Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (81)
Raspunsuri - Pagina 29
Noki_Lara spune:
Madau - tie ti-am urat live toate alea de lauda la adresa vedetei, asa ca nu ma mai repet!![]()
Anda77-
ca ai fost gigea cu mine - pentru necunoscatori, Anda ma amenintza ca va continua nemilos mistourile legate de parcul meu
. Cred ca ti s-a facut mila de mine ce amarata am fost ca nu a adormit bandita! Care nu a adormit neam nici dupa ce ati plecat voi, decat dupa baitza, cand a picat precum duda din copac.
Frumoasa descrierea, altfel! Insa ai uitata sa pomenesti de poet care radea de mama focului cand il topaiai in sus!

Ceva poze a facut Anda, io am aparatul busit, deci nema!![]()
Meems- felicitari pentru dintzos! La mai multi!!!
EDITEZ: Fetelor dragi, fara a dori sa isc polemici gen "fier de calcat statie orbitala", pleeease bagatzi un sfat din experientza voastra cu aparatele foto digitale. Fac o extinsa cercetare de piatza ca trebe se pare sa-mi iau unul nou si nu stiu de care sa aleg. pe Anda am zapacit-o cu intrebarile, dar as mai vedea si alte modele. Please, niste recomandari! Ce ma intereseaza pe mine cm mult la el e sa faca pozele clare, ceea ce al meu nu prea reusea...

Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
maria_alexia spune:
Noki, vrei un compact (adica mic si suplu) sau un super-zoom (adica de juma' de kil dar pozezi si musca-n zbor?
)? Si cam cat vrei sa dai pe el (sub 100 RON, 100-150, ...)?
In functie de astea, m-as lansa la propuneri ...
dordia2000 spune:
Meems felicitari pt dintzosi!!!
Siminaf bine ai revenir si...mai da ce fata mare ai tu. Sa-ti traiasca pufoasa!!!
Noki imipare rau dar eu nu ma pricep prea mult. Pot sa iti spun ca al meu e un soi de Panasonic din ala din reclama care face poze clare dar....nu are sonor la filmuletze. Asa ca....mai mult nu ma pricep!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
maria_alexia spune:
Si daca tot am insomnii
, as avea si eu ceva intrebari, pls...
As vrea sa-i dau lapticul cu ceva cu care sa-i vina mai mult odata, banuiesc ca tetinele actuale sunt cam mici si fara spor.
- e vreun bebelus de-aici care sa-si bea cu succes laptele cu canita? Daca da, de care canita pls?
- sau: ce tetine de la Nuk recomandati, sa-i vina laptele mai mult si mai bine? Avem si biberoane inguste si late, dar cu tetina de hrana groasa se inneaca la ambele...
Tetine Baby-Nova de care spuneati inca n-am reusit sa gasesc.
Sa schimb biberoanele, parca nu-mi mai vine acum. Ma gandesc la Avent, parca ei au tetine cu 3 gauri, nu?
- exista si alte solutii?
Maria &
Cristian (22 dec 2005)
catutza spune:
Buna!
In primul rand Addya , multumesc inca odata si scuze de stres, o sa merg sa caut, trebuie sa reusesc eu sa-l prind de geam, nu se poate altfel.
Alina , Bianca nicioadata nu se trezeste noaptea, de cand era mica-mica (de la o luna doarme toata noaptea fara sa se trezeasca niciodata) doarme toata noaptea, doar in vara cand era foarte cald sa trezit intr-o noapte, a baut putina apa si a adormit.
Mada , felicitari pentru premiu.
Si noi participam la competitia bebelusilor care merg deabusilea, dar joi![]()
Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)
catutza spune:
Siminaf , bine ai revenit, ma bucur mult ca "ti-ai calcat pe inima" si scrii iar la noi 
Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)
meems spune:
Multumesc, fetelor, de urari. Banuiam eu ca maraiala ce s-a instalat acu' vreo saptamana e cauzata de dintosi si uite ca am avut dreptate.
Siminaf, ce ma bucur ca ai postat! Sper s-o faci cat mai des. Pupici Ralucutei.
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by meems
Multumesc, fetelor, de urari. Banuiam eu ca maraiala ce s-a instalat acu' vreo saptamana e cauzata de dintosi si uite ca am avut dreptate.
Siminaf, ce ma bucur ca ai postat! Sper s-o faci cat mai des. Pupici Ralucutei.
Meems & Rianna (16 dec. 2005)
Hey! Vecina de la nord! Pupici si Riannei, ca am vazut-o, ce donshoara mare se facu...
Mai vorbilim.
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Virsta Ralu
Home, wherever you are...
Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Downtown LA & Hollywood
bianca_mo spune:
LAVI, bb3, e o idee super , sora mea are 2 baieti, si , la 5 ani dupa al doilea a nascut o fetita, ei au vrut fetita de la inceput! e o familie super!
despre scoala ANDA a raspuns, zic si eu:
1. e mai usor
2. as da-o la 6, daca e isteata
3. calificative, dar as prefera note macar in clasa a 4-a , ca nu le-ar fi asa greu in a 5-a
4. religia fiecaruia, inclusiv neoprotestanta, cu prof. calificati sau preoti(rar), obligatoriu pana in a 5-a
5. 8-12 in cls 1 si 2, , dar apoi au si cate 5 ore, dar cu posibilitate de prelungire pana la 16, 17 cu plata, pt teme, joaca, se numeste semiinternat
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb