Copilasi de iunie-iulie 2003 (76)
Raspunsuri - Pagina 14
Cornelia spune:
Romana, gata ai copii mari! La multi ani pt. Maria! Si eu zic sa nu te descurajezi asa de repede cu Cristi.
Maria se inscrie in linia generala: e obraznica . Dar am asteptam la asta. E o forma de revolta. Ne pedepsesc pentru ca ii trimitem de acasa.
Ieri nu a mai avut absolut nimic, nici febra, nici macar nasuc curgator sau altceva. Asa ca azi am dus-o la gradi si ... a plans cand am lasat-o. Dupa amiaza, in schimb, era in mare forma si mi s-a spus ca dupa amiaza nu a plans deloc, doar ca nu a dormit. Azi au avut si un spectacol, un fel de teatru de papusi la gradinita si, chiar daca initial nu a fost incantata de idee, mi-a zis c ai-a placut.
Febra ei de acum doua nopti imi e ca a re alta semnificatie. Cand am luat-o de la gradi mi-a zis ca ea e mica si nu e adevarat c ala gradinita sunt copii de varsta ei, c ain grupa la ea sunt copii si de 5 ani. Mi-a povestit ca au stat in "semicerc" s-au prezentat si au spus cati ani au... si ea e micaaaa!!! Sper ca am trecut peste asta, ca i-am tot zis ca in grupa ei sunt copii intre 3 si 5 ani si ca sunt si copii mai mici decat ea (sunt mai mici de inaltime ).
Mie mi se pare ca fac o groaza de activitati la gradinita. Chiar ma gandeam ca e prea mult pt. prima saptamana . Am copiat de la panou doua cantecele si o poezie, povesteste foarte frumos Capra cu trei iezi, au expuse la panou cate un desen si o pagina colorata. Maria a inceput sa deseneze albinute, sirene, scrie litere, desenele sunt mai "ordonate" si coloreaza asa de frumos, ca nu imi vine sa cred ca e acelasi copil ca acum o sapt.
M-am hotarat sa ii iau deocamdata doar vit. C si vedem mai incolo.
Pupici gradinarilor si fratiorilor mai mici/mari!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
cgaby spune:
buna.
s-o iau incet....
romana - parerea mea (de veterana) e sa nu renunti la gradi. vorba andrei, daca tu crezi ca nu mananca, lasa-l doar pana la pranz si da-i tu acasa de mancare.curaj....rabdare.....
felicitari tinerilor gradinari....
maine mergem la tandarica, sper sa-i placa!
pupici si sanatate tuturor.
romana_74 spune:
Sunt disperata... Matei ma terorizeaza sa ii pun pampers sa faca kk! Nu vrea sub nici o forma pe wc sau olita si imi cere pampares tot timpul. Am incercat sa nu ii pun cam 5 zile si nu a facut deloc. Apoi in a cincea zi i-am pus supozitor cu glicerina si nu a facut nici atunci. In a sasea zi i-am pus pampers si a facut o tona... spuneti-mi cum sa procedez! Nu as vrea sa il constip si nici nu mai vreau sa continui cu nebunia asta! Oricum el isi controleaza sfincterele si nu face deloc daca nu are pampers... tine asa in el!Of, of! Si spune ca el nu-i baiat mare ca e mic!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)
Cornelia spune:
Mi-am recitit postarea de ieri si pe langa greselile de dactilografiere , am observat ca de fapt nu am transmis ideea principala. Am inceput cu activitatile de la gradi si m-a luat valul: vroiam sa spun ca probabil au facut deja atat de multe pt. ca sunt la grupa mijlocie, unde sunt mai putin plangaciosi, iar multi dintre ei sunt deja obisnuiti cu gradinita.
Gabi, cum a fost la Tandarica?
