Copiasi dragalasi nov-dec04 (130)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Miria, e asa dragalasa Damiana, chiar daca e mai capcauna cum zici tu offff, mai au si eu hachitele lor (spun asta ca tocmai am avut un episod de mofturici la mancare si eu nu-s invatata asa...sper sa fie trecator).
Referitor la calciu si vigantol: vigantolul l-am oprit la 1.6 luni, si anul asta i-am facut in primavara o cura de ca+vigantol (a coincis si cu iesirea caninilor), acum ii voi face inca una in toamna acum(dr mi-a zis ca ar fi bine sa-i prind si iesirea ultimilor maselute, molarii, dar care vad ca nu mai vin...) Chiar fetele, are vreun copilas molarii iesiti? Bine, ei pot aparea pana la 2.6 ani, dar....sunt si cazuri mai rapide.

Paulica, mey-mey-mey....prin ce-ai trecut...ce-or avea frate copchii astia ca se agata de tot si de orice????? Sa fii cuminte de acum

Paxela, ce frumos....pacat ca