Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (81)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Buna fetele!
Intru si eu mai rarut ca asta este daca m-a mancat undeva sa ma intorc la munca!
Sa o luam metodic:
1. Eu castigam si inainte de nastere mai mult de 8 mil.,iar acum si mai mult decat inainte. Deci financiar sunt mult mai bine. Insa m-am intors si pentru ca o perioada prea lunga pe bara ma dezavantaja la diverse avansari.
2. Nu stiu cu scrasnitul ca al meu copil nu face inca dar nimic nu este imposibil si totul are un inceput. Achiesez la ideea ca este inutil sa ii explici, am constatat ca imi mananc nervii de pomana, tot ce vrea el face.
Nu imi mai aduc aminte daca erau si alte sondaje.... Deh... memoria.Boala se pare ca afecteaza o mare parte din mame....
Eu maine plec cu copil cu tot la nunta la Pitesti... Este prima experienta de acest fel si nu stiu cum va fi. Am incercat diverse variante de plasare a plodului dar bona este la nunta,mama la nunta iar soacra....... acasa nu sta cu el ca nu poate, i se face rau, ca sufera de toate bolile pamantului, dar daca vreau sa vina cu noi la nunta vine... ca na nu i se mai face rau.....Pe cale de consecinta plecam cu copilul la nunta si soacra la mama ei acasa, figurat vorbind ca mama ei este la loc cu verdeata daca intelegeti ce vreau sa spun....,.
Sa inteleg ca se face gasca mare in Parcul Circului azi? Super ca eu nu pot veni la intalniri in timpul zilei si asa va mai vad, respectiv cunosc si eu.
Hai ca ma tras o epistola de mama-mama.
Va pup si va urez week-end placut!
Mihaela si Mihai ( 22 nov.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hai ca fii-mea doarme in front dupa plimbareala de afara, asa ca profit de ocazie sa va mai zic una-alta

Sunt tare suparata: va ziceam ieri ca mi s-a busit aparatul foto digital. Fiind Konica Minolta, aflu cu stupoare ca aia au dat faliment si au fost preluatzi de Sony. Bineinteles ca dupa zeci de telefoane care ma plimbau de la un service la altul, am reusit sa dau de un nenea care sa se priceapa. Cand colo, imi zice ca e full cam 2 sapt, ca sunt multe aparate la reparat, dar sa-l duc totusi si ca daca e ceva grav - cum pare-se ca este -trebe trimis in Germania, la Bremen, pe cheltuiala mea, evident. In acest caz, am imbulinat-o, asa ca cred ca deja ma apuc sa scormonesc dupa un aparat nou. Off...si numai asta nu aveam in planul bugetar.

BB Alinush- wooooooooow, chiar asa, le usuca de tot????

Editez: Vecina Mihaela, bine ca mai intri si tu din cand in cand! Hai ca uite, trebe sa-mi sustii cauza!Ne vedem in parc.

Ilenutza- meems e donatoare si de-aia ii apare o inimioara.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor mai primiti noi doritori de parc??? Sau e intalnire cu circuit inchis???
As veni si io dar...imi e sa nu va deranjez...stiu si eu...cu tinute obligatorii ....d-astea!

Am glumit. Voi veniti si cu sotii nu??? Ca al meu nu stiu daca are chef de plimbareli. Dar....cine stie?

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Noki, multumim de urari si ca m-ai luminat!

Ilincutza si Mirunnica LMA!SI NUMAI SANATATE!!

Abia astept sa inmatriculam masina si sa incep si eu sa bantui prin oras.Da" n-am stiut ca inmatricularea se face in orasul in care ai domiciliul si cum husbandul il are in Cta trebuie sa mearga acolo.Ei il am pe Buc dar factura este pe numele lui ...

Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Eu zic sa n-o primiti, ca vine ginerica si se uita dupa fete!

Camelia, Ilenutza Multumim!
Ilenutza, sa aveti grija de voi, ca sa scapati repede de raceala!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Felicia multumim1

Intalneala placuta!

La noi seara este mai limitat timpul pentru ca Victorash la 7 si ceva intra la baie, apoi ritualul de culcare si pana pe la 8 si ceva sforaie!

Dimineata la 7 e in picioare! Azi la 6 jumate, asa ca suntem primii!

Cine incepe ziua de dimineata departe ajunge1[:-))]

Varsta Victor

Mergi la inceput

Pardon Ilenutza dar noi ne-am trezit la 6 dar am maitras o portie de la 7 pana la 9!

14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Dordia- vorbeste cu Madau, ca ea zicea ca vine cu sotul, ca s-o aduca. Io vin fara, lumea prin parc cam tot asa..poate pe seara sa vina george, sotul Mihaelei, ca el e mascota grupului.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Mai fetelor, copilul meu zici ca a baut Red Bull. Ma venit de afara cu el mort de somn, a mancat destul de putin si i se inchideau ochii. E e ora asta si el nu doarme. Se joaca, i se inchid ochii dar nu vrea sa doarma! Acum l-am pus in carutza ca niste inteligenti s-au gasit sa dea gauri si l-am luat cu mine in sufra. ce credetzi? E in fund si tzipa si chiuie. Ma duc sa vad daca il pot adormi cumva ca are ochii rosii de somn si i se inchid ochii dar...nu vrea sa ii inchida deloc.

14.11.2005

Mergi la inceput

Dordia, ok! Sunteti mai tari!

Varsta Victor

Mergi la inceput