Transpiratie abundenta

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adrianaa spune:

elliy cum stai cu Calciul in organism? Stiu ca apar transpiratii abundente in lipsa lui. Poate fi si asta o cauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

quote:
Originally posted by deeadance

dar vitamina c la HOFIGAL e buna?caci vitamina c plus nu am gasit inca....

andreea

Andreea , dc nu o gasesti la plafare o cumperi de aici: http://www.terapii-naturiste.com/calivita/prospecte-produse-calivita/vitamina-c-plus-flavonoide.htm . Eu pe asta am luat-o si alta nu as incerca pt ca nu stiu dc e naturala.

Denisa te salut si aici. Astept si eu cu interes rezultatul care il are la tine Vit C Plus.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Salutare !! Am revenit sa va spun ceva. Cand am citit prima oara cap asta, pe prima pagina Lemoni povestea despre o solutie pe care a gasit-o in Canada. Se cheama "Dry Sol". Cum nasii mei veneau din Canada, i-am rugat sa-mi aduca. Si vreau sa va spun ca e minune !!! Nu-mi vine sa cred. Te dai seara cu ea si a doua zi nu mai dai deodorant. Pielea e uscata de tot si nu miroase, nu e uda bluza .. nimic. Asa ca daca aveti cunostinte pe acolo, habar nu am daca se gaseste si in alte parti, va sugerez sa va luati.
La inceput te dai in fiecare zi, pe urma cam o data - de doua ori pe saptamana. E super. Cautati pe net, poate sa gaseste si de comandat.

http://www.drugs.com/cdi/drysol-solution.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

quote:
Originally posted by Boo

Salutare !! Am revenit sa va spun ceva. Cand am citit prima oara cap asta, pe prima pagina Lemoni povestea despre o solutie pe care a gasit-o in Canada. Se cheama "Dry Sol". Cum nasii mei veneau din Canada, i-am rugat sa-mi aduca. Si vreau sa va spun ca e minune !!! Nu-mi vine sa cred. Te dai seara cu ea si a doua zi nu mai dai deodorant. Pielea e uscata de tot si nu miroase, nu e uda bluza .. nimic. Asa ca daca aveti cunostinte pe acolo, habar nu am daca se gaseste si in alte parti, va sugerez sa va luati.
La inceput te dai in fiecare zi, pe urma cam o data - de doua ori pe saptamana. E super. Cautati pe net, poate sa gaseste si de comandat.

Nu se poate cumpara online?

I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Boo

... si inca o chestie - cate g/ ml are? si cat timp l`ai folosit ?

Mergi la inceput

Ok... trebuie sa spun asta... nu mai pot de nervi! In disperare de cauza am luat farmaciiel la rand in cautare de solutii, poate totusi exista ceva...

Fix la prea-maritul sensiblu (ca nici nu merita sa scriu cu litera mare!) ma duc la o fatuca si o intreb daca imi poate recomanda ceva pt hiperhidroza. Se uita ciudat la mine: "Mergeti la doctor!". Pai stai sa`ti spun, am fost la medicul de familie, m`a trimis cu reteta sa`mi prepare unii niste prafuri care n`au fost bune de nimic. Ea insista "Mergeti la doctor". Ok zic, dar daca ma duc, ma ajuta cu ceva? Stii tu ca poate sa imi recomande ceva din farmacia asta a voastra care sa ma scape de pacostea asta? "Eu nu pot sa va recomand nimic". Bine, dar altii au venit trimis de doctor, si le`ai dat vreun leac? Acelasi invariabil "Eu nu pot sa va recomand nimic".

Ii venea sa o dau cu capul de tejgheaua aia sau cum s`o mai numi!

Ma rog... am incetat sa mai sper.... sau nu? In alt moment de disperare am comandat de pe net un roll-on, pe numele lui MAXIM, despre care am citit numai de bine, si la noi si la americani, ca de al ei vine. Astept cu interes sa vad daca au fost bani aruncati in vant.... Cica in 10-14 zile imi vine colet cu Posta Romana... Pana atunci, transpiram la greu in bluzele - toate negre! - care deja streseaza pe toti cunoscutii si nu numai, de parca as fi mereu in doliu.... asa zic ei... eu nu mai comentez, am obosit sa ma scuz in fata lor... mai bine sa ma creada o ciudata, nu?... Ziceti si voi!

Mergi la inceput

Iubika sunt la servici acum, dar cand ajung acasa ma uit si iti scriu exact care e concentratia. Nu stiu nimic de comandat pe net, dar poate gasesti tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

quote:
Originally posted by Iubika

Ok... trebuie sa spun asta... nu mai pot de nervi! In disperare de cauza am luat farmaciiel la rand in cautare de solutii, poate totusi exista ceva...

Incearca injectia cu Dysport. Intr-adevar face minuni, nu mai ai probleme deloc

Mergi la inceput

am gasit ceva pe net despre Dysport:

Injec#355;iile cu toxin#259; botulinic#259; Toxina botulinic#259; (Dysport) ac#355;ioneaz#259; prin blocarea func#355;iei glandelor sudoripare din zona injectat#259;, ducānd astfel la reducerea transpira#355;iei. De#351;i Dysport deriv#259; dintr-o toxin#259;, cantit#259;#355;ile diluate folosite sunt inofensive. Totu#351;i nu se folose#351;te pe parcursul sarcinii.

Injec#355;iile nu dor #351;i dureaz#259; cāteva minute iar rezultatele se v#259;d dup#259; o s#259;pt#259;mān#259; dar efectul dureaz#259; trei-#351;ase luni #351;i este necesar#259; repetarea inject#259;rii pentru men#355;inerea rezultatului.
Pre#355; de la 750 euro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeadance spune:

Andreea , dc nu o gasesti la plafare o cumperi de aici: http://www.terapii-naturiste.com/calivita/prospecte-produse-calivita/vitamina-c-plus-flavonoide.htm . Eu pe asta am luat-o si alta nu as incerca pt ca nu stiu dc e naturala.

Denisa te salut si aici. Astept si eu cu interes rezultatul care il are la tine Vit C Plus.

Miki
se pare ca ce am luat nu e bun ca nu a aparut nici un rezultat.si am inceput sa beau si ceai de salvie dar...multumesc miki am sa comand cine stie poate o sa mearga...poate

Mergi la inceput