Endometru, monitorizari, ovulatie,TB,gravidute 138

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

felicia: wow! ce galerie frumoasa!!! nu stiu daca merit cu testele astea dar iti multumesc mult, mult!

noela: pai nu prea mai am ce sa zic, aceeasi situatie la mine, si avem niste prieteni in vizita la noi, insa eu mai dau fuga aici si mai arunc cate un ochi la discutiile voastre

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Buna fetelor!Am si io nevoie de parerea voastra!Din cate stiti voi(ca io nu prea mai stiu nimic)daca a aparut mucusul si m-au durut si ovarele cateva zile dupa sunt sanse sa nu fii ovulat?M-a durut mai mult dreptul ca la stangul mai am probleme.Noi dupa mucus la 2 zile(dupa nu am mai avut cu cine) insa nu stiu ce sa cred.Adica voi credeti ca este posibil sa am si mucus ,sa ma doara si ovarele si sa nu ovulez?Daca nu am prins perioada incercam iar dar sa stiu cum sta treaba!
V-am pupat fetelor si sa auzim de multi bbici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Doxinu, eu zic ca ai ovulat... ca la carte! Adica ai vazut mucus, iar dupa cateva zile ai ovulat, atunci cand te-au durut ovarele!
Pupici si asteptam vesti!

Poze1Poze2
[/url="Pentru BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Testul dr sigur de ovulatie de aseara tot negativ, de necaz nici nu desi era aniversarea noastra, am fost in oras sa sarbatorim si ne-am uitat la tv dupa aia. Azi ziua 18, oricum sunt inarmata cu teste, am si mucus de trei zile in cantitati industriale, de mi-e frica sa nu las urme pe scaune...

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Bubuleee care mai e treaba, soro?

Noela te-a mai lasat durerea?

Avalon si io sper sa se tzina de cuvant! A spus, a spus! Gata! De-acu io vreau rezultate, daca nu, vai de el

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Sint la curs si cica lucrez ceva la laptop. si io gramada pe DC.

De fapt, n-am intrat decit sa va salut si sa va pup.

Noela, daca aveai o grija, temp de azi 36.48. Deci in crestere.

Teste pozitive va doresc, fetelor. Indiferent de model

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

buna dimineata....(ne)bunelor....bine spunea o fata , ca e rost de spectacol aici la voi , abia astept dimineata cand vin la servici sa imi savurez cafeluta amuzandu-ma cu ce ati mai putut produce peste noapte...

angeliques , eu te stiu de la miresici de 2005 , stii , m-am inspirat din felul cum ai avut tu ornate lumanarile ...hihihi...na ca in sf.ti-am spus-o...
mi-a placut faza cu: pe locuri fiti gata..start...
bine ai venit in randul nostru....sedere cat mai scurta..

meda ,tu si greblele tale esti de coma....ce sa mai ....m-am hlizit ca prostu...citindu-te...
oricum..felicitari pt prestatiile de zile mari...luna asta presimt io..ca s-a logodit un gigel cu o ovulita..

ale , felicitari pt sincronizare , prestatia + ovulatie =

noela imi pare rau ca nu te simti in forma...
felicia pupici..tre sa iau si eu modelul tau ,prestatie din doi in doi...
bubu ceva rosu?????
laura care e stadiul??nu gasesti tu nici un
simptomel..nik???

va pupic si va doresc un wk productiv...

Mergi la inceput

laurico, soroooo: m-am holbat in chilotei inca de cu dimineata si ce sa vezi soro?!! nimic!!!!! n-au aparut nici rushii, nici ungurii, nici sarbii, nici bulgarii, nici unii...liniste si pace la mine

deci este deja a 4-a zi de intarziere, sunt Z32, sanii sunt foarte mari si durerosi in parti spre axila. Ce zici?

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Bubule eu zic OK! Sigur e cu okisori Imi amintesc: asa incepuse si la mine durerea de sani inspre axile

Floare de colt, in afara de unele dureri, jene la burtica, nu am nimic! Si nici alea nu-s tot timpul. Ufff azi e Z 22...taaare mult mai e

Poze Laura

Mergi la inceput

laurico, in cazul asta-i trag un dans pana la vederea unui test macar vag pozitiv:

bubuleana

Mergi la inceput