Copiluti de mai-iunie 2005 (8)
Raspunsuri - Pagina 3
Androix spune:
Mah, sunteti o gramada pe messenger dar aici liniste mare. Aveti trebi? ![]()
ufffffff, as face si eu ceva dulce care se face usor si repede si nu stiu ce... Nu budinca de gris... cred ca mai bine ma duc sa iau de la cofetarie ceva.
Sa va spun, sa nu va spun...
Am uitat
Olga,
tu mi-ai facut pofta cu tortul ala super!
Offf, uite nici Filip nu mai scapa o data, medicamentul nu-l ia, ducem niste lupte in care sfarsim amandoi plangand, este iar pe ceai de menta in loc de lapte, mai am si eu putin si ma dau cu capul de pereti.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.
mygirl spune:
"neatza
. Hai ca mi-am luat avant sa scriu si eu un rand pe aici. Stau de ceva vreme pe langa calculator, am apucat sa citesc, sa vad pozele cu bunatati
si m-am dus sa golesc frigiderul ca tare foame mi s-a facut. Cu rusine declar ca am pus 2 kile, in timp ce alte fete tin aici cure de slabire cu rezultate bune. Felicitari, Adina! Eli, parca si tu ai tinut regim? 
Tdi, Alex are (sau avea acum vreo 2 sapt) 12.3Kg si 82 cm. Asta in conditiile in care manca bine dar avea cel putin 3-4 scaune moi si abundente si...
pe zi. Dar de cand am inceput cura cu BIOTICS BABY problema s-a rezolvat ca prin minune, a revenit la kk normal si am scapat de baxul de pampersi cumparati aproape saptamanal. Asa ca ANdroix, Olga, incercati si tratamentul cu Biotics sau Ecoflorina, rau nu are ce sa le faca, le restabileste echilibrul florei intestinale si poate aici e problema.
Acum merg sa trantesc o mamaligutza ca sunt in pofte (sa nu intrati la idei, iau pilule
) si cand se trezeste Alex dam si noi o tura prin targ sa ne clatim ochii si sa mai schimbam peisajul.
Fetelor din Bucuresti, pe 2 octombrie venim la voi(eu cu Alex), stam cam o saptamana sa ne facem de cap, asa ca astept invitatii la plimbari prin parcuri, locuri de joaca, la o pizza, suc sau ce vreti voi. Daca nu, va invit eu![]()
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
omustata spune:
Gabitza-mi-a placut mult de tot masina si culoarea este superba. Eu o tin pe Maya pe locul in dreapta, din aceleasi motive ca si in cazul altor fete care conduc, vreau sa o vad si sa vorbesc cu ea, daca este nevoie.
A, si am vazut pozele cu Andrei. tare dragut este.
ChrisDun-nu ma mi puteam opri sa ma uit la Carina. Este asa de delicata si frumoasa! Arata ca o printesa.
monu-aici vad ca i-au facut vaccin antivaricela la 1 an. Nici nu m-au intrebat daca vreau sa nu, deci aici nu mai este optional.
Andutzy-de ce nu va duceti si voi cu sotul tau la cules de vie? Mai stati si voi la aer si nici nu te mai stresezi week-end-ul asta.
denisa-ma bucur ca iti este mai bine si La multi ani sotului tau.
Beatrice-felicitari pentru articol. Am citit si eu atat cat m-au tinut ochii si sunt de acord cu tine.
Adina-felicitari pentru kg date jos si mai ales pentru vointa. Eu nu cred ca as putea sa tin vreo cura vreodata. Nici nu am incercat, dar la cat sunt de pofticioasa si de lipsita de vointa...
Ioana-sa treci cu bine peste perioada asta si pe urma poate vin si vremuri mai bune. Rabdare iti doresc.
Ieri Maya ne-a surprins pe mine si pe Mircea ca s-a jucat singura vreo 20 de minute. I-am luat o carte noua si cum cartile sunt pasiunea ei am rasfoit-o amandoua. Este din carton si are tot felul de chestii pe care poti sa le deschizi si sa vezi ce este inauntru. Ii luase Mircea una mai demult si ii placea la nebunie, asa ca i-am mai luat una. Dupa ce am "citit-o" amandoua odata, a luat-o ea si s-a jucat o gramada singura tot rasfoind-o si vorbind in limba ei.
Am inceput sa-i luam numai jucarii de baieti si mi se pare cam nasol, dar pe ea numai astea o pasioneaza. Este innebunita dupa camioane si tractoare si in parc numai cu astea se joaca. Iar langa blocul nostru se construieste ceva si este stationat acolo un excavator si de fiecare data cand trecem pe langa el mi-l arata
si vrea sa puna mana pe el. Asa ca ieri i-am luat si eu un excavator, dar nu i l-am dat inca. Sunt curioasa daca o sa-i placa. mai are un autobuz si o masina teleghidata luata de Mircea. Ce ma fac cu fetita asta a mea care se poarta ca un baiat?
Azi ploua rau de tot si asa va fi toata ziua. Ce ma fac eu cu ea in casa? Aici nici nu avem prea multe jucarii. Cred ca innebunim amandoua. Voi ce faceti cu copiii cand nu se poate iesi afara?
Va las ca s-a trezit si trebuie sa-mi incep ziua minunata.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
Androix spune:
Cum se ia bioticsul asta?
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.
elisor spune:
Tdi si eu am pierdut mesajul ca mi-a inchis donsoara pc-ul.
Reiau...
Maysa of, bietul Rares, poate se acomodeaza pana la urma, cred ca si fie-mea la fel ar face la cat e de indaratnica, dar n-am de unde stii atata timp cat n-am putut face rost de un loc la cresa, tare as fi vrut sa ma intorc la servici, pentru bani evident.
