Endometru, monitorizari, ovulatie,TB,gravidute 138

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Bubule sunt de aceeasi parere cu Catty: fa-ti testul de sange si nu mai sta cu incertitudinea asta! Sigur va fi OK!

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Laurica, catty: mai fac maine un test barza in cazul in care tot nu apar rushii. Totusi o sa merg luni sa fac si testul de sange daca nu se va schimba nimic pana atunci.

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra M spune:

Fetelor,

Aveti idee daca tincturile de zmeur ( am gasit) si cretisoara si napraznic se iau inainte sau dupa masa? Se iau de la inceputul ciclului? Eu sunt azi z6, inca nu s-a terminat cu rushii.
Am luat si maca de dimineata si mor de foame.... Si ma cam ia cu ameteala, o fi de la foame?? Si pe la ovarele mele polichistice simt niste intepaturi, dar o fi de la rushi ca de abia ieri au venit cu adevarat, adica pana ieri a fost doar o secretie maronie (nici nu-mi trebuia tampon.

Fetelor cu ce am gasit eu la naturiste, de dimineata( ora 9) am luat asa:
vitamina e
micul dejun
napraznic 2 capsule( scrie ca au 250mg)
1 cana ceai de coada soricelului
extract de cretisoara 1 lingurita in 1/2 de pahar de apa
1 maca
si pe la ora 12, 30picaturi de extract din mladite de zmeur

O fi bine?? Sau ma dereglez cu totu?
Sa vedem cat ma tine, ca nu-s prea consecventa de felul meu..

Trebuie sa mananc!

Andra si Adelina Dora (26.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

fetelooooor, e posibil sa ai ovulatie in Z29 la un CM regulat de 28 zile??? De la maca??? Pt ca am toate semnele ovulatiei, dureri de burtik, intepaturi in ovare de mai multe zile, mucus care se intinde intre degete...nu mai inteleg nimic!!!

Andra: tinctura de zmeur se ia de 3 ori pe zi. Nu conteaza daca inainte/dupa masa...

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Bubuleana poate ne dai si tu o veste buna. Doamne ajuta!
Eu am luat Maca 3 luni si nu am vazut simptome de ovulatie in ziua 29.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Sa-ti traiasca printesa ,ionica!
Amely, felicitari si nu uita sa tarai piciorul.
Ale, mai spune-ne ce faci. Nu ma provoca sa scriu plostii ca sa apari.Iesi din butoi ca daca vin eu sa te scot sigur ramanem acolo amandoua.
Irlandezo, fa mama ce faci ca faci cum trebuie.Termometrul iti spune numai cand sa te opresti,asa ca...
Selina , mai bine du-te la doctor .(se cheama albastru de metilen, si nu cred ca e de uz intern). Exista insa antiseptice urinare( de ex. Uricol) insa nu stiu daca poti lua in pre-conceptie.Bafta!
Bubule, doar daca e o ovulatie cu oki. Sa dea Domnul!
Eu sunt in z 15 si am parte numai de succese: feriga a disparut in ceata, pe cea de-a doua linie de pe testele de ov. a papat-o lupu, temperatura e in continuare de reptila, imi crapa, acolo jos am o omleta si sotul e plecat pana maine seara.
Fiindca sunt o egoista nu doresc la nimeni asa ceva.
Na,na, na...ce am eu !
Mi-e strans sufletul pt. PamELLA.
Meda si butoiul (ii dau ocol)
P.s.Pt. tine catty am postat la "vine barza"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ce frumos e cand fostele aspirante trec pe aici si ne dau vesti atat de bune...ionica sa-ti traiasca ingerasul si te asteptam pe aici poate te bagi la un fratior....
felicitari amely,sa ai parte de o sarcina usoara si de cat mai multa companie la odisee de aici de la aspirante!
irlandeza ti-am trimis un pm

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

ionica, sa va traiasca minunea de fetita...ce mandru e tati!!!

eu sunt in Z20 si caut semne...am test de sarcina in casa...dar mi-am propus sa nu-l fac decat in prima sau a doua zi de intarziere...sper sa reusesc sa ma abtin.

oricum, la capitolul simptome , tot ce observ eu..sanii ma cam dor.dar cam atat.

speram la mai mult in zilele urmatoare!

pupici!

Nunta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

medo , iaca venii dupa tine aici....sa vedem ce si cum petrecut la tine azi....sa mai trag o tura de ras...hihihi...si sa dau si eu raportelu...na...ca altfel e rost de bataie dupa cum vad io...

io sunt ziua....hait..nu mai stiu...stai sa numar...ziua 10.
azi ,maine , poimaine fac oute...da n-am cucos la casa omului sa le calce..asa ca...asta e..suntem doar io si ouale mele...

asa,acu revenind la tine , ia stai calm..sau stramb..si judeca drept....
se pare ca ai avut toate simptomele de ovulatie..ai facut si prestatie de zile mari...cu exceptia zilei de azi...da nu-i bai..ca mr.musculo cei mici , rezista ei ...
tu cat ai cm?

rox dox , mai ai putintica rabdare....mult a fost , putin a mai ramas...
valabil si pt laura ioana...lasa testele..e inca devreme..urmareste simptome...
io la cap.rabdare, nu ma intrece nimeni,daca as putea v-as trimite si voua la pachet , cate oleacuta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Fetelor am uitat sa va mai spun ceva. La mine in mod normal in ziua 23, cum sunt astazi, temperatura este in jur de 36.3 sau 36.4. Azi dimineata era 36.8. La mine temperatura si la ovulatie nu trece de 37, si de cele mai multe ori este 36.9.
Este mare sau este mica? Ce parere aveti?

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput