Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (81)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hai ca azi e ziua programelor de plozi date peste cap: io am fost afara de dim cu sarah, ma rog, de la 11.30-13, ceea ce rarisim se intampla, si de atuncea dooooarme de rupe patutzul. Deci adio ora de masa clasica de 14.30. Ma intreb cand s-o scula.

Corolar: va fi super obosita mai pe seara si probabil ca va va asursi putin prin parc, la intalneala.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

In sfarsit a adormit copilul. Zici ca avea duracell in fund direct.

Noki sincer nu cred ca vin ca...nu prea am chef de excursii azi. cred ca ma duc in IOR sau...prin cartier. Dar poate ma razgandesc. daca ma razgandesc te sun cand ajung la Circ!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

Fetelor, ceva off-topic:
are cineva rimel de la max factor? din acela dein reclama, o jumate alba pt prelungire si una neagra pr colorare?
as investi, dar as vrea sa stiu dc merita....

odihna placuta la copilasi!

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
Razvan la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Buna, fetili!!

Ei, dar iar intalneala pe voi, frumooossss. Ioana, unde esti? Te pregatesti de plecare la mare? Sa le aratam fetelor din Bucuresti si nu numai si poze de la intalniri de-ale noastre. Nasol e ca eu lucrez pana la 18 asa ca dupa aceasta ora pot iesi si eu.

Ca veni vorba de probleme cu memoria. Eu am reinceput serviciul pe 1 iunie, la inceput eram mai ravasita dar intre timp mi s-au asezat neuronii fiecare la locsorul lui. Asa ca....trece.

Cu banutii? E mai bine dpv financiar la servici, cat eram in concediu luam mai putin. Dar nu din acest motiv m-am reintors, ca as fi stat , cred, pana la 2 ani, ci ca a intrat sotul in c. paternal.

LA MULTE LUNISOARE!!!!!!!!! sarbatoritelor de azi, Miruna si Ilinca, sa fiti fericite si sa cresteti mari, ca frumoase sunteti.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Din pacate fix la 18.30 vine instalatorul asa ca adio intalnire!

Ina din ciclul ce naste din pisica soareci mananca se mai infiinteaza careva pe la tine?

Tania am uitat sa-ti zic: ce s-a schimbat Stefanel de cand l-am vazut de Pasti! Parca nici nu mai merge sa-i zic Stefanel.

Am spalat jumate din geamurile de la balcon sper sa apuc si cealalta jumatate daca s-o culca Natunici. Cand m-a apucat si pe mine cheful de treaba s-a trezit pruncutul.

------
In alta ordine de idei: mi-a zis drita sa mai pun blenderul in cui si sa-i dau Nataliei supa zeama, s-o bea din canita.
Si cand o intarc tot asa, o trec direct la cana. (Sa nu ma mai lupt s-o dezvat si de biberon.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Iaca am venit de afara..multumim celor care ne-au urat la multi ani!!!!!

Si ca sa ne laudam si noi nitel....tocmai ce m-au sunat de la Baby Expo, ca don'soara Miruna e castigatoare a concursului de copii frumosi Baby Star, categoria 0-1 an. Aveti www.babyexpo.ro/b/index.php?op=galerie_staruri" target="_blank">aici galeria starurilor, n-au afisat inca castigatorii. Vad ca-s ceva premii dragutze, vouchere la Miniblu, poze in revista Superbebe, etc. Deci vineri suntem pe podium

Si n-am terminat..ne-am calificat si ptr finala de bebelusi care merg de-a busilea...dar ptr sambata.

Deci o sa fim prezenti in fiecare zi la BE, noroc ca ne trimit invitatii...

Frumoase cadouri de ziua ei..tare-s mandra..deh fiecare cioara cu puiul ei

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

madau, EXCELENT! BRAVO! FELICITARI! LA CAT MAI MULTE! NEMAIPOMENIT! NU-MI VINE SA CRED! FOTOMODEL O FACE MA-SA! SUPER! NU MAI AM SUPERLATIVE, CALIFICATIVE...
UNDE E POZA CU CARE A CASTIGAT CA ERAU 1000 DE COPII PE PAGINA AIA...SI N-AM AVUT RABDARE... ADICA AM VAZUT CA SUNT IN ORDINEA VARSTEI. POZA MIRUNEI DE LA CE VARSTA ESTE? DIN PREZENT? MA MAI DUC INCA O DATA S-O VAD..
BRAVO! CRED CA PLEZNESTI DE MANDRIE, EU AS PLEZNI:))

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Noki eu vin cu sotul..pe la 18 cred, eventual te sun sa vii sa ma pescuiesti din fatza circului, ca nu stiu unde tre sa ajung.

Lavi nasol cu instalatorul...mi-ar fi placut sa ne vedem

Addya e misto rimelul ala, dar mai misto e echivalentul lui de la Burjois. Tot la fel..2 capete alb si negru, insa spre deosebire de celelalte, cel de la Burjois are niste firicele de matase care se lipesc de gene si le face luuungi de tot. Se numeste "Coup de theatre" rimelul. io-s fan.

pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna

Mergi la inceput

Anda uite aici poza

pozici la 8 luni

Mergi la inceput

Vad ca bantui pe aici singura..va las plec la intalneala

pozici la 8 luni

Mergi la inceput