Copiasi dragalasi nov-dec04 (130)
Raspunsuri - Pagina 6
paxela spune:
aime, intradevar momentul cu telefonul e aiurea, din pacate prins pe bucatica de filmulet, dar din fericire, echografia cu totul a durat ceva mai mult de 14-15 minute si la asa durata nu se simte, am pus bucatica aia ca acolo se vede cel mai clar cum se intoarce , misca etc, am multe faze "tari" se apuca de maini, apuca cordonul si parca il analizeaza.... si diverse, si ce-i drept acum cand e mic se vede cu totul , cand creste il vezi pe bucati si parca nu e asa spectaculos
Alexa12+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
aime spune:
am vazut gemenutzele...niste bombonici, mey si ele asa-s vesele vesnic? ce bine...Cristina is niste frumoase...sa le din partea noastra.
Paxela, da am vazut ce "agitatie" era acolo in burtica, ce bine ca exista acum posibilitatea asta, sa il "vezi" de mic-mic...sa fie sanatos/a si la fel de "plimbaret"
Adriana, bafta la gradi...te cred ca esti in pregatiri...sa nu ne ratezi inceputul asta si noua, sa ne pui poze.
Ca tot se dezabatea subiectul saptamana trecuta...verificati aici www.desprecopii.com/INFO.ASP?id=441" target="_blank">greutatea si inaltimea piticilor.
miria_cristina spune:
NCRISTINA - Sa-ti traiasca gemenele! Ce scumpici sunt ele pe plaja! Si ce seamana cu tati!
La capitolul asta ar trebui sa facem o tabara toate mamele care am fost pe post de surogat.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Viovio spune:
Intii vrem as va spunem ca am vazut-o pe Damiana,o dragalase si o zimbareata si gemenusele....doamne ce frumuseti. tuturor.
Roxana,Onitza..acum maninca,e bine si ma bucur din tot sufletul cind o vad,dar mi-e frica ca n-o sa tina prea mult si ca vom revenii la zilele in care ma rugam de ea cu cerul si cu pamintul sa inghita ceva.
Aime,ce sfaturi sa dau.Ca eu nu am facut nimic pentru rezolvarea situatiei.Pur si simplu...intr-o zi a inceput sa manince...si nu s-a mai oprit....
Andrea... voi fi intotdeauna(mi-am pierdut speranta ca voi mai arata vreodata ca inainte,dar nu cred ca am sa mai fiu.Ce sa fac cu 2 teroristi?Mor de frica...
Voiam sa va mai spun ca la noi "operatiunea olita" incepe sa dea rezultate.
Intotdeauna cere kk dimineata si daca nu are pampers si peste zi folosim olita cu succes desi se mai intimpla si accidente.afara sau noaptea nu m-am incumetat insa sa ma lipsesc de pampers.
Dar de vorbit...tot nimic.
Da comentam intr-o limba necunoscuta,poate i se mai face mila de si de noi,doi parinti ignoranti si ne mai arunca si cite un cuvint inteligibil...dar cam atit...
Sper sa reusim as vorbim si noi pina mergem la scoala...
Cam atit....
Revenim...
Violeta, mami de printesa CRISTIANA BIANCA
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by onitza
MIHA, tu pe cand un bebe 2?
Las pe altii mai tineri!
Miha
miria_cristina spune:
VIO - Multumim de aprecieri!
Poate ar trebui sa nu fii atat de drastica in a zice "nu" unui fratior pentru fetica. Nu acum, dar peste niste ani cine stie daca nu isi va dori chiar ea sau vei simti tu ca ar trebui sa-i mai faci un suflet care pentru toata viata ii va fi alaturi. Ca stii vorba, "strainul tot strain ramane".
Otiliav spune:
quote:
Originally posted by miria_cristina
VIO - Multumim de aprecieri!
Poate ar trebui sa nu fii atat de drastica in a zice "nu" unui fratior pentru fetica. Nu acum, dar peste niste ani cine stie daca nu isi va dori chiar ea sau vei simti tu ca ar trebui sa-i mai faci un suflet care pentru toata viata ii va fi alaturi. Ca stii vorba, "strainul tot strain ramane".
Si eu la fel gandesc. In afara de asta, copilul cand este mare isi poate cumpara el masina, casa si isi poate satisface ce pofte are dar un frate doar parintii ii pot darui. Ziceam de masina si casa pentru ca multi parinti au conceptia ca daca sunt 2 nu le mai pot oferi la fiecare in parte cat ii poate oferi unuia singur. Si apoi copilul mai trebuie sa aibe si el realizarile lui nu sa primeasca tot de la parinti. Eu asa cred, cel putin asa este in cazul meu cu parintii. M-au ajutat, dar cel mai mult ma bucur de ceea ce am realizat prin propria munca.
Onitza, iata cum ocupati un loc fruntas in clasamentul nazbatiilor . Ce bine ca ingerasul lui a fost pe faza. Macar a invatat ceva din treaba asta? Maine este post, ziua Sf. Cruci.
Acum m-ai pus pe ganduri, ca la Bucuresti, geamul de la biblioteca sigur nu este securizat .
Cristina, eu la asa fete cucuiete. Mi-a placut poza in care una aranjeaza palariuta celeilalte, ce frumos au grija una de cealalta. Banuiesc ca se striga intre ele, ca si gemenasii Adrianei.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
miria_cristina spune:
OTILIA - M-ai intrebat daca incep serviciul. Pai, ar trebui. Se sfarseste in noiembrie, deci mai e un pic. Dar sincer iti zic, ca nu m-as mai duce. Lucram tare incomod, pe un salariu mai mic decat luam acuma si intr-un colectiv unde trebuia sa-ti iei extraveralul in geanta ca sa-i faci fata.
Nu imi mai permit sa ma joc cu nervii si sanatatea mea, iar timpul nu mai imi este nelimitat.
Imi voi gasi altceva de lucru. In fond, am doua profesii. Iar daca nu-mi convine, imi depun cartea de munca la fortele de munca si-mi platesc singura obligatiile catre stat pana in primavara.
Cam asta e planul pentru viitorul apropiat ce ma asteapta.
Nu-s incantata, dar sunt hotarata.
try spune:
Multumim fetelor de urari si ganduri bune!
Adrianutzu' azi aseara avea 1703g, adica a luat in 3 zile mai bine de 100g. Maine sper sa mai iau aparatu' cu mine sa-i mai fac ceva pozite.
O sa pun si poze cu camera lui alexutzu, dar credeti-ma ca n-am timp de nimic, deocamdata. Azi abia am reusit sa calc ca se-adunasera o gramada de rufe si trebuie sa-mi programez timp si pentru ce spunea Bits, hainutele vechi ale lui alex sa vedem ce pot folosi intr-o prima faza ca acusi vine Adrianu' acasica. Probabil ca mare lucru nu pot folosi la inceput caci Alex a fost un lungan de la nastere, iar Adrain e mititel acum si cred ca o fac o prima aprovizionare de la raioanele de prematuri. Dar macar sa le am palate, calcate, aranjate in sertare ca dup-aia cine stie cand mai am timp.
Asa-i cristina, stiu cum e cu primele 2 sapt. de luat in greutate, e vorba si de adaptarea or la noul mediu si nu i-au usor in greutate la inceput, dar mie mi se rupea sufletul cand vedeam ca ieri a pus 30g si a doua zi le dadea jos. Mi se parea ca batem pasul pe loc. Stiam ca odata trecut de greutatea nasterii va lua mult mai rapid in greutate. Sper ca pana la sfarsitu lsapt. sa ajungem la 1800g.
Iar cu suptul asa e, eu am inceput sa-i dau sa suga prima data prin a 4-a zi, dar primele 3-4 zile de supt au fost mese non-nutritive, doar de acomodare. Si nu ma lasau nici pe mine sa-l surescitez, obosesc. De exemplu, daca el dormea, ma sfatuiau sa nu-l deranjez cu mangaieri, tinut in brate sau pe piept etc. Ei fiind asa mici, orice stimuli care noua ne par banali duceau la overstimulation si ii oboseau mai tare decat putem no isa ne imaginam. Dar de acum, Adrian a intrat in faza cand vrea sa suga. Are mese cand desi i se da papa prin furtunel, el simte nevoia sa suga, iar suzeta nu-i mai e de-ajuns.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi