CIRESE de MAI -IUNIE 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 6
irinaghita spune:
Doroti, si eu as zice ca poti sterge listuta. Dar in cazul acesta, poate isi trec toate ciresicile la semnatura macar data nasterii bebelului (si poate si greutatea la nastere)... nu de alta dar eu dau in balbaiala cand vad cate un bb de 7 kg si ma intreb: cate luni o avea frate, de are 7 kg?? si al meu doar 5! Tinand cont ca intre unele ciresici sunt chiar 2 luni diferenta, ar fi bine sa stim macar varsta.. ca sa ne orientam si noi un pic, si cu diversificarea, si cu toate
Pupici
Irina si Radu Gabriel (5 iunie 2006)
poze nunta http://photos.yahoo.com/irina_v10
26octombrie spune:
angelica, m-am uitat la poze si am niste comentarii de facut:
uitasem ce frumoasa esti! si cred ca dau glas unei indignari generale, spunand ca ce-i atata frumusete acolo, in familia matale, dom'le!! l-am (re)vazut si pe barbat'tu, care arata... rau rau.. (off!), iar copiii,... ce sa mai zic? pai daca fuse pe bune povestea aia cu frumusetea care se imparte, mi-e ca ai vaduvit pe multi cu ce-ati adunat voi acolo!! stiu ca se zice ca frumusetea e superficiala, da, totusi, cand mai vorbesti cu Doamne Doamne, te rog sa ii multumesti si pentru asta!
si, continuand sa ma simt vocea livezii, sper ca va faceti drum la babyexpo si la o cafea cu noi, ca alfel te raportez la moderator!! (daca iti ies niscaiva coshuri pe fata, lasa-le acolo, sa ma simt si io mai bine...)
mi se pare mie sau Stelian seamana cel mai mult cu tine?! e un vis de copil!!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
iulyp spune:
Ella bine ai revenit.
Angelica pt. febrapeste 38 se da cum ti-a zis si vivi. De fapt antitermicele se impart in 2 : ibuprofen(nurofen, marcofen)si paracetamol(eferalgan etc). Atunci cand febra e persistenta se dau altenativ chiar si mai devreme de 6 ore. Da numai la nevoie si daca febra sta numai peste 39(spun asta din experienta cu fata cea mare).
Pt. tuse noua ni s-a dat tusedan iar pt. expectorarea secretiilor inainte am avut ambroxol. Noi tocmai ne schimbaram iara pediatra pt. ca ne-am saturat de antibiotice.
Sa va mai zic ca la 3 luni ni nu am reusit din motiv ba de muci ba de tuse sa facem vaccinul de 2 luni?
Asta il decalam si pe ala de 4 si tot asa.
Pupici la toata lumea
daryana spune:
Neata ciresele... Vad ca a fost o noapte furtunoasa pe aici si am ramas in urma rrau de tot cu cetitul... Angelica, imi pare tare rau ptr Sara mica, mi se strange inima numai cand citesc cum scrii tu ca se chinuie, dar sa o mai si vad... Sper ca va fi bine pana la urma... Cand bebitii sunt raciti si au nasucul infundat, incercati cu ser fiziologic efedrinat 0,5%, cate 2-3 picaturi in fiecare nara de 3-4 ori pe zi, dar nu mai mult de 5 zile ptr ca da dependenta...
Ella
colega... eu sunt in anul2 de rezi si deja mi s-a cam taiat de mizeria din sistem peste care se adauga si mizeria umana... Sa speram ca o sa se mai schimbe lucrurile si la noi... Nu ai zis cum a mers Metoclopramidul ptr refluxul Anei... si pe David asa il mai apuca un plans isteric in timp ce suge dar tot papa printre lacrimi si suspine, ca de suntem niste papaciosi
... Mortala Ana, are o privire atat de patrunzatoare si de matura...si poza cu wrapul, ai dreptate, sa facem ca la pinguini, 9 luni i-am tinut noi sa-i tina si ei macar vreo 4-5 pana se mai pun pe picioare...
Camelia, eu am o prietena care si-a tinut cam mult fetita in premergator si copilul ala nu mergea nici pe la un an jumatate... si cand incerca sa paseasca mergea in lateral, parca dansa, era foarte haioasa si a invatat tare greu sa mearga... Si din ce am citit eu pe net, ultimele tendinte sunt impotriva premergatoarelor cum ca ar invata copii sa paseasca gresit si nu ar ajuta nicicum sa mearga, din contra... Oricum in conditiile astea pana atunci trebuie sa facem o conditie fizica de invidiat ptr ca atunci sa te tii ture...
