos bag si eu cateva, daca poftesc ceva alea sunt. Numai ca mie imi place si aluatul si linsul castronului, cand eram mica furam din coca bunicii, acum imi pastrez singura

Tdi am notat reteta ca e usoara si poate am sanse sa haleasca si a mea ceva ca a inceput sa aiba toane si fitze la masa de parca ii dau rahat pe paine. Ai pus un cutit rece pe cucui? Pai e super inalta Alyssa fata de matza mea, bine si la kg e diferenta bine.

Fran masuta genul ala de care spui am vazut in Carref.., care o poti folosi si pt, nisip, forme, etc di apoi intoarsa pentru desenat, lipit, etc. Nu mai stiu pretul, probabil ai vazut-o

Olga si mie mi-a zis o vreme Andreas pe nume, dar tot mai fain e sa auzi "mami", si mai spuneai ca nu zice Tony nica, pai s-o auzi pe Bianca cum il striga pe frate-su, te cocosezi, e total pe langa nume, dar il striga asta-i important.
Are o expresie noua, toata ziua zice "ba da".

Andra te-ai intelectualizat , hai ca-ti sta bine, dar pari mai serioasa

Eli mami lui Andreas si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Dar de parcul Tineretului?

17+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Am vazut ieri la stiri despre atentatul din Montreal dar spunand ca e vorba de liceu nu m-am gandit ca ar fi vreuna din fetele Neliei acolo. Clipe de groaza si cosmar.

Eli mami lui Andreas si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Olga-auzisem si eu de atentatul ala ieri si chiar m-am gandit la Nelia, dar eu i ntelesesem ca era vorba de un liceu si nu mi-am facut griji. Cred ca eu as fi facut stop cardiac. Saraca!

Cat despre tort, am o vaga banuiala ca este tortul pe care il face soacra mea si pe care am incercat si eu odata sa-l fac si nu mi-a iesit deloc, curgea ca naiba, nu se intarise crema aia si apoi nu l-am mai incercat. Tot asa era cu piscoturi, gelatina si fructe.

A, si eu te intrebam de varice, nu de varicela .

Andutzy-iti sta foarte bine cu ochelari si-mi place ia. Este cumva de la TinaR, ca pe acolo am vazut asa ceva. Apropos de TinaR, am descoperit ca patroana magazinului mi-a fost colega de scoala generala. M-am intalnit cu ea cand am fost in Romania si mi-a spus.

Tdi-scuze, dar m-a distrat copios povestea ta. Sa-ti treaca cucuiul cat mai repede . Ce inalta este Alyssa! Maya are 84 cm (asa zic ei, eu ma indoiesc), dar iesea din grafic. Pe Alyssa o faci manechin.

Ma duc ca de cand Maya doarme 2-3 ore la pranz am si eu mai mult timp si vreau sa ma apuc sa invat Access, sa-mi mai imbunatatesc si eu CV-ul. Il foloseste careva? este usor de invatat. ca pe aici se cere destul de mult pentru job-uri administrative, cam ce cred eu ca-mi pot gasi.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Doamne prin ce emotii se pare ca a trecut Nelia .Chiar asa de tare nu as putea fi.

Voiam sa va zic mai multe dar se pare ca m-am pierdut la ce am citit.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Multumesc frumos de gandurile bune referitoare la noul meu look...Omustata, ia nu este de la TinaR, intr-adevar seamana cu stilul lor, e primita de la prietena mea de sf. Alexandru si este cumparata de la un stand din Bucur am inteles. Cum o cheama pe patroana TinaR? Ca si eu cunosc pe cineva din mai marii firmei, nu stiu insa daca e chiar persoana cea mai de sus....
Doamne, prin ce calvar a trecut biata Nelia! Doamne ajuta ca s-a terminat totul cu bine!

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput