CIRESE de MAI -IUNIE 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Luana taaaaaree mi-ar place...: sa ma intalnesc cu voi, sa ma uit, sa ma plimb si sa cumpar ... Timpul insa...

Doroti! Sincer cred ca nu a facut nimeni asta ca sa te supere! A vrut sa te ajute! Faci treaba buna!!!

Camelia si eu la fel cu Rob cu somnul (pana la 2 si 1/2). Razv se trezea de vreo 2-3 ori pana nu a mai supt san. Sara insa, CamiM , de pe la 1 luna si 3 sapt, nu s-a trezit delok! Nici sa manance, nici sa o schimb! Sa fie poate ca am lasat-o singura in dormitor, si nu am stat langa ea sa ii aud foiala?! Nu cred, cred ca bb-ii sunt f f diferiti! Nu dispera, deshi stiu ca tanjesti dupa o noapte completa de somn! Incearca sa mai gasesti un inlocuitor din cand in cand!

Cu Vigantolul l-am intrebat ieri pe dr. Carstoveanu (dupa ce in prealabil o alta dna dr imi confirmase ceea ce s-a discutat aici: vit D se dezactiveaza dupa 4 sapt!) mi-a spus ca sunt inventii de-ale dr de familie, si ca dk avem copii rahitici (ceea ce am patzit-o cu ambii baietzei) nu este neaparat din cauza faptului ca vit D din Vigantol a fost inactiva (sunt o multime de alte cauze!; de ex, Rob e -a fost- rahitic, desi a facut D3 injectabil, ca asa era pe vremea noastra). So, dr C spune asa: dk eu ma simt mai bine sa-l skimb, pot sa o fac si la 2 sapt (treaba mea), insa el imi aduce la cunostinta ca firma Merck este cea mai mare soc. inventataore de medicamente, ca nu si-ar permite sa faca un produs pt bb care sa poata fi utilizat perioade indelungate de timp (datorita dosajului/flacon) si sa nu-si atinga scopul pt care a fost creat (zicea ceva de dat in judecata, ca ar putea sa castinge, in cazul asta, un mil euro/$ garantat, daca le-ai intenta proces pt vanzarea si prospectul necorespunzator...); ... aaa! si sticla e maro, tocmai ca sa poata sta fara probleme si in afara ambalajului, in contact cu lumina, si continutul sa nu fie afectat!(asta am invatat shi io la "merceologie")
Asa ca..., fiecare face cum considera! Eu cand am citit ce a scris Iuly_p am si aruncat flaconul ramas din maternitate (din care, desigur, ii dadeam cu spor) si inca o sticluta pe ca o primisem de la o mamica binevoitoare, ce incepuse se-i dea Vig... si apoi, la sfatul dr de fam, i-a injectat D3!

Muoama! Ce m-am intins! ... tre sa plec la scoala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Lya in urma unui eveniment neplacut am ramas fara lapte. asa de pe o zi pe alta. de unde aveam aproape un litru a doua zi n-am mai scos nici 50 ml. si gata. a secat. oricate eforturi am facut eu:( si voiam sa o alaptez pin la un an:(
Cami- eu nu schimb nici un scutec noaptea. dormim de rupem. Sofia nu se mai scoala noaptea de mult.
Doroti pupici sa nu fi suparata. sunt sigur ca n-a fost cu intentie ce s-a intimplat. Si inca o tura de pupici ca e o munca titanica sa faci si sa ingrijesti asa listute frumoase si complete
mijloaka toamnei pupe si la voi:)

noi stem in mijlokul unei bucurii...crec ca facu Mielu pojar. acu asteptam sa mergem la doc.

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Carmina - pe mine te poti baza cu babyexpo. Dupa cum spuneam eu locuiesc fff aproape deci sigur vin joi la 10 cum s-a stabilit!

Diana79
- si mie mi-au lipsit lungile discutii de noaptea. Asa ca imi pare bie ca am revenit.

Nazdravanul meu tot se trezeste noaptea pe la 3-4. A avut si 2 nopti in care a dormit tun insa dupa aceea a revenit la vechiul obicei.
In ceea ce priveste Vigantolul cred ca eu am trait pe alta planeta pt ca pediatrul nu m-a prevenit, eu nu-mi amintesc sa fi remarcat atentiunea asta pe prospect iar urmarea este ca eu astazi sunt extrem de stresata ca inca nu am schimbat sticluta din maternitate!!!

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Roxi...nu mai e stabilit pt ora 10...ca Luana e somnoroasa iar eu tre' sa merg cu bebe la vaccin.Ramane mai pe mai incolo,n-am stabilit inca ora.

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Buna ziua.
Am fost azi la vaccinat si bebe asa a fost de cuminte...nu a scos un sunet ceea ce m-a mirat foarte mult ca eu mai aveam un pic si lesinam. Acum doarme si eu astept cu infigurare sa nu aiba efecte adverse ca data trecuta.
Am intrebat si eu despre vigantol si mi s-a confirmat chestia cu 4 -6 saptamani de la deschiderea sticlutei.
Ni s-a dat si calciu pt. bebe ca este sau are un inceput de rahitism. Stiu ca mai sunt fete care au dat calciu bebeilor si as avea o intrebare : cum ati procedat? L-ati dat cu lingurita sau ;-ati pus in lapte/ceai? Multumesc!!!