Pozici David
26octombrie spune:
quote:
Originally posted by irinaghita
Doroti, si eu as zice ca poti sterge listuta. Dar in cazul acesta, poate isi trec toate ciresicile la semnatura macar data nasterii bebelului (si poate si greutatea la nastere)... nu de alta dar eu dau in balbaiala cand vad cate un bb de 7 kg si ma intreb: cate luni o avea frate, de are 7 kg?? si al meu doar 5! Tinand cont ca intre unele ciresici sunt chiar 2 luni diferenta, ar fi bine sa stim macar varsta.. ca sa ne orientam si noi un pic, si cu diversificarea, si cu toate
Pupici
Irina si Radu Gabriel (5 iunie 2006)
poze nunta http://photos.yahoo.com/irina_v10
dadada! numele intreg al cireshei si data nashterii!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
iulyp spune:
Pt. listutza de inceput votez pt. ce vrea toata lumea. Daca vreti sa stergem tot atunci tot sa fie, daca vreti sa stregem dar pe ici pe colo atunci asa sa fie ca eu oricum nu o prea citesc.
Oricum Doroti si Stelutza si fetele care mai modifica pe acolo si se ocupa de intretinerea listutei aveti de la mine un
si o 
doroti_5 spune:
Eu ziceam sa scoatem din listuta doar ora, apgar, spital, medic,dar celelalte le lasam, data nasterii bb-lului, a mamei, cit de mare sa nascut si cit ia la fiecare luna.Sunteti de acord cu asa schimbare, sau in ceva??
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
tzuna spune:
Va felicit pentru bebelusi. Sa va traiasca, sa creasca sanatosi si frumosi iar voi si sotii vostri sa fiti si voi sanatosi sa-i puteti creste asa cum trebuie.
Eu sunt inca in Odisee. Nasc in martie. M-am gandit sa va scriu ca aveti deja experienta.
Am 1.55 m, 44 kg si sunt insarcinata in 15 saptamani. Problema mea e ca incep lucrul si am nevoie de hainute. Pana acum nu am gasit haine pe marimea mea iar pantalonii vechi chiar nu ma mai incap desi nu am burta asa mare. Sunt revoltata ca pana si masurile s si xs din magazinele pentru gravide sunt imense. Va rog sa-mi spuneti daca pot gasi haine pe masura mea undeva in Bucuresti sau daca e printre voi o mamicuta care vinde haine de gravida. Ma intereseaza macar o pereche de pantaloni(sa nu fie blugi) care sa-i asortez cu mai multe bluze si camasi.
Va multumesc si va urez mult succes in cresterea bebelusilor.
15s
papadie spune:
am venit sa prapadesc ciresele din livada. mi-e o pofta de cirese de as musca din Macu (asa ii zice Mielu Sofiei). am treaba fetele de nu-mi vaz varfu capului si unde mai pui ca e vreme frumoasa si iesim la plimbare. nu va zic ce chinu lumii e sa intram in casa...
angelika la temp mika gen 38 pin la 38.5 paracetamol supozitoare.
irina nu te plinge de greutate...Sof are 5.200 la cinci luni implinite acusi pe 11...:D pescarush categoria pana:-))
fiind hranita numa cu lapte praf am zis ca de la cinci luni sa-i dam supa. i-am dat ieri. moam cate strambaturi pt 10 ml ...parca bea cucuta. asa ca azi i-am pus 40 de ml in lapte
adica am completat apa de lapte cu supa. ahh...am trecut-o de pe humana pe nestle. alta tragedie![]()
in rest mi se pare usor hipotona pt ca foarte greu isi tine capul singurica cand o iau de maini si-o ridic in sezut. ma rog, asa zice pediatra de la spitalul de copii ca e hipotona dar din cate imi amintesc nici catrina nu era mare atleta la cinci luni. oricum pediatra de la spital...ofof vai sufletul ei parea foarte tematoare sa pipaie copchilu. dr copiilor zice ca e ok bb sa stau cuminte ca n-are nika.
mai viu
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
26octombrie spune:
n-avem cireshe de prapadit, doar de pupacit! papadie, 
mama era Macu,iar parintii ei Tacu(bunica) si.. Copacu(bunicu)..
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
io tot cresc