Romana_74, nu stiu ce sa iti spun. Ai intrebat vreun medic? Noi am avut o problema, in sensul ca nu vroia sa foloseasca alta toaleta decat cea de acasa, dar de cand cu gradi, ma uimeste, ca de cate ori mergem la Selgros, trecem si pe la baie . Cat despre faptul ca spune ca el e mic, sunt convinsa ca are legatura cu ... Luca. Mariei i-a luat mai mult de un an sa treaca de la "sunt mica" la "sunt mare". Nu stiu cum, dar intr-o dimineata s-a trezit si a zis ca e mare. A fost o mare realizare atunci.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
anamaria spune:
quote:
Originally posted by romana_74
Sunt disperata... Matei ma terorizeaza sa ii pun pampers sa faca kk! Nu vrea sub nici o forma pe wc sau olita si imi cere pampares tot timpul. Am incercat sa nu ii pun cam 5 zile si nu a facut deloc. Apoi in a cincea zi i-am pus supozitor cu glicerina si nu a facut nici atunci. In a sasea zi i-am pus pampers si a facut o tona... spuneti-mi cum sa procedez! Nu as vrea sa il constip si nici nu mai vreau sa continui cu nebunia asta! Oricum el isi controleaza sfincterele si nu face deloc daca nu are pampers... tine asa in el!Of, of! Si spune ca el nu-i baiat mare ca e mic!
cred ca e inca un fel de reactie la aparitia lui Luca... adica el de ce sa nu mai fie baietzelul mic al lu' mami si sa te ocupi si de el, sa-i pui pampers, sa-l iei in brate sa-l speli, samd... asa ca ce sa zic, situatia e nasoala, dar cred ca nu e fara iesire. adica cu timpul se va convinge ca asta este evolutia, tre' sa scape de pampersi si sa foloseasca wc-ul! si cred ca il va ajuta poate si gradinita.
nu te speria, chiar daca se tine cateva zile pana la urma tot o sa faca el, nu poate sa stea 1 luna asa! eu cred ca l-as lasa pana se convinge ca daca nu foloseste toaleta, nu poate face kk, si uite ca il doare burtica, si altele... stiu ca ti-e greu sa-l vezi ca sufera, dar...
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai )
grecia 2006
DACA DRAGOSTE NU E, NIMIC NU E!
Magdone spune:
Romana-74, aceeasi problema o am si eu cu Razvan, numai asa face caca, in pampers, nu vrea deloc sa stea la wc. Cu toate ca in rest cu pipi nu mai avem probleme deloc, nici noaptea nici la pranz nu ii mai pun, el singur mi-a spus ca nu mai face in pat si nici nu mai face. Se scoala mititelul si imi zice mami fac pisu si il duc la wc, dar cu kk n-am ce face.
Eu zic sa nu te stresezi, eu nu l-am fortat cu nimic, el singur a hotarat cand nu ii nmai trebuie scutec, asa ca il las pana can o vrea el cand o fi pregatit.
Cornelia, asa si Razvan, toate baile din oras le vizitam, chit ca degeaba, doar asa de fun
Amik, eu inteleg f bine ce zici tu, lasa mey sa vada si ei barbatii ce inseamna trebuirili astea
Aaa si vroiam sa va zic apropo de acitivitati,la gradi, aici nu prea din pacate, mai mult se joaca, sau poate ca Razvan inca nu le intelege prea bine, om vedea mai incolo.
Va pup weekend placut, eu azi lucrez, avem inventar la firma si toata lumea participa, chiar si seful cel mare.
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
anamaria spune:
mey fetelor, am uitat sa va zic ca mi-s boboaca - again : m-am inscris la master si eu! mi-e destul de tarsa sa ma gandesc la examene samd, da macar este o oferta speciala, termin totul intr-un singur an! sa ne-auzim cu bine la vara, deci
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai )
grecia 2006
DACA DRAGOSTE NU E, NIMIC NU E!
romana_74 spune:
Va multumesc de sfaturi! Dupa ce am postat, exact la un minut mi-a cerut olita!!! Am refuzat de dimineata sa ii pun si probabil ca nu a mai putut tine ca altadata! Si... VICTORIEEEE! Nu a facut mult, dar deajuns sa se laude toata ziua la toti ca a facut kk la olita!
cgaby spune:
romana74_felicitari! bravo...poate isi da drumul!
plimbarea la tandarica a fost un mic dezastru! a rezistat 15 min. ce-i drept era destul de plictisitor...dar...nu a mai avut rabdare si a trebuit sa plecam.
poate data viitoare!
pupici si sanatate tuturor.
delphin spune:
Seara buna!
Nu stiu daca va mai aduceti aminte de mine, sunt mama lui Sebastien, nascut pe 07.06.2003, vomitaciosul.
Acum este bine, de cand merge la gradinita, problema mancarii s-a rezolvat, chiar s-a ingrasat
pozici noi