Endometru, monitorizari, ovulatie,TB,gravidute 138

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Floare de colt,acum mi-am amintit ce si cum cu jumatatea ta.Scuze.Trebuia sa pastrezi la congelator cativa .
Nu.
Cred ca ai inteles gresit semne de ov or fi fost da Tb e inca 36,0, ieri 35,9. Ei, ce zici sunt tare nu! Iar durerile de sani, ovare si albusul (gelatina, omleta, lacaraia) de 2 zile. Ce zici am ouat sau o fac in 2 transe : intai galbenusul si apoi albusul!

Catty, draga de tine, cred ca temperatura asta e perfecta. Eu stiu ca trebuie sa crasca cu 0,4-1 grad fata de temperatura de dupa primele 4 zile de CM.Simt cumva miros de si la tine?

Va pupic , Meda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Mey scumpicelor,vad ca m-ati dat in urmarire generala;sunt ff bine sanatoasa,nu-mi vad capul de servici iar noutati nu prea am;in plus am vrut sa fac o pauza cu DC caci asa am simtit nevoia;insa ma bucur din suflet ca nu m-ati uitat si ca v-ati gandit la mine.Acum am vazut de Amely,Doamne scumpico daca ai stii cat ma bucur pt tine,ce minune,milioane de felicitari,sa ai o sarcina usoara si un bebic sanatos precum si tot binele din lume ti-l doresc din toata inima mea.

Altfel ,sunt ziua 25 ,n-am nici un fel de semne de nici un gen si astept sapataman viitoare sa mergem la un nou control sa vedem ce decizie luam pt viitor.

Va pupaces pe toate fff dulce si ma bucur sa vad ca fetele mai vechi au intarat din nou pe teren

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Avalon sigur e un deficit de progesteron ca asa a zis si doctorul.Stimularea inca nu am inceput-o pentru ca am avut probleme la serviciu si nu am putut merge la doctor.Cat despre ce o fi dupa...parca mai teama mi-ar fi dupa ce as ramane insarcinata...la gandul ca se poate repeta din nou...
Angelique prima zi se considera ziua in care ti-a aparut sangerarea (adica nu petele maronii,cel putin mie asa mi-a zis doctorul;si eu am cam aceleasi probleme ca si tine)
la toate fetele

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic ca azi a fost prima zi in care nu am mai avut scurgerea aceea maro care ma adusese la disperare (si pe sotul meu la fel ) dar sa nu zic hop...ca poate apare din nou.

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

AMAMEDA, ce n-as da sa fie asa. Dumnezeu stie ce a pregatit pt mine. Eu oricum astept si ma rog sa nu mai fie nevoie de tratamente si drumuri la bucuresti si luna asta sa fie cu noroc. Acum ce o fi, vom vedea.
Tare ma bate gandul sa fac un test de sange, dar cred ca la z23 ma cam arunc cu capul inainte degeaba, nu?

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

bubuleana ce zici dau o fuga pana la tine?Daca am dreptate dai

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

Angelique Nu e normal sa ai sangerari mai ales ca urmezi un tratament.
Dozari hormonale ai facut?Poate ca nu iei ceea ce iti trebuie iar un stimulator pentru ovulatie stiu ca trebuie luat dupa niste parametrii stabiliti dupa ce faci dozarile hormonale din sange.Poate ar fi bine sa vizitezi si un endocrinolog.

Eu sunt in ziua 39 cu TB 37.4 Nu stiu ce sa mai cred.Testul de sarcina a iesit negativ (barza in ziua 35)Simtomele persista.Asa intarziere nu am mai avut.Saptamana asta trebuie sa ajung la dr.
va pupici!!!!

DANNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Catty, te inteleg ce agitata si nerabdatoare esti, dar sa stii ca e un pic cam devreme pt. beta-HCG.Asteapta macar sa-ti intarzie 1 zi.Chiar si asa ai putea gasi un nivel nerelevant si atunci tot in ceata ramai.Fii cumpatata si rabdatoare.Daca e sa fie ai timp sa te bucuri toata viata de acum incolo.Sa dea Dumnezeu sa fie un mic sufletel si la tine in burtica. Ti-am postat un link la vine barza care sper sa te mai lamureasca.Dar mai bine iti propun sa te plimbi, sa citesti o carte fiindca bebe trebuie sa fie comvins ca tu esti mamica care merita sa-l aiba.
Meda

Mergi la inceput

Mie mi-a iesit testul pozitiv in prima zi in care nu mi-a venit ciclul.
Catty iti tin pumnii sa fie cu ochisori.

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

AMAMEDA, multumesc frumos pt link. O sa imi fac timp sa il citesc, nu numai sa rasfoiesc pe acolo. Stiu ca este devreme pt orice test, mai ales ca este z23, dar sincera sa fiu in anii astia de asteptare am inceput sa imi cam pierd rabdarea, si din pacate nu se vinde pe la nici un market.
SHEHEREZADA, sa te auda Dumnezeu. Nu stiu ce va fi, dar eu sper sa fim 3 de luna asta.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput