Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (81)
Raspunsuri - Pagina 24
Noki_Lara spune:
Mneatza!
Sunt si io mai happy, ca adormit fii-mea ok, nu s-a trezit decat la 6.15 pentru ca-i picase suzi-ul. deci Nurofenul a ajutat-o mult, as zice.
Alinush- noi nu prea ne trezim noptile. daca ne trezim, e ca ne pierdem suzeta si ne e prea somn sa o cautam, sau oricum e mai simplu sa dam alarma sa vina mami sa ne-o dea. Dar cateodata mai plangea aparent fara motiv, ii dadeam apa si se linistea. dar asta vara, cand a fost cald rau. da' oare nu i-o fi prea caldutza de bea atata apa? Nu e prea gros imbracata?
Ripley- noi nu aplaudam deloc. In schimb facem tai-tai. Da' haioasa foc trebe sa fie Anutzacheul aplaudator.
Feli- hehehe...cu memoria ce sa zic...care a fost intrebarea????? ![]()
Ilenutza- sanatate multa si tie si piticului!
Bic- of, asta ma intrebam si io cand a murit Steve. daca gasesti raspunsul la intrebare, cred ca descoperi un mare mister. Da' io zic ca va ramane neelucidat.![]()
Feli + Madau- sa va traiasca printesele scumpe!!!! sa fie sanatoase si iubite!

Lavi- io te super-inurajez pentru BB3. Io zic ca ai un talent "special" de a fi mama. De fapt, as pune si un pariu, asa...virtual , ca o sa ai bb3. Io asa cred. Cu faza cu apa multa la diabet, asa este, dar diabeticul care bea multa apa este cel cu valori mari, nicicum cel cu hipoglicemie. Setea intensa e indiciu clar de hiperglicemie, asta stiu de la mama. la hipo vrei musai ceva dulce. Cu Silviuca, si io votex pro scoala de la aporpae 7 anu, nu aproape 8 ani.
Anda77 + Madau- hai ca suntetzi de belea

bineinteles ca va astept in parc la mine! De fapt, pe tine, Ando, te-am invitat de mai demult, dar nu ai vrut. La' ca poate asa vii, sa faci cercetare de piatza la carucioare.![]()
Gata, am raspuns la tot poporul, sper.
ba nu, Anda- io numai dupa-amiaza ies cu sarah, asta ca regula generala. Adica dupa somnul de pranz, pe la 17, pana la 21. Io + MihaelutzaT inchidem parcul.![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
Noki_Lara spune:

Iuuuuuuuuuuuuuuuuuuuui, amu vaz: venitzi la mine????/
Yu-piiiiiiii! 

Azi avem si o sarbatorita de un anisor...Io ies in jur de 17...cand aterizatzi?
Sper ca vorbitzi serios...![]()
PS -Vinerea e ziua c full de la noi din parc...asa ca va fi plin de carucioare.![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
madau spune:
Uite ca aparu' si lupul
, Anda io as veni...sper sa fie de acord si consortul. Dati-mi si mie un mesaj daca hot ceva, aveti tel meu la contul comun. Adta daca nu-s pe aici, ca la 12 plec afara, prima tura
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
anda77 spune:
madau, ne-am hotarat deja. io ma duc la 18:30 si parchez pe stafan cel mare, in drptul aleii catre cupola circului si o sun pe noki sa vina sa ma pescuiasca de acolo
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
madau, mama di tutti, imbracati copiii cu toalele alea bune (io asa voi face) ca la noki acolo nu e ca pe la noi:))
mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
madau spune:
Aha..ok, pai atunci il sun si eu pe tati sa vaz ce zice si iti comunic pe mail sa nu ne injure fetele ca ocupam spatiul aici degeaba. Sorry fetele!!!!

Madau si
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
anda77 spune:
daca mai vrea cineva sa vina, suntem in parcul circului, de la 18:30.
mami de poet(09.12.2005)
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by madau
Aha..ok, pai atunci il sun si eu pe tati sa vaz ce zice si iti comunic pe mail sa nu ne injure fetele ca ocupam spatiul aici degeaba. Sorry fetele!!!!Madau si
pozici la 8 luni
Hi, hi, asa gandeam si eu cand am deschis discutia despre casa.
Intalneala placuta si sa puneti poze!
Dordia si Noki multumim!
Madau sa-ti traiasca Mirunica si sa fie sanatoasa!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
tania-z spune:
Doamne ca mi-a luat o ora sa citesc ce ati scris de aseara pana acum! ![]()
Uite ca ma bag si eu in seama/dicutie si tin sa va aduc aminte niste postari de-alea voastre din primele scutece: nu am facut o statistica clara, dar parca 1 din 3 statea prost cu memoria ulterior nasterii si atunci..care e problema cu uitucii?
Ca ni se intampla vrem-nu vrem, mai ales ca ne-am inmultit si subiectul a devenit, ma scuzati, "diareic", adica se umplu scutecele astea cu o viteza greu de imaginat!
Eu va propun sa acceptam ca suntem un grup de persoane foarte diferite (unele tacute, altele vorbarete, unele cu chef de lauda, altele mai putin) dar asta e chiar bine. Pai va dati seama ce ne-am mai parui daca am fi toate la fel????
Si ca sa inchei, ma iau de Ripley si de Anda77: desi citesc cu mare interes mesajele voastre, le citesc foarte greu, din cauza editarii. daca nu va este greu, bagati, fetelor, cate un aliniat! ![]()

Tania & BB Stefan (17.12.2005)

daca pleaca mesterimea pana la ora aia!