HSG si USH

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Pt internare iti trebuie adeverinta d la HR, cum ca firma angajatoare a platit cotizatiile la stat, trimitere de la medicul de familie, CI si ... multa bafta!

Pupicei, Ingeras 25+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrriana spune:

S-a confruntat cineva cu problemele mele? se poate ramane insarcinata cu uter mic,PCOS,retroversie uterina? De la ce pot fi ovarele marite?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

la uter mic ai putea avea probleme la pastrarea sarcinii, dar numai un ginecolog iti poate spune care este riscul

se poate ramane cu uter retroves, stiu pe cineva care are deja 2 pui, trebuie sa stai pe burtica dupa contact

Mergi la inceput

Ce pret are un HSG?...informativ...chiar nu am idee...multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

eu am facut HSG si in acea luna am si ramas gravida. in urma acestei analize am aflat ca trompa staga nu este permeabila, dar trompa dreapat este ok.
si eu am uter retrovers.

HSG nu m-a costat oficial nimic, pentru ca m-am internat in spital o zi. bineinteles ca am dat medicului o atentie.

26 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Ma repet cu o intrebare:este bine sa ramai insarcinata in luna cu HSG?Mie mi-a spus medicul ca in nici un caz ca ovulul este iradiat si este periculor pt.fat! Voi ce stiti???

Mergi la inceput

mie dr. mi-a spus dupa HSG sa ma apuc de treaba. sa muncim in fiecare zi intre zilele 14 si 18, ca dupa HSG cres sansele de a ramane insarcinata cu 30%.
la mine s-a adeverit.
pana acum sarcina a mers bine. toate eco au iesit normal, si am facut la ecografii de m-am plictisit.

26 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Monique...tu ce probleme de infertilitate aveai?

Mergi la inceput

Adrriana se pare ca problema mea e doar trompa stanga opturata.
eu am ramas insarcinata dupa 6 luni de incercari.
sa stii de la mine un lucru: pe copii ii da Dumnezeu.

26 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

V-a venit ciclul cand luati duphaston?eu am terminat ieri de luat...la cat timp ar trebui sa-mi vina ciclul?

Mergi la inceput