Transpiratie abundenta

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Pentru fetele care vor sa cumpere Drysol, se poate cumpara si online aici:

http://www.buydrysol.com sau
de pe eBay (cred ca e mai ieftin transportul)
http://cgi.ebay.com/Drysol-Solution-37-5ml-NEW-Deodorant-Anti-Perspirant_W0QQitemZ320125747912QQihZ011QQcategoryZ29580QQcmdZViewItem
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Andreea pai sunt putine zile de cand iei. Efectul il vezi dupa aprox 3 sapt. Ia-ti si produsul acela de la Vichy pt ca o colega de servici care are si ea hiperhidroza l-a luat ieri si imi spusa azi ca are palmele, mainile si axila uscate si s-a dat aseara. Dar sa-ti explice farmacista cum se da pt ca e un tratam care se face in anum zile din sapt. Scrie pe tubuletz in franceza.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeadance spune:

pai am incercat miki si tratamentul de la vichy dar nu a avut nici un efect.acum am comandat vit C....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Eu sustin ca Drysol este chiar super !! Va spun ca m-am dat cu el joi seara inainte de culcare si vineri nu m-am dat cu deo si nu am transpirat DELOC. Asta in conditiile in care m-am si spalat cu sapun dupa vreo 10 min dupa ce l-am dat pentru ca ma ustura un pic, am facut dus de doua ori .. si nimic! Nici azi nu ma dau pentru ca pielea e foarte uscata acolo.
Eu chiar zic ca merita sa incercati sa il cumparati.

Eu il am pe cel mic, roll-on, extra strong, de 35 ml.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Iau vit C de mai mult de 2 saptamani si totusi nu vad nici o imbunatatire , doar ca am gasit un deodorant , care vad ca imi prieste.Eu iau in continuare si pentru altceva sa vad daca in timp o sa am rezultare si la capitolul transpiratie.
Vorbeati ca lipsa Ca ar putea avea legatura cu transpiratia , din ce m-am informat nu prea are mare legatura.Oricum eu mananc multe lactate , branzeturi , asa ca n-ar fi asta problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Denisa, nu ma bag la legatura cu calciul si transpiratia, dar poate exista o problema de asimilare a calciului.

Eu am constatat ca bicarbonatul e extrem de eficient contra mirosului. Si contra umezelii daca nu e foarte cald. Incercati bicarbonat ca e ieftin.

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bulinush spune:

si eu aveam maaari probleme cu transpiratia axilelor....am incercat toate deodorantele la rand, lichide, solide, am incercat cam tot ce am gasit si degeaba. purtam, vara, doar maieuri foarte decoltate ca sa nu ajunga transpiratia la ele (uneori fara folos). Acum o luna am citit despre tratamentul de la Vichy + deodorant si l-am pus in practica. In cazul meu dupa prima folosire s-a si vazut efectul ; am urmat schema de tratament de pe cutie si vad ca isi face treaba in continuare
Stiu ca are aluminiu in compozitie si nu e f sanatos...dar chiar alta solutie nu am gasit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Clover, cum sugerezi sa se foloseasca bicarbonatul?

Eu il dizolvam in apa, si apoi tamponam zona care trebuia sa ramana uscata. teoretic, pt ca practic nu s`a vazut mare lucru.

Blog si pisici
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kjmami spune:

eu mi-am facut o prietena in elvetia..era din santo domingo. ea avea mari probleme mari cu transpiratia si mi-a zis de dry sol. era supr multumita. ea avusese probleme in sensul ca transpira groaznic de mult si mai si mirosea oribil. de un an de zile folosea dry sol si era super incantata..purta orice fel de haine....
deci se gaseste s prin america latina..nu numai canada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

quote:
Originally posted by Bulinush

si eu aveam maaari probleme cu transpiratia axilelor....am incercat toate deodorantele la rand, lichide, solide, am incercat cam tot ce am gasit si degeaba. purtam, vara, doar maieuri foarte decoltate ca sa nu ajunga transpiratia la ele (uneori fara folos). Acum o luna am citit despre tratamentul de la Vichy + deodorant si l-am pus in practica. In cazul meu dupa prima folosire s-a si vazut efectul ; am urmat schema de tratament de pe cutie si vad ca isi face treaba in continuare
Stiu ca are aluminiu in compozitie si nu e f sanatos...dar chiar alta solutie nu am gasit.

Ok, toata lumea vorbeste de tratamentul asta... eu n`am reusit sa gasesc nimic pe net.
Mai multe detalii, se poate? O imagine, un pret, un prospect, ceva....

Blog muzical
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Mergi la inceput