CIRESE de MAI -IUNIE 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Joi pe la 3-3 jumate v-ar conveni...zic si io...parca e deschis pana la 6...ne ajung 2,5-3 ore de cascat gura pe acolo?apoi putem sa mai stam la discutzii in parc.

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

..io, daca nu ma bate carmina cu sticluta de vigantol in cap, abia astept babyexpo! unde se tine, tot acolo unde s-a tinut si in primavara?
io ii dau doua picuri de vigantol, iar din toamna, probabil, trei. si 5-6 picaturi de vitamina c, zilnic

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput

E deschis pana la 7...acush am vazut.Deci...astept si alte propuneri de ora

Mergi la inceput

Luana...la tine cand incepe toamna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Fetele care ati dat vit.C, cat se poate tine deschisa o fiola?......daca tot se vorbea de stabilitatea substantelor active...

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Da...se tine tot acolo...si cica acush au inca o sala in plus...

Io i-am luat vit. C picaturi...da si asta tre s-o dam in fiecare zi?Io i-am dat cand a fost racita...acum parca nu i-as mai da ca am inceput si diversificarea...papam de ieri piersica...Carmina...spune-i lui Mihnea ca poate sa-i trimita lui Ingrid o prajitura cu piersica...ea din pacate nu vine joi la intalnire ca face vaccinul si probabil va fi indispusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

quote:
Originally posted by 26octombrie

carmina, io am tras in seringa si i-am dat chiar asa, in guritza. auzi, da daca mihnea papa numai lapte praf iti mai trebe calciu? ca io asa stiam, ca bb hraniti (si) cu formula nu prea mai au nevoie. nu te lua de mine, ca poate spun prostii, da nu e posibil ca el sa aiba calciu suficient (din lapte) si sa nu asimileze cat ar trebui?
arunca si matale o intrebare cand mai ajungi la medic.

... poate s-a inactivat vigantolul si de-aia nu asimileaza...

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Pai asta ziceam si eu cu laptele dar daca el este lingav, el -Mihnea, adica mananca din an in paste probabil ca nu -i de-ajuns calciu. Habar nu am.
Am recitit mesajul meu si "mi s-a confirmat" de parca eu aveam vreo indoiala. Voiam sa zic ca si dr. mea a spus la fel. Cred ca asa e mai bine
Viviana, semnele de rahitism pe care de altfel le vazusem si eu dar am zis ca nu sunt medic si sa nu ma bag, la Mihnea sunt: sternul infundat, si oasele moi, mai ales costele + fontanela cat groapa Marianelor, vorba lu papadie . Eu am sesizat asta cam de o luna dar 2 pediatrii au spus sa astept pana la 6 luni insa atunci nu avea sternul infundat, acum il are si nu vad de ce as astepta pana la 6 luni daca pot indrepta de acum?

Deci cu seringa sa-i dau???????

[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

vivi, greu pica... m-am tot intrebat, ce-o fi, e legat de nota de subsol, aia cu falfairile toamnei?... a picat, in final. pai mergem luni la vaccin, caci era prea mucoasa ieri si atunci imi spune. mie mi-a mai scris ieri o reteta pentru vigantol si eferalgan, le-am luat, mi-a scris farmacista trei picaturi pe flacon si am sunat-o pe asistenta sa o intreb daca a scris bine, iar dansa mi-a spus sa ii dau pana luni tot doua si sa verific la medic. maama, ce fraza! dau in proust in curand..
vitamina c se desface, dai jumate cupilului, iar jumate iei matale. sau arunci, nu se pastreaza. daca iei picaturi scapi de problema asta, iar cantitatea echivalenta cu 5 ml din fiola e de 5-6 picaturi

Hora Lucia
io tot cresc

Mergi la inceput

Carmina..si in cazul asta...cate picaturi de vigantol ii dai...tot 2-3?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Bine ca m-ati luminat si pe mine....habar n-aveam ca este si picaturi.

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Mergi la inceput