Cristina si eu o mai pun pe Bibi pe scaun dar nu ma misc de langa ea, mi-ar cadea cu tot cu scaun. La locul de joaca iarba avem si noi dar e atat de denivelata ca mai tot timpul cade, in schimb lipsesc avertizarile cu "nu rupeti...", dar nu mai e voie cu caini si biciclete
Lucas fa-te bine repejor.
Anca, Nelia ce mai ziceti?
OlgaT desi sunt la regim strict mi-am bagat ochii la frumusetea de tort, vreau si eu reteta daca nu impune prea multa migala, poate incerc sa-l fac de ziua mea, nu tb copt nimic, nu?
Incurajari n-am (desi sunt sigura ca vor veni si momente mai usoare) ca nu prea sunt nici eu cu toti boii acasa.
In rest, felicitari pentru corp, ai dreptate ca e musai si un pic de sport.
Caninii sunt dati naibii cat de durerosi pot fi, la cat a suferit si Bianca am zis ca-i ies deodata canini + masele, dar n-au fost decat niste amarate de coltisoare de masele si alea sus, desi era umflata jos. Nu mai inteleg nimic din eruptia asta. Putere, ca o sa treci si peste asta si vin altele...
Tdi noi avem 74 cm si 11 kg. Scuze, dar m-am prapadit de ras la faza cu cucuiul tau, poate si ca am patit-o si eu si modul cum ai povestit.
Bianca umbla fericita cu fluierul in gura dupa ce mi l-a pocnit de toti dintii in incercarea mea de a-i arata cum tb. sa faca.
Sunt neagra de suparare, am luat din Carref...un cofrag de oua si sunt stricate toate, put si se misca puii inauntru, imi vine sa merg si sa le trantesc in mijlocul magazinului sau sa le arunc unul cate unul in responsabilii de raion. Am mai luat intr-o zi 10 oua la punga stricate dintr-un magazinas de putea in magazin, putea si in casa si eu credeam ca de-afara pute si am inchis geamul sa nu-mi mai intre putoarea, cand colo putoarea era la mine.
Brrr, numai la gandul ce s-ar fi intamplat daca nu ajungeau sa puta si le mancam.
Am o bafta la oua
Trebuie sa cumpar un buchet de flori pentru deschiderea de maine (sper ca incepe scoala maine ca nu sunt la curent cu stirile) si n-am nici un chef sa plec.
Succes tuturor puiutilor care incep maine scoala!
Eli mami lui Andreas si Bianca
OlgaTarziu spune:
Mygirl am primit ieri Biotics Baby si am inceput. Eu i-am dat un plic pe zi. E putin? Cum se da de fapt? Ca pe pachet scrie intre 1 si 3 pe zi dar faza e ca eu am primit doar o cutie cu 10 plicuri. ![]()
Olga
When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
-The Doors-
ema.nu.ela spune:
gabitzam, olga,
multumesc de retete. daca am timp fac una din ele chiar in seara asta.
sa inteleg ca ingredientele se amesteca toate si-atat? de mana sau la mixer? eu aseara am incercat sa fac niste muffin dupa o reteta luata pe net si le-am amestecat laolalta cu mixerul si n-au iesit (erau cam goale inauntru si de-aia s-au turtit). si m-am gandit ca poate trebuia sa le amestec intr-o anumita ordine ca eu nu ma pricep si nici nu scria. acum imi dau seama ca reteta aia nu avea deloc lapte/iaurt - poate asta a fost.
gabitzam, sa pun iaurt mai gras sau mai "de baut"?
olga, buna ideea cu faina neagra. chiar am vazut si eu in supermarket si ma gandeam ce as putea face din ea. poate faci si tu rost de niste Biotics Baby ca tare bun e pt stomacel si maria a luat de multe ori.
o sa va zic cum au iesit.
tdi,
ROR-ul e cel mai simplu vaccin si fara restrictii stai fara grija. eu am facut varianta Priorix si n-a avut absolut nimic.
mamica de maria, 1 an si 1 luna
omustata spune:
Olga-da-ne si nou reteta ca arata tare bine ce ai facut tu acolo. Ce face Tony? Tot nu mananca? Ce ai facut tu cu varicele?
Ioana, ChrisDun-pai eu stiu ca dupa 1 an laptele simplu nu mai pote constitui o masa de sine statatoare pentru ca nu are consistenta necesara. Eu de vreo luna de zile de cand am intarcat-o pe maya ii dau masa de seara obligatoriu. Ceva usor, un iaurt, niste fructe din borcanel, un sandwich. Oricum, Maya nu bea lapte nici pacalita.
Va pup, acum chiar ma duc.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
Tdi spune:
Elisor, parca am inteles ca nu incepe maine scoala ci luni, sper sa nu spun prostii! cat despre ouale stricate eu zic sa anunti protectia consumatorului, sunt foarte eficienti iar nemernicii aia care vand produse stricate merita sa plateasca!
Album Alyssa
elisor spune:
OlgutaM cand ploua o scot in carucior si ii pun husa de ploaie si doar o plimb, cam 1/2 ora, mai mult pentru aer.
Bianca nu are rabdare sa se joace cu nici o jucarie asa ca am hotarat ca nu mai vede nimic de la mine si de sarbatori ii voi lua doar haine, daca e doar cu mine in casa se tine scai, parca ar fi umbra mea, cand sunt si ceilalti in casa si stam in camere diferite se plimba de la unul la altul. Atunci e mai bine.
Si a mea se joaca cu masinute si ecsani meni, cand se joaca cu Andreas.
Oana, da sunt la cura si probabil de-asta am o stare proasta, simt ca-mi pierd ambitia. Dupa Bucuresti veniti la munte?
Androix fa briose si mananca si pentru mine.
Eli mami lui Andreas si Bianca