CIRESE de MAI -IUNIE 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Am fost si noi azi la vaccin si a fost barbatel baiatul meu,a scancit putin cand l-a intepat.Acum il cam doare piciorusu,greu l-am pacalit sa-l pun jos din brate.

Doroti si io propun sa scoatem emoticoanele ca ocupa spatiu,iti fura ochii si tre sa mai urc si io putin care sunt ultima(Ellax,noi incheiem plutonu)

Papa,draga dar voi cand ati ajuns la lapte praf?Parca papati doar san nu demult,nu?

Noi papam doar san,azinoapte s-a trezit doar la 4 si la 9.Intr-o noapte i-am dat suzeta pana la ora 6(ca nu plange,e baiat finut)ar dimineata mi-a fost asa o mila de el ca nu i-am dat san.La ce varsta se recomanda sa se scoata masa de noapte?

dewww.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty&Erikutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Fetelor, da-ti-mi si mie un sfat. Ce vaccinuri ati facut puilor la 2 luni, ca noi acum am ajuns si la vaccinuri..

Doctorita mi-a spus de Pentaxim si cel pentru Hep B, asa ati facut si voi?

Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

adriana de ce nu il faci pe cel gratuit? S-a schimbat vaccinul si e cu o singura intepatura. E foarte bun, Petra nu a avut nici macar febra de la el.

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by Lya

Am fost si noi azi la vaccin si a fost barbatel baiatul meu,a scancit putin cand l-a intepat.Acum il cam doare piciorusu,greu l-am pacalit sa-l pun jos din brate.

Doroti si io propun sa scoatem emoticoanele ca ocupa spatiu,iti fura ochii si tre sa mai urc si io putin care sunt ultima(Ellax,noi incheiem plutonu)

Papa,draga dar voi cand ati ajuns la lapte praf?Parca papati doar san nu demult,nu?

Noi papam doar san,azinoapte s-a trezit doar la 4 si la 9.Intr-o noapte i-am dat suzeta pana la ora 6(ca nu plange,e baiat finut)ar dimineata mi-a fost asa o mila de el ca nu i-am dat san.La ce varsta se recomanda sa se scoata masa de noapte?

dewww.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty&Erikutz

Lya, al meu abia acum, la 3 luni si jumatate a renuntat singur, nu stiu cum, si cred ca nu are legatura nici cu faptul ca am inceput diversificarea... si daca e recomandata o varsta!
irinaghita, multumim

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

irina, dadada, multumim tare mult!

adriana, si eu tot pe cel gratuit il recomand

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

ELLA esti exact cum mi te inchipuiam!si ANA e dulicica,dulcica!si am citit povestea ta si parca ma vedeam!cu diferentza ca CELESTIN mananca tot-160 de 5 ori pe zi-doarme bineeee.....dar dimineatza la 6 e treaz si gata!tre sa dau de mancare si apoi mai doarme catva!CE DOR IMI E DE WEEKEND-URILE DORMITE PANA LA 12-13 DUPA-AMIAZA!!dar mai bine nu as mai dormi deloc si sa fie bebe langa mine1ca il iubesc de mor!

si copii vostrii rad mereu si ggggggganguresc si daca ii faceti"vajjjjjjjjjjj" rad in hohote???nu stiti ce-i ala vijjjjjjj????offf sa va explic!luat copil pe brate si ridicat incet in sus in timp ce spuneti vajjjjjj-vijjjjjjj!dar foarte incet ca altfel se sperie!si daca insistati o sa rada in hohote garantat!
si daca le faceti"buci-buci" nu rad cu toata guritza lor aia fara dinti?sau cu unu dinte in cazul lui AMA!nici "buci-buci" nu stiti ce inseamna??inseamna dat jos pampersul ,apucat copilul de buci si "buciulit "bine pana rade in hohote!ca un fel de masaj incetisor!offffffffff ma duc la somn ca-s melancolica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Sar-na tutror pt sfaturi! Sa nu credeti ca nu stiam si eu sa citesc pe prospect, da' ma-ntrebam ce leak "babesc" am voia sa-i aplic ca astorlalti mai mari...
Norocul meu ca Doamne-Doamne ce cu mine! ...Si cu Sara! ...Si cu Stelikos! Sara pana pe la 3 nu prea a dormit, tot s-a chinuit sa respire... i-am dat pana la urma 2ml nurofen, si-am mai terorizat-o, asa ..., mai mult adormita, cu ser fiziologic si pompitza...Azi a dormit bine si mancat bine. Mai "sforaie" putin, dar nu mai pare deranjata in somn...

Luana muoamaaa! Mi se urca te tot la cap! Ma faci chiar sa te cred! Mai m-am uitat o data la poze! Ha-ha-ha! Ai dreptate: pozele cu marturia coshurilor pe fatza nu le-am postat! Sa arat si eu mai bine, sa nu-mi dea lumea prea multi ani, ca nu-mi place "sa-i iau"... raman doar cu ce am io! (mai ales cand se-aude ca am 3 copii! zice-lumea- mama! ce bine arata asta la 4jdedeani, kat o avea, cu plozii aia dupa ea!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Alexia bafta la concurs! un vot si de Stelikos!

Fetelor, nu ca as fi nimerit-o cu toate la baietii mai mari (multe lucruri facute total gresit nu vreau sa mi le amintesc nici eu -legate de mancare, kk-re, medicamente, alaptare- ca-mi vine sa ma bat!!!), insa eu l-am pus pe Rob in premergator de la 6 luni, si la 8luni si1/2 a mers singur singurel! Fara nici o exagerare! Acum nu are nici o treaba cu oasele, coloana si alte kestii! Da', poti sa stii?! Poate tot o nesabuintza se cheama ca am facut!

Cristina1907toamna(k iar nu-ti mai stiu sufixu'!) sper ca sunteti bine si nu v-ati suparat ca alta data! (sau ca alte cazuri)
Dau pupiciuri la fetele care s-au simtit ofensate de comentariile sau parerile forumoaselor, si le invit politicos sa-shi reia locul printre vorbaretze (Mirage unde esti mama; ka Luana s-a apucat de lucruri serioase si ne lipseste umorul tau ieseano-crengian!)

Ca sa fiu clara, si nimeni sa nu intepreteze gresit absenta mea viitoare, tin sa va anunt ca noptile in care puteam sa fur din timpul alocat piticilor si uriasului meu au luat sfarsit! Scoala, gradinita, serviciul meu la care trebuie sa merg zi-de-zi (cu f f mici exceptii) ma vor obliga sa ma culc mai devreme pt ca ziua sa o incep mai din zori si mai cu spor!

Insa va asigur ca am sa va citesc! Si sper sa nu mi-o luati in nume de rau dk am sa intru sa va mai intreb cate ceva, fara sa raspund activ la toate problemele ce le veti pune in discutie!

,, si ...(noapte buna!!!) shhhh!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Buna mamici si tatici,
Imi pare rau ca nu mai am timp sa va citesc,doar asa in fuga ..
Am facut si noi Botezul.Tare am mai plans.
Am observat ca ati inceput diversificarea.Noi mai asteptam.
De mancat-tot mai putin asa ca nu prea luam in greutate, dar suntem f. veseli toata ziua s dormim f mult.
Am pus poze noi, daca doriti sa ne vedeti.
http://good-times.webshots.com/album/551032472AETlRs

Neda si Mihaitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut ciresici!!
fetelor am si eu o intrebare, de fapt doua:
1. ciresicile voastre de cate ori se trezesc peste noapte sa manance? sau mai bine zis se mai trezesc inca? asta fiindca Sofia noastra se trezeste cam de 2 poate si 3 ori pe noapte sa pape .. macar asa un snack mititel..
si
2. de cateori schimbati voi bebeii de scutec peste noapte?

Luana ai dreptate cu nitratii si nitritii.. sorry!! dar cand apuc eu sa intru pe net sa scriu deja sunt pe jumatate pe taramul viselor.. din punctul asta de vedere abia astept sa termin cu alaptatul sa ma intorc la draga de cafea!!

Amiss, Ralucis si celelalte fete tot respectul ca aveti curaj sa va apucati asa repede de bebe nr2 !! Mie imi mai trebuie catava vreme sa imi revin si dupa asta....

Camelia.t tinem pumnii sa gasiti repede apartament nou pe placul vostru!!

Raalucutza ai fost super simpatica la faza cu jocurile!!!

Am vazut iar poze multe cu ciresele frumoase( si ciresei chipesi!!)! sa ne traiasca!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput