Endometru, monitorizari, ovulatie,TB,gravidute 138

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

quote:
Originally posted by felicia_

Doxinu, eu zic ca ai ovulat... ca la carte! Adica ai vazut mucus, iar dupa cateva zile ai ovulat, atunci cand te-au durut ovarele!
Pupici si asteptam vesti!

Poze1Poze2
[/url="Pentru BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

fetelor! Harnice ati mai fost cu scrisul.Dupa atata timp mi-am schimbat dr.si mi-a lasat o parere buna.Mi-a dat sa-mi fac analize hormonale,clamidia si a stat de vorba mult cu mine.Analizele mi le-a dat sa le fac la MedLife.Eu nu sunt din Bucuresti si m-ar interesa daca ati auzit de dr.Badea Iulian,la el m-a dus nasa mea.E dr.ei de 7 ani,nici ea nu ramanea gravida(a fost la multi dr.)si cu el a reusit.
Va si sa aveti un week-end placut!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

quote:
Originally posted by bubuleana

laurico, soroooo: m-am holbat in chilotei inca de cu dimineata si ce sa vezi soro?!! nimic!!!!! n-au aparut nici rushii, nici ungurii, nici sarbii, nici bulgarii, nici unii...liniste si pace la mine

deci este deja a 4-a zi de intarziere, sunt Z32, sanii sunt foarte mari si durerosi in parti spre axila. Ce zici?

bubuleana

iti tin pumnii stransi starnsi sa fie cu ochisori ca tare de mai dorim inca o graviduta care sa plece de la noi!Te-am pupacit si sa ne tii la curent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

bubuleana de ce nu-ti mai faci un test?! Ne perpelesti la foc mic.Hai ca eu zic ca esti!Si cand eu zic.... tu esti .
la toate fetele.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

ale,
inseamna ca treaba e buna si nu te-ai "stricat"!!!
acum urmeaza partea cea mai grea: asteptarea!

fetelor multam tare pemntru grija ce-mi aratati. e tare placut sa stii, ca cineva se gandeste din cand in cand la tine...vorba cantecului

durerile au fost"vii" extrem de intense, in genul "junghiului". ce m-a cam speriat ,a fost faptul ,ca se repetau din ce in ce mai des. noroc ca erau de scurta durata, ca altfel eram la padure dusa

pentru ca mi-e imposibil sa va nominalizez, va pup pe toate, asa la gramada

bubule, tare ma bucur sa aud ca rusii au murit, mama lor de scarbe, insa cu testele cum stai?
nu se vede ceva acolo la orizont?
trebuie sa fie ceva! sau, hoatza mica, nu vrei sa ne spui???!!!

meda, adu , am chicat in butoiul cu melancolie blegoasa.asa fara nici un motiv.ce ma fac???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

noela, shehe, doxinu: haideti mai fetelor, credeti ca nu v-as spune io voua daca vad a doua liniuta??!! veti fi primele!! dar nu vrea sa apara si pace!! Totusi, in viata mea n-am fost mai aproape de o sarcina ca acum!!! auzi tu! 4 zile intarziere!!! m-am saturat de luptat, stresat pentru bebe. Daca nici de data asta nu e, eu renunt cum am mai facut si acum 4 ani, si acum 2 ani...nu mai am forte...vroba melutzicai: imi vreau viata inapoi

am mai facut un femina acum si parca se vede ceva asa ca o umbra dar n-o vad decat io; am mai aratat-o cuiva si zice ca nu se vede! asa ca e clar: sunt dusa rau!!

mai fac maine dim iar...uuufff deja de 10 zile fac teste incontinuu

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

of, Bubuleano ca haioasa mai esti, si io am facut la teste si ale naiba teste ca aratau mereu 1 linie de-mi venea sa iau un pix si s-o trasez eu pe a 2-a. Uneori dupa ce-l aruncam la cos, ma mai duceam sa vad o data daca nu o fi aparut si a 2-a linie ....:-) "din greseala".

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Bubule, , tot ce pot sa iti spun e ca sora unei bune prietene avea test negativ la 2 sapt de intarziere... acum are o fetita super dulce!

Poze1Poze2
[/url="Pentru BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

bubule, sigur alea de le faci tu sunt teste de sarcina?
daca ti-au dat alea de la farmacie ,teste de ovulatie?

acum lasand gluma la o parte, luni ar trebui sa-ti faci analiza sangelui si sa vezi cum stai...nu de alta...ptiu, doamne feri, sa nu aibe bebe nevoie de ajutor si tu sa nu stii.
nu mai poti sta asa.
sau macar sa mergi la medic.

toate cele bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna seara, gagici, dau raportul, Z9, temperatura de reptila, 35,8. Cred ca mie imi scade din ce in ce in loc sa urce, cred ca o sa mor in curand si ma racesc mai inainte de a da coltul. Nush' ce sa mai spun, ma gandesc ca poate s-a defectat termometrul, dar de fapt stiu sigur ca sunt eu cea defecta asa ca nu il arunc (inca...)

Bubuleana, poate e cu okisori, si eu stiu o poveste cand o fata s-a dus si la eko si la control, a facut si 1 milion de teste si toate ii săpuneau ca nu e cu bebe si pana la urma au depistat-o in luna a patra ca era cu bebe. Asta nu pot sa mi-o explic.

Floare de Colt, daca tot ai dat pe fata faptul ca te-ai inspirat din modelul lumanarilor mele de la nunta, arata-ne si noua ceva poze sa te vedem miresica

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput