Mi-am pierdut copilul?!...
Raspunsuri - Pagina 3
boubba spune:
Ah si am uitat sa spun sotzul meu are o ura enorma pe pedofili asa ca!!!...si cum am spus am incercat toate posibilitatzile cu el nu merge nimic nici macar joaca..singura concluzie pe care o tragem este ca mediul la papa ii convine de 1000000 de ori mai mult ca la noi pentru ca are toata libertatea pe care o vrea.
Ramona J spune:
Din cite spui ai renuntat deja la copilul tau.
Eu cind s-a vorbit de abuz m-am gindit in primul rind ca poate l-a(ti) batut sau ceva de genul asta.
Te asigur ca la virsta asta copilul raspunde pozitiv daca se simte iubit.
Sincer, te vad mai interesata de noul sot decit de binele copilului.
Solutia ti s-a oferit - da-i multa iubire, dar nu accepti varianta asta.
Eu atit am avut de spus. Mult succes.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
papadie spune:
boubba un copild e 3 ani nu are voie sa se plictiseasca. asa ca tineti-i atentia treaza si oferiti-i distractii gen muzeul de stiintele naturii, calarie, zoo... chestii care sa-i capteze atentia si inteligenta. nu-l lasa la geam unde are ca tema de gandire ca e bine la tata ca-l lasa sa faca ce vrea.
poti merge la un psiholog pt o evaluare si pt urma la un judecator pt ca ceea ce face sotul tau e inacceptabil la un copil asa de mic. ce-i aia chefuri??? si pin la nu stiu ce ora:( gresit. educatia pe care trebuie sa i-o dea trebuie sa fie aceea pe care o doresti si o impui tu. pt ca altfel debusoleaza copilul de numa.
si e normal sa se poarte asa cu voi din moment ce o saptamana face ce vrea si apoi nu.
eu, personal, as vb cu tatal lui si i-as expune toate aceste aspecte privind educatia copilului mic. eu mereu trag nadejde ca doi oameni se pot 'impaca' si cu vorba buna nu numai prin intermediul justitiei.
si faci o maaaaaaare greseala daca-l vorbesti de rau in fata copilului. copilul va vedea ca tata nu e asa un monstru - mai ales ca se simte f bine in compania lui- si va avea mereu senzatia ca-l minti. de aceea nu-ti va acorda credibilitate.
va doresc cele bune!
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
iren spune:
Boubba, ia ce-i pozitiv din toate sugestiile, shi ignora speculatziile.
Papadie tzi-a scris nishte kestii tare bune, de acord cu ea
Luna1 spune:
Tu esti reticenta si ai concluziile trase din start. In plus daca nu auzi ca ti se da dreptate ca fostul sot este nenoricit ti se pare aiurea. Vrei sa-ti povestesc eu cat de nenorocit e ex-ul meu? Nu are rost, insa daca in urma vizitelor la el sau nu, si-ar schimba comportamentul fiul meu si ar deveni atat de apatic (mai ales la varsta de 3 ani cand nu se exprima bine sentimental) eu mi-as pune tot felul de intrebari inclusiv de ordin sexual. De ce te mira? Pe ce lume traiesti? Eu nu am spus ca el in mod sigur este abuzat (chiar si sexual) ci te-am intrebat daca vreodata ai luat in calcul acest pericol in situatia in care ai adus un strain in viata lui. Tot ce ai replicat tu este cat de minunat este partenerul tau si ai sarit ca arsa in schimb ceea ce spui relativ la fiul tau sunt numai acuze. Tu realizezi ca el are DOAR 3 ani? Realizezi ca nu intelege legaturile de sange si daca acest barbat ar fi fost atat de perfect SI din punctul lui de vedere nu i-ar mai fi trebuit PAPA? Pana si un copil adoptat la varsta asta se adapteaza la schimbari pana la urma insa ce spui tu e ca el te refuza si pe tine. Nu realizezi ca va percepe ca pe o echipa impotriva lui? Te rog reciteste-ti mesajele la rece si spune-mi tu ce crezi.
Din punctul meu de vedere ai de ales intre a fi mama sau iubita. Poti fi si una si alta insa numai dupa ce iti stabilesti prioritatile.
Succes
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Clover spune:
Pur si simplu ma dau cu parerea, ce-ar fi daca il lasi o perioada mai lunga cu papa? Ca papa nu poate fi lapte si miere o sapatamana cap coada si poate asa pricepe Denis unde e de fapt mai bine.
Cand ai zis ca sunteti severi a sunat rau, duri suna si mai rau. Una e sa impui limite si alta sa fii dur. Si palma aia la fund cu care sunt si eu de acord sa stii ca psihologii zic categoric nu.
You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.
Ramona J spune:
Clover, pai copilul sta cu tatal "o saptamina din doua" - scrie chiar la inceput.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
miau-miau spune:
Copilul a devenit un bagaj pe care il mutati de la o casa la alta. Nu mai are un loc al lui, un camin. Nu se identifica cu niciuna din case. Ginditi-va ce ar insemna pentru noi, adulti, sa stam o saptamina intr-o casa, o saptamina in alta. SI nu pentru ca ar fi alegerea noastra, ci pentru ca ar decide altii pentru noi unde, cind si cit timp vom sta intr-ul loc sau altul. Plus, are haine, jucarii, tot ceea ce il face sa se simta acasa in ambele case? Asta e un aspect. Al doilea este faptul ca daca s-a ajuns oricum la solutia asta cu o saptamina aici, una acolo, in ambele case trebuie sa auda numai lucruri bune despre cealalta casa. Altfel inebuniti copilul de-a binele. Nu exista alta solutie, daca tineti la binele copilului, decit sa va intelegeti unii cu altii, cihar daca personal v-ati urit si de aceea v-ati despartit. Trebuie sa deveniti prietenosi, pentru binele copilului.
Copilul se simte vinovat cind e cu mama, ca nu e cu tata si cind e cu tata, ca nu e cu mama. In plus simte/aude ura voastra unii pentru ceilalti.
Copilul nu are nici o vina ca voi sinteti in conflict. El isi iubeste si mama si tata si are nevoie ca cei doi sa se inteleaga. Preferabil toti trei (si cu noul tata) sau patru (cu noua nevasta a tatalui). Puteti chiar sa aveti mici activitati din cind in cind impreuna, ca sa convingeti copilul ca nu e o atmosfera tensionata intre voi si sa-l ajutati sa reziste situatiei asteia.
Natasa spune:
Boubba, chiar sta cu sotul o saptamina si cu voi alta? Cel putin asa se intelege din mesajul tau si atunci asta e problema. Nici un ciine nu poti sa-l dai de colo colo, daramite unui copil sa-i faci programul asta! Inteleg sa-l mai ia in weekend, sa iasa impreuna, dar spre binele lui trebuie sa terminati cu programul asta absurd. Dupa cum bine zicea Miau-miau, si unui adult i-ar fi greu sa se adapteze. Trebuie sa stai de vorba cu tatal copilului si sa faceti in asa fel incit sa nu-l mai plimbati prin doua familii. evident ca el va trage spre locul in care e mai alintat si mai rasfatat, doar nu poti avea pretentia la el sa deosebeasca binele de rau si sa realizeze ca pizza e rea, ciorba e buna, culcatul la 8 e bun si ala 12 noaptea e rau! nici nu are de ce sa ajunga sa compare asa ceva! Nu-l mai dati de colo-colo si daca ai impresia ca-i face rau copilului si ii pune si sanatatea in pericol, atunci ia masuri legale si nu te mai juca de-a discutatul cu un copil de trei ani! eu nu cred asa cum cred altele ca actualul sot i-ar face ceva, vad doar ca asta nu e viata pentru un pui de om care se formeaza!