Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (81)
Raspunsuri - Pagina 25
tania-z spune:
Asaaa, ca nu am terminat pe ziua de azi![]()
vreau doar sa va spun ca azi imi dau calculatorul la doctor 

ca isi da imediat ortu popii si pana luni nu mai pot comunica cu voi
.
O sa-mi lipseasca, dar asta e, sambata voi fi la nunta asa ca va trece timpul mai lesne.
RIPLEY, tu in ce cont ai trimis banuti pt. Andrei? In cel de la BRD? Ca eu am incercat sa iau legatura cu taticul lui pe mail (i-am scris luni) pentru o sponsorizare de firma pt care imi trebuie un contract semnat si nu mi-a raspuns. Oare nu accepta asa ceva? Nu am indraznit sa-i scriu si pe forum.
Tania & BB Stefan (17.12.2005)
Morgano spune:
Cuscra, adik sa dau cate un enter de spatiu gol intre idei? Sa boldesc cui raspund sau cum? Ca nu pricepui prea bine 
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Morgano spune:
Da, in contul de pe site-ul lui oficial, cred ca BRD era, c-a trebuit musai sa merg la BRD sa depun ca din alte parti nu se accepta in genul asta de conturi.
Poti sa-i scrii lui Fagu si PM pe forum, nu vad de ce l-ar deranja.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
camelia_daniela spune:
Feli si Madau, sa va traiasca printzesele cochetele, Ilinca si Mirunica!

Camy & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
Gandacel spune:
quote:
Originally posted by felicia74
Neata!
S-a trezit Ilinca la 7,30
BB_alinus m-ai lovit in punctul sensibil cu "memorie de gaina": inainte mai eram cum eram, dar acum - varza! Nu mai tin minte nimic. Am inteles ca e de inteles pe timpul gravideniei+alaptarii ca se elibereaza nu-stiu-ce hormon. Dar acum? Voi cum stati cu memoria comparativ cu "inainte"?
Noi nu bem nimic noapte, slava Domnului si tine-i obiceiul!
Dordia, Catutza soryy ca nu am raspuns. Am citit dar nu stiu ce sa zic asa ca mai bine tac.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Na, ca la intrebarea asta nu pot sa nu raspund! Memoria... Nu prea o mai folosesc! SIngurele chestii pe care le retin acum sunt legate de mesele copilului (pe care le-am stabilit cam in aceeasi ordine si compozitie). Eu nici zilele saptamanii nu le mai stiu, maica! M-am rablagit de tot! Imi e si frica sa-mi mai cumpar un rebus, ca nu stiu zau daca mai completez unul! Deci nu stiu daca e mai buna ori mai proasta, dar e amortita.
Bic, ce te impinge sa citesti chestiile astea?! Doamne! Daca eram langa tine, iti dadeam o mama de bataieeee...
Alinush, saru' mana de sugestia cu scaunelul atasabil... Daca o sa-mi dai si poza, iti raman recunoscatoare! Dar macar am sa incep deja sa intreb pe la magazine, ca poate stiu vanzatorii. Cat despre daca bea apa noaptea, nu!
Madau, eu nu m-am gandit sa ma interesez despre cum dorm doi copii. Dar stii ce am de gand sa fac? La inceput, cam o luna, bebe2 va sta in patutul lui, in camera mea. Dupa aceea, o sa-l mut singurel intr-o camera micuta (e de fapt un oficiu), ca sa isi poata face un program, ca si Bogdan, numai ca nu programul lui BOgdan, ci al lui personal. Cand si-l va stabili, voi stii ce sa fac mai departe. Intentionez ca din momentul in care si bb2 va dormi toata noaptea, sa-i am pe amandoi in aceeasi camera. Asta in ideea ca daca se trezeste unul, il trezeste si pe celalalt, iar cand vor adormi din nou, sa doarma amandoi. Asta la modul idealist. Oricum, ma gandesc ca amandorura le va placea sa auda ca mai e unul in camera!
Cat despre discutiile cu cine si de ce se supara, n-am ce sa comentez.
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
camelia_daniela spune:
Gandacel, am uitat sa-ti raspund la intrebare (asta ca vorbea cineva de memorie!
) ... eu castig mai bine decat aia 8 mil. indemnizatie. Dar nu numai de aceea am inceput munca, ci pentru ca ma rupeam de ceea ce se intampla acolo! Oricum, ideea e ca nu sunt foarte multumita de rezultat, adica sunt convinsa ca cel mai bine ar fi fost sa fi ramas cu Dariuca pana la cel putin 1 an (al Dariei)!
Camy & Daria 
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
bb_alinus spune:
Fetelor, intalneala placuta! Mamaaaa da' ce va mai intalniti
Noi suntem inca in casa ca miss abia acuma a catadicsit sa adoarma de amiaza, era moarta de oboseala dar nu se lasa nicicum...Azi a descoperit cum se da drumul la microunde si cand mi-e lumea mai draga acolo o gasesc. Trebuie sa ii schimb locul ca nu se mai poate ( e la inaltimea premergatorului)
De uscat rufe, marturisesc ca sunt tare incantata de inventia numita masina de uscat rufe. Daca in sudul fr nu aveam nevoie ca mi se uscau rapid, ei, aici nu mai merge. Si desi soacra-mea nu prea e de acord, ca cica strica rufele, eu una nu cred si o folosesc cat pot.Evit sa pun lucruri sensibile - pe alea le dau la curatat- insa blugi, bluze, camasi, sosete, lenjerii de pat, etc acolo le usuc. E drept ca am o gramada de programe de uscare, inclusiv pt lana si alte rufe delicate, si mai e drept ca eu plec de la principiul ca o haina nu e facuta sa dureze o viata, mai trebuie urmarita si moda
. Uite acum o ora mi-am pus blugii in uscator...si gata!
Camelia, oare nu poti sa revii in concediu de crestere copil daca ai vrea? Te inteleg bine, ca tare greu e sa te rupi de puiut cand e asa de mic.
Gandacel, de aseara ma tot uit dupa chestia aia de atasat la carucior si nu mai dau de ea. Nici sa ma impusti nu mai imi amintesc cum ii zicea. Continui sa caut, poate, poate...
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
camelia_daniela spune:
Alinush, ba da, pot reveni, dar odata intrat in "hora" ... e mai greu ! Sa vad cum ma hotarasc, poate intru iar in octombrie pana in ianuarie!
Fetelor, eu va pup si va urez w-e placut in familie si fara "evenimente"! (asta pentru ca nu stiu daca am net!
)
Camy & Daria 
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
ilenutza spune:
Madau, multumim de urari si va dorim si voua sanatate si pupici!Asemeni si pentru Joy!
De ce ii pulseaza lui Meems o inimioara????????
Ile
si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor