Endometru, monitorizari, ovulatie,TB,gravidute 138

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

didi-edi, bine ai venit! Dupa cum ai observat, mai cade cate una in butoi, dar sunt maini salvatoare si saritoare care o ajuta sa iasa!
Dj_mama, ai dreptate!
Eu programul din doi in doi il urmez regulat, fara prea mari intreruperi, mai ales ca la mine CM nu tine mai mult de 2 zile... dupa care o luam de la capat... dar tot degeaba!
Edit: Noela, pai se pote? Asa te lauzi? Tocmai ziceam ca nu ai voie in butoi!

Poze1Poze2
[/url="Pentru BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna seara din nou, multumesc pentru raspunsuri.

Ne-a trimis doctorul la spermograma. Eu fiind mai hotarata am mers la cabinetul de analize sa iau recipient steril si mi.au dat si o fitzuica pe care scria modul de recoltare, in fine, manual si in interval de 30 de minute de la recoltare proba trebuie sa ajunga la cabinet, programul fiind numai dimineata de la 8 la 10. Si i-am facut program sotului, ne-am spart de ras. I-am spus ca luni dimineata ma imbrac, ma machiez, tot, tot dupa care dau telefon la taxi. In momentul in care operatoarea imi spune ca vine masina in 2, 3 minute cum spune de obicei, ii dau start sotului. In timp ce stau cu poseta pe umar si cu mana pe clanta asteptand taxiul, ii fac galerie sa termine mai repede cu ... recoltatul dupa care zbor... Vai, si de capul nostru si de capul lor. Cateodata imi vine sa arunc si termometre si grafice si tot. Cred ca sunt pe punctul sa cad in butoiul cu meancolie...

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Noela, Avalon fete saritoare ce sunteti!

Noela ai citit in capitolul trecut ce e cu care se benocleaza?

Ati vazut pozicile din Antalya? (in primele 3 albume am pus poze noi)

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Dj mama, las'degetu sa se juleasca ca oricum daca esti la aspirante nu ai nevoie de el.
Noela ,io prefer butoiul budei!!
Meda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Laura frumusico, sper ca se tine de cuvant sotul tau, ca io tare te pandesc sa te trec pe lista aia de la inceput, sa stii!

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

hi-hi! mai, meda, cred ca doar aspirantele cu shtate vechi stiu sa includa in schema de tratament pe tom-degetel; oricum, io mai am pe stangu' de rezerva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

Lauraam citi fetita, cum sa nu, si la cat de tare se benocleaza ochiosul, sigur o sa-l gasesca mai repede decat te astepti!

diana, moaca mica, te bagasi si tu la gasca sta de nebune?
vezi ai grija, ca-s multe tare!!!
eu mi-am luat notite in agenda ...cu nume...tot tacamul...
noroc de felicia ca ti-a scris numele, ca nu te-am vazt...de fapt la cat sunt de adormita,nici nu ma mai mir.
ti pup si bine ai venit in gasca.

angelique, ai noroc de un sot cooperant, numai al meu nu e

dj mama, daca nu ma pupi ma supar pi tini!

meda, eu nu sunt fetza cazta in borcan si nici in buda, doamne feri'. nu vrea sa ma lase durea asta...

bubule
, nu mai zici nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Angelique, si chiar asa ai procedat? Si nu a cedat nervos? ( sotul sau taximetristul...)
Noela, sa-ti treaca durerea...
Bubu , ma lasi sa-ti fac galerie?

Poze1Poze2
[/url="Pentru BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Noela si toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

mai, fetelor, de cooperant, ma sperie si pe mine, asa cooperant este. Adevarul este ca isi doreste enorm un copil, e ceva de speriat. daca i/as spune ca trebuie sa faca chestia asta in fiecare dimineata, ar face-o... Mai degraba ma inhib eu, cand vad ca totul trebuie facut asa cronometrat... El, in schimb... stiti voi...

In schimb eu cu temperatura bazala stau mai prost... Nu mi-a crescut niciodata mai mult de 36,6. Azi, Z8 - doar 36,1. Vorba cuiva de aici, nu mai stiu care, macar de-as vedea doua liniute pe testele de ovulatie, ca pe celelalte... am imbogatit producatorii de teste de sarcina...

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput