Endometru, monitorizari, ovulatie,TB,gravidute 138
Raspunsuri - Pagina 3
Mishulina spune:
Mai Bubule,da asta-i semn bun! Doamne-Ajuta sa fie cum cred eu
Ina
Haideti sa o ajutam pe Barbye! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Putem ,deci www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82950&whichpage=1" target="_blank">trebuie sa o facem!
catty spune:
Neata fetelor,
Simptome din zi 23. Durerea de sani a inceput sa mai cedeze, ovarele ma jeneaza in continuare, urinez f des si de cele mai multe ori am senzatia ca fac si ma duc degeaba la toaleta.
Si pt prima data aseara, zi 22, am vazut ca mi s-au umblat vizibil sanii. Dimineata insa erau "moi si mai flescaiti", scuze de expresie.
Ce parere aveti de asta? Nu as vrea sa sper prea mult pt ca nu vreau sa cad prea de sus.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
catty spune:
Fetelor, treceti-o pe AMELY sus in randul gravidutelor. A venit vremea pt ea sa se duca la odisee.
Sper ca va veni si vremea noastra ffffffffff curand.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
felicia_ spune:
Hai BUBU!
Te asteapta Amely la odisee! Mishule , tu urmezi!
Poze1Poze2
[/url="Pentru BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
Amely spune:
Fetelor, va tin pumnii stransi de tot!
Hai Bubule, da-ne o veste buna, nu ma lasa singura la odisee... ca mi-e urat fara voi
Ionica, sa-ti traiasca mica minune, Sophia si sa te faca cea mai fericita mamica
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
poze Mirela (Barbye)
Fisa medicala - Mirela
Mishulina spune:
Feli te ca-mi trimiti incurajari de cate ori ma vezi . Prind tare bine si optimismul tau "se ia" desi eu tare am retineri in ce ma priveste....
Amely tine-ne rand iubita, poate venim in curand sa-ti tinem de urat!
Ina
Haideti sa o ajutam pe Barbye! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Putem ,deci www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82950&whichpage=1" target="_blank">trebuie sa o facem!
Andra M spune:
Buna fetelor,
Sheherezada, Angelique multumesc de raspunsuri, incep sa ma lamuresc..
In alta ordine de idei, ieri am dat navala intr-un magazin de naturiste... din tratamentul Liviei, am gasit doar
capsule de napraznic, tinctura de cretisoara si ceai de coada soricelului. Nimic de zmeur.
De dimineata am baut o cana de ceai de coada soricelului, 2 pastilute de napraznic si acum ma chinui cu tinctura de cretisoara.
Sunt hotarata sa caut zmeur...
Va pup,
Andra si Adelina Dora (26.04.2004)
bubuleana spune:
Mishu, felicia: hai impreuna la odisee!!
Amely: stii bine ca, in afara de dragostea sotului, as da tot ce am si ce voi avea pentru a te tine de manutza la odisee Dar, din pacate, testele sunt negative si nu am nici simptome cu exceptia durerilor de burtik ca la CM,poate un pic diferite, se simt ca si cum mi-ar strange cineva uterul si ovarele in mana, nu stiu cum sa explic, destul de ciudate si ffff dese aproape tot timpul, mai ales in timpul noptii si o ciudata senzatie de mancarime in zona uterului...in rest nici urma de rushi, nici macar scurgerile bej-maroniu care apareau cu 2 zile inainte de CM cateodata
asta e prima luna in care iau maca si zmeur...o fi de la asta??
Andra: eu am gasit extract de zmeur la Plafar
bubuleana
catty spune:
IONICA, sa iti traiasca printesa si sa va bucurati de ea.
AMELY, inca o data felicitari. Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
BUBU, ia da fuguta si fa un test de sange ca poate ala o sa iti dea o veste buna. Nu vrei? Hai ca poate asa ne trageti si pe noi la odisee tu si Amely.
catalina