Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (81)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ripley d'aia ideea mea ca mama e sa lucrez 4-5 maxim 6 ore pe zi si sa-mi spatiez copiii in timp. Sa ma ocup si de copii dar sa nu raman nci casnica.

De ex daca vreau sa raman in invatamant ar fi cazul ca pana la bb3 sa-mi dau doctoratul, sa pot si avansa. Daca nu, sa lucrez la o firma/biznis propriu, 4-6 ore pe zi, fct si devarsta pruncilor.

Vise! Dar ce, n-avem voie sa visam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

voi iesiti si seara afara cu plozii, vorba lui noki?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Noki unde esti mama.......hai ca asteptam confirmarea sa venim in parc la tine...glumesc bineinteles .

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

madau, nu vrea, mai, noki, sa venim in parc la ea:)))adik tu ai biznis propriu, poate tu intri:)))

mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anda77

voi iesiti si seara afara cu plozii, vorba lui noki?

mami de poet(09.12.2005)

Eu ies..de pe la 6 seara cand binevoieste sa vina don' inspector acasa, pana pe la 8.30-9, depinde unde mergem..in parc, la terasasa, etc. Inca nu e frig..de ce sa nu profitam?

pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anda77

madau, nu vrea, mai, noki, sa venim in parc la ea:)))adik tu ai biznis propriu, poate tu intri:)))

mami de poet(09.12.2005)

Asa ma gandeam ma si eu....zi si tu....hai ma NOKI de ce esti rea . Auzi, dar putem sa mergem neanutzate, ce zici?

Edit; hai ca ne-am dilit de tot..Noki nu te supara pe noi
pozici la 8 luni

Mergi la inceput

madau, acum serios, noki m-a intrebat intr-o zi dk nu vin pana la circ acolo 9adik in parcul circului:))). chiar ma gandeam, ca de luni incep serviciul, ca m-as duce azi cu caruta, dar de la 18-18:30. vrei sa vii si tu?
poate ca noki nu iese seara cu sarah si ne ducem degeaba pana acolo:))

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Si noi iesim seara, de pe la 18-la 20.30, apoi direct baita si nani.
E drept ca de multe ori ies tati cu fata lui, si mami face mancare, spala si intinde rufe si alte delicii ale gospodariei.
Azi-noapte la 11 jumate intindeam rufe din alea maruntele gen 20 de perechi sosete negre tati si ma tot intrebam daca trebe toata viata sa intind rufe, sa le strang si pe cand zic ca sunt gata sa fie iar cosu' de rufarie plin de doua noi ture de spalat si intins si strans .

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Bai, ce puneti voi la cale pe la spatele-mi? Daca-mi pleaca mesterii pana la ora aia ma infiintez si eu! 18-18.30 imi convine.

Ioooooi Ripley touche! Eu usuc rufele in balcon. Asta iarna, le trbuia cam 24-48 de ore sa se usuce. In fiecare zi avem cate o tura: albe adulti, negre adulti, albastre/gri adulti, albe Silvia, Nati, rosii (astea-s la gramada), etc. Sosetele lui Virgil ma dispera si pe mine, par fara numar, asa ca le numar ca sa-mi demonstrez ca sunt cantitate finita totusi. . Intinde, strange! . Cu geaca pe mine in balcon.. of! Urasc iarna. (Eu nu suport sa usuc rufe in casa)

Mergi la inceput

noki, noi vrem sa venim diseara prin zona ta. iesi?
sau
mamaaaa lu' sarah!!! o lasati pe sarah afara sa se joace cu nichita, miruna si natalia?

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput