HSG si USH

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adrriana spune:

Va bombardez cu intrebarile...se poate sa ma doara ovarele de la duphaston?...iau duphaston ptr ca nu mi-a mai venit cm de vreo 3 luni... cand am luat pastilele am avut dureri...acum dupa ce am terminat pastilele am dureri de ovare...la cat timp dupa terminarea pastilelor ar trebui sa vina cm?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

quote:
Originally posted by Adrriana

Va bombardez cu intrebarile...se poate sa ma doara ovarele de la duphaston?...iau duphaston ptr ca nu mi-a mai venit cm de vreo 3 luni... cand am luat pastilele am avut dureri...acum dupa ce am terminat pastilele am dureri de ovare...la cat timp dupa terminarea pastilelor ar trebui sa vina cm?

Adriana

Eu am luat utrogestan care este tot progesteron si la 3 zile de la terminarea pastilelor, mi-a venit ciclul.

Bubulina

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Si la mine ciclul venea cam tot dupa 3 zile de la terminarea tatamentului cu duphaston, dar mi s-a intamplat sa vina si duoa 10 zile.

Mergi la inceput

Mi-a venit cm in sfarsit...cum se termina merg sa ma internez ptr analize HSG si USH...ce acte imi trebuie pentru internare?...cat costa aceste analize?...sunt fete care au ramas insarcinate cu uter mic?...eu mai am si anexita si amenoree,uter retrovers,PCOS sindromul ovarelor polichistice...cam multe nu?...cam putine sanse ...de fiecare data cand merg la doctor imi mai spune cate ceva rau....poate ma lamuriti voi cu o parere...va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

la o internare in spital ai nevoie de: buletin, bilet de trimitere si adeverinta de la serviciu ca platesti asigurari de sanatate.

eu cand am facut HSG m-am internat cateva ore in spital si nu a trebuit sa platesc nimic. i-am dat doar o "atentie" doctorului.
dupa HSG s-ar putea sa ai nevoie de un tampon, ca poti sa ai o mica sangerare, care se opreste repede. in cazul meu asa a fost.

27 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

monique..doare tare HSG?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

pe mine m-a durut putin. a fost o durere ca la menstruatie. oricum HSG nu dureaza mult. in 20 min e gata cu tot cu pregatire.

27 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Daca e vorba de VSH...CE INSEAMNA?...PENTRU CE IMI FACE ACEASTA ANALIZA?...

Mergi la inceput

Pentru internare imi trebuie bilet de trimitere de la medicul de familie neaparat?...Nu am cum sa dau de doctor...Sper sa nu fie nevoie de trimitere de la medicul de familie...

Mergi la inceput

Daca nu am bilet de trimitere de la medicul de familie platesc aceste analize?....am numai adeverinta de salariat...va rog sa-mi raspundeti...multumesc

Mergi la inceput