Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (81)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Bravo Mirunaaaa!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Fetele, vin si eu cu o lauda: azi i-a iesit Riannei primul dinte! Yayyyy, in sfarsit! Cu o zi inainte de-a implini 9 luni... era si timpul!

Acum sa incerc sa raspund:

Feli, si eu uit de numa', am liste si listute insirate peste tot. Totusi, de cand am inceput serviciul, parca isi revine si creierasul meu cate putin

Bic - si eu zic sa stai departe de subiectele alea sensibile, mai ales daca te afecteaza asa tare.

Lavi, de acord cu tine in leg. cu varstele intre bebei. Le apreciez pe mamicile care isi doresc copii unul dupa altul si reusesc sa-i creasca asa. Eu una nu cred ca as face fata...

Alina, si eu exploatez la maxim masina de uscat rufe! Cat am fost in RO si am intins rufele pe balcon, tare i-am simtit lipsa. Eu nu cred ca strica hainele, dimpotriva imi place cum le scot de-acolo - eu am si program de "intins", asa incat multe din ele nu mai trebuiesc nici calcate.

Ilenutza, inimioara care pulseaza o primesti (banuiesc) daca donezi pentru Barbye, membra DC care e in spital in urma accidentului de masina. Multa sanatate!

Madau, wow! Felicitari pentru Miruna!!! Nu degeaba o tot laudam noi ca e frumoasa foc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Felicitari Mirunicaaaa!!!
Intr-adevar, e tare frumusica. Atat in poza cat si in realitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Mirunnica, felicitari!!!!

Meems, multumesc de raspuns1

Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Felicitari vedetei Miruna si parintilor care au facut-o asa frumoasa!

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ete ce liniste e pe aici, cred ca v-a lasat mirunica mute:))

sa fac rezumat la intalnirea din parcul lui noki:

parc frumusel, dar foarte aglomerat. noki, ca la ea acasa, adik se cunoastea cu toata lumea. la ora 20 era ca pe faleza la mamaia: banda de dus si banda de intors si nu se elibera, ba chiar se aglomera. miruna l-a mangaiat pe nichita (asta ca s-o incit nitel pe rachel, nora-mea...desi nu-i bine ca daca nu mai doarme noptile, nu doarme nici cuscra-mea.... noki ne-a facut de ras:), in sensul ca le-a spus amicelor ei, de cum ne-a prezentata, ca noi (cred ca doar la mine se referea ) am venit in parcul lor sa ne uitam dupa carucioare..ca nu stiam cum sa ma mai scot cu o gluma-ceva. carucioare am vazut, dar nu asa, sa lesin de scumpetea lor. niste maclarenuri, niste chicco c4, c5, c3 c-mama lor (chiar nice erau, sa ma interesez cat cantaresc astea). madau a venit cu sotul care este foarte agreabil. sarah murea de somn dar nu se culca neam! in ciuda eforturilor maratonistice ale lui noki. sarah avea un costumas extrem de dragut pe ea, madau avea o french manicure la unghii, foarte bine executata (am remarcat ca sunt intransigenta la french, hi, hi). mi-au data fetele zeci de idei de meniu pt. nichita, nu stiu ce sa-i mai dau astuia sa manance ca refuza tot, cred ca a auzit ca foamea stimuleaza inspiratia. am vorbit de dinti, par, ore de somn, meniuri, toate ale bebelusilor, nu ale noastre of course.
doua concluzii: mi-a placut compania. nu mi-a placut ca n-am inteles nimic din plimbarea pe alei deoarece era foarte aglomerat pt. obisnuintele si preferintele mele. si ale lui fiu-meu, care a fost cam zapacit.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Madau felicitari Pentru Mirunica Bombonica si pentru finala de mers de-a busilea! O sa vin sa va vad!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by Ina869

Mi-e dor de Monet, Anamari, Simina. Si daca va prind ca-mi spuneti ca ma pling va doresc sa ajungeti uite asa: ca stiu ca si voua ( unora dintre voi) va este.

pupicei,
ina

Ina si Rachel
23 noiembrie

Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]

N-am mai intrat de ceva vreme, nici ca sa citesc. Si uite peste ce dau acum! Mi s-au umezit ochii. Si mie mi-e dor de voi, asa ca-i bag... prin locuri mai dosnice pe cei care m-au enervat si inca ma enerveaza tare de tot pe aici, pe forum, si revin macar la voi! Ca de citit oricum mai citeam cite un scutec. Dar si perdeam multe, asa ca sint tare in urma...

Pupicei multicei de la noi, cei grasi - de fapt cele grase = eu si Raluca - care am fost ieri la controlul de 10 luni si avem 11 kg (deci nu am luat nimic luna asta) si aproape 74 de cm.

Sper sa apuc sa citesc tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Vrem poze de la intalnire....ati facut???

Pe cand o intalneala si in IOR???

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Simina !!! De cand nu te-am mai citit pe la noi!
Si pe aici, toata lumea bine, a cam revenit toata lumea suparata!

Mergi la inceput