CIRESE de MAI -IUNIE 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

lya, pai masa de noapte o scoti.. cat de repede poti! noi pe la o luna si ceva, parca, nu ne-am mai trezit noaptea. da mai recidivam, nu era batut in cuie. apoi am incetat sa ne mai trezit fo'doua luni, iar de cand am venit de la albena in fiecare noapte se trezeste... ugh. da nu-i nimic, ne revenim noi. Bobo mica, sper ca ti-am raspuns si tie
angelica, de suparat nu ma supar, Doamne fere!, cred ca ai luat o hotarare tare desteapta pentru a putea face fata, iar daca sotul tau e la fel de exasperat ca si al meu cand te vede pe net, cu atat mai mare bucurie i-ai facut! da tot o sa-mi lipsesti, asa ca sper sa nu te tii foarte strict de cuvant... Si cu venitul la bucuresti la babyexpo cum ramane, ca ai tacut malc?!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

CamiM, Andrei nu se mai trezeste noaptea sa pape de la 1 luna jumate. N-am facut nimic pt asta. pur si simplu nu se trezea si gata.Seara la 10 baita si papica, apoi somn pana la 6 dimineata.....mai nou doarme pana la 7 dimineata.
Iti dai seama ca in conditiile astea nici nu schimbam pampers noaptea.
Iti doresc sa ajungi sa dormi o noapte intreaga ca stiu cum e sa te trezesti de atatea ori pe noapte. La Fineas m-am trezit de 2-3 ori pe noapte cam pana la 2 ani . Sa speram ca nu vei trai experienta mea.

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Doroti, pt mine e ok listuta.

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Buna dimineata!
In primul rand si eu stiam de la pediatra si scrie si pe prospect ca Vigantolul se admin max 4 sapt de la deschiderea flaconului,pt ca se inactiveaza.
Ama felicitari pe primul dintisor!
Si pe noi ne dor gingiutele si plangem de nu se poate,sunt inflamate,dar inca nu sunt semne ca ar vrea sa iasa.
Mi-ar placea si mie sa vin la baby-expo dar e asa departe de mine si nu am cu ce sa ajung.Poate gasesc o modalitate si o sa va anunt.
Am inceput cu piureul de legume si supa de legume,dar Andrei nu e asa de incantat de ele,face niste figuri de mor de ras nu alta.
Ne-am cumparat leagan electric la 400 Ron cu avantajul ca se face si scaun cu masuta pentru papica.Nu prea ne-am obisnuit inca cu el,dar nici nu ne displace.
Uitati-ne aici:http://good-times.webshots.com/photo/535656662/2895676210069131602izVgnA
Singurul inconvenient e ca scaunul e fix,dar oricum Andrei nu mai vrea de ceva vreme sa stea culcat.

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10717;104/st/20060506/n/Andrei/dt/8/k/e23c/age.png

Mergi la inceput

Si Andrei se mai trezeste noaptea,dar nu ca sa manance,ci are chef de vorba.Si sa ne vedeti ce ne plimbam cand in sufragerie sa ne dam uta-uta(il ia somnul mai repede),cand pe canapea poate adoarme,cand in dormitor,sa-l pun in patut,pt ca in ultimele 2 sapt,nu mai doarme in alta parte decat in patut.Pot sa-l pun oriunde,dar plange de mama-mama,zici ca-l taie cineva si cum il pun in patut,adoarme dus.Si uite asa trec vreo 2 -3 ore noaptea plimbandu-ne prin toata casa.Daca nu il bag in seama,incepe un concert de trezeste tot blocul.
iu all si we placut!

poze nunta
poze Andrei

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10717;104/st/20060506/n/Andrei/dt/8/k/e23c/age.png

Mergi la inceput

Dana, super arata leaganul, sa-l stapaniti sanatosi. Da' proprietarul il intrece! Tare bine arata Andreiul tau. Mai avem si noi un picut pana la bol si lingurita cu pireul de legume (cu astea vom incepe). Sunt curioasa de mutrite! O sa facem poze.

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Camelia,multumim tare mult.

poze nunta
poze Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna dimineata ciresele!
Vreau sa va zic ca eu am schimbat listuta numai pina la ceea ce sa vazut aseara(cu tot cu emoticoane), ma gindeam sa le scot dar nu am facuto ca doream sa va intreb pe voi, sa astept ceva pareri.
Cine acum a modificat eu nu stiu.Ca a scos desenutele e bine, dar nu era bine lista de zile de nasteri in 2rinduri, mai scurta listuta, si eu am lucrat eri la ea 1ora si ceva si cineva fara sa zica nimic a facut un lucru in munca mea.
Mam suparat, macar sa fi zis ceva.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Doroti,nu te supara ca nu cred ca cine a modificat lista a facut-o intentionat ca sa te superi si nu cred ca si-a dat seama sa anunte.Uite un ca sa iti treaca.

poze nunta
poze Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

neata! imi place cum e lista de la inceput, e mai usor de citit, ai facut ff bine, doroti. referitor la trezitul noaptea, ilinca de la 1,5 luni nu se mai trezeste, desi a mai avut, asa, o noapte la 10 zile, in care s-a mai trezit. iar cu vigantolul sunt si eu un pic in ceata, mie dr mi-a zis sa il schimb o data la 2 luni, ca de-abia atunci se inactiveaza. eu din prima sticluta fix 2 luni i-am dat, nu neaparat pt ca am respectat dr, ci pt ca mi s-a terminat flaconul, la noi din 4 picaturi intra 2 in gurita, cat e doza prescrisa de medic.
fetelor, voi ce jucarii ati mai cumparat pt bb? noi suntem mai mult sg, doar 2-3 zile vine mama sa ma ajute, ca e ff ocupata cu serviciul si ea, si trebuie sa fac si eu ceva treburi prin casa si ma gandeam ca poate imi dati o sugestie cu ce sa ii iau ca sa o mai pacalesc putin, macar cateva reprize de cate 30 de min. avem acum un suport din acela de plastic cu jucarii agatate de el care ii place, dar presimt ca in curand se va plictisi de el. iar restul jucariilor sunt din acelea pe care trebuie sa i le arat eu, gen zornaitoare, plusuri, si ieri numai asta am facut cu ea, plus cantat din cutiuta muzicala, ca n-am mai apucat nici macar sa spal un vas, pana a venit sotul de la munca.

Mergi la inceput