CIRESE de MAI -IUNIE 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 7
26octombrie spune:
pupam pescarusi pufanosi! 
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
camelia.t spune:
Eu m-am conformat cu semnatura, e bine asa?
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
carminabulina spune:
Intru repede sa va scriu ca vad ca vreti sa faceti prapad mare
. Ok, lista e prea lunga sunt de acord, asa ca ar fi bine sa o scurtam. Cum? In primul rand ii mai luam din brizbrizuri. Se poate sterge ora scorul maternitatea si doctorul cu acre am nascut. Dar. DAR lasati greutatile acolo, numele intreg al copilului...pe mine ma ajuta foarte mult asta.
Sa fim sincere nu stim chiar toate numele tuturor pe aici. Si sa zicem ca vreau sa o felicit pe Ella pt. fetitza ei frumoasa si pt.emotionanta prima intalnire, si nu imi amintesc cum se numeste fetitza. Buuun, ce fac in cazul asta? Ma apuc sa caut vreun mesaj mai vechi de-al ei ca sa vad ca a a pomenit ceva despre nume sau ma duc pe prima pagina si vad acolo informatia?
Raspuns corect: ma duc pe rima pagina
.
Va pup si aveti grija ce faceti cu listutza
[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
26octombrie spune:
da David, pui de daryana de ce nu e la listuta?? by the way, am vaz't pozele. sunt tare misto, iar trei dintre ele mi-au placut peste poate: cea in care doarme cu picioarele afara din pat, cea cand e epuizat dupa alergatura si cea cu manutza lui intr-a ta. sunt splendide
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
daryana spune:
Papa
, cand te vad cat esti de optimista mie una mi se face rusine sa ma mai plang ca vai al meu a fost prematur (la 35 sapt) si ca vai nu are 7 kg... avem niste puiuti luptatori si energici ptr care trebuie sa-i multumim lui Dumnezeu...
Luana... sa intelegem ca azi evoluezi la matura? mult succes... ma paste si pe mine dar am o lene... as face orice altceva...
Pozici David
carminabulina spune:
HORA, la multi ani mami, pentru cele 4 luni infloritoare. Sa cresti mare si frumoasa si pupacioasa, na!!
[poze carmina
uite cum cresc
ralucis spune:
as vrea sa imi comand de pe net mama si copilul a lui capraru sau ingrijirea sugarului de spock. pe care dintre ele ma sfatuiti sa o iau, la pret sunt cam la fel, dar oare e una mai completa ca cealalata? parca luana spunea ca le are pe amandoua?
carminabulina spune:
Raluca, eu le am pe amandoua, si imi plac si-mi sunt utile fiecare in parte.
De ex. in capraru ai dezvoltarea pe luni, cam ce trebuie sa faca bebe, cum sa-i dai sa manance, retete...exercitii de gimnastica pt bebe.
Spok e la fel de interesant, abordeaza mai mult partea sa-i zic, de sanatate fizica si mentala, educatia, etc. Asa ca daca ai bani poti sa le cumperi pe amandoua cu incredere.
[poze carmina
uite cum cresc
carminabulina spune:
Am o intrebare.
Am primit cadou niste chestii pt. bebe printre care si un ulei Johnson de corp pt. bebei of cours.
Daca foloseste cineva aceasta firma, pt. ea sau pt. bebe i-l daruiesc cu placere. Eu, daca va mai amintiti sunt in razboi declarat cu uleiul Johnson.
[poze carmina
uite cum cresc
ralucis spune:
carmina,
, nu spun ca ma batea si pe mine gandul asta, sa le iau pe amandoua, o sa ma scotocesc prin buzunar si o sa vad cum fac, daca nu iau una acum si pe cealalta luna viitoare.
by the way, am primit si eu prin posta indemnizatia, mi-a venit cumulat pe toate lunile incepand de la nastere si am luat, cu tot cu alocatia lui bb, 23 de milioane, deci f bine, zic eu. cica daca vreti sa va vina banii pe card trebuie mers la bcr, deschis acolo cont si pe urma mers pe str parintele galeriu cu ibanul si de-abia pe urma se trimit pe card.