Roxana, nu la 10 dimineata, nu nu nu. e prea devreme . Mai incolo, sper sa se stabileasca o ora pana joia viitoare. Chiar tu iesi in Tineretului la plimbare? Am fost si noi toata saptamana trecuta si asta...dar e cam distrus parcul acym, din pacate asa ca noi am inceput sa ne plimbam in cel de la palatul copiilor.

[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

medicul meu mi-a spus, despre vigantol, sa stau linistita, caci oameni mai seriosi decat nemtii nu s-au inventat, iar daca ei scriu minim 6 luni pe prospect, apai asa e! si ca povestea asta e de la radioshant, cu suportul unor medici de familie ce n-au facut pediatrie in viata lor si ce nici nu prea stiu sa citeasca..
io ii dau linistita, daca va intereseaza parerea mea, in urma informatiilor primite/citite.
angelica, hai la babyexpo, poate mai gasesti niscaiva questii trebuincioase. ai vazut, te-am luat pe partea cealalta, cu utilitatea..
DOROTI, O MIE DE PUPICI PENTRU CAT MUNCESTI CU LISTUTAimi dau seama ca e multa bataie de cap si pentru o mamica ce mai si munceste e cu atat mai greu! nu mai fii suparata, cine stie cine a avut un exces de zel si a facut o boacana. lasa ca o reparam noi. spune-ne cum vrei sa arate si uite, scriu si eu ce trebe, doar sa-mi zici!copiem delunatrecuta, e bine asa?

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput

draga floare, m-am gandit, pret de cateva secunde, ca ai avut destule ghinioane lately, da imediat mi-am amintit io ce miracol ai trait matale cu pescarushu cel desavarsit, ce mic micut mititel fuse dansul si ce papacios si gogonos se facu, asa incat mi-am dat seama ca prostiile astea cu mana, cu raceala, cu pojaru' si alte alea "nu se pune". las ca trece ele, care este (ca e sub 50). intr-un fel ciudat, cand tragi o spaima zdravana cu bebe, cum ai tras matale, sau magg, sau multe alte fete, dupa ceia ii mult mai lesne, ca nimic nu se mai pune! rabdare si sanatate la splendori!

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput

revin. te-am citit si pe matale, carmina, la multe luni sarbatoritului vaccinat! pupam de multe, multe ori un copil cuminte.
voiam sa revin asupra celor scrise despre vigantol, nu vreau sa supar pe nimeni fara rost (am io si momente cand vreau si-atunci...supar!). asadar, n-am vrut sa jignesc pe vreunul din medicii vostri, sunt sigura ca unii sunt medici buni. ma gandesc eu ca au preluat ideea din alta parte si, cum prevederea e mama intelepciunii, s-au gandit ca e mai sigur asa. le respect opinia. eu m-am convins ca e bun, fac asa cum ma taie pe mine capul. admiratia mea pentru nemti, ca popor, merge pana in panzele albe, mi se par mai seriosi si mai corecti decat oricare alta natie (asta nu inseamna ca m-as vrea acolo, sunt putin prea normali pentru gustul meu, da e deja alta poveste...)

Hora Lucia
io tot cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Carmina...sunt curioasa pe ce baza ti-a zis ca are rahitism...adik la ce s-a uitat?
Io calciu nu i-am dat decat in prima luna 10 zile ,i-l puneam in ceai...dar putin ceai...10-20 ml ca ea bea foarte putine lichide in afara de lapte.Noua din contra ne atrage atentia mereu sa nu-i dam calciu ca are fontanela prea inchisa...asa a fost de cand s-a nasuct ca se minunau cu totii...se intrebau daca am luat calciu in timpul sarcinii.
Si am mai intrebat parca da nu mi-a raspuns nimeni...voi cate picaturi de vigantol dati acum...mie mi-a zis ca in lunile cu "r"(adik din sept pana in aprilie inclusiv) sa-i dau 4 pic.

deci...sa revenim la lista pt baby expo:
1.Io
2.Luana
3.Carmina
4.Roxana

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe

Mergi la inceput

carmina, io am tras in seringa si i-am dat chiar asa, in guritza. auzi, da daca mihnea papa numai lapte praf iti mai trebe calciu? ca io asa stiam, ca bb hraniti (si) cu formula nu prea mai au nevoie. nu te lua de mine, ca poate spun prostii, da nu e posibil ca el sa aiba calciu suficient (din lapte) si sa nu asimileze cat ar trebui?
arunca si matale o intrebare cand mai ajungi la medic.

... poate s-a inactivat vigantolul si de-aia nu asimileaza...

Hora Lucia
io tot cresc

Mergi la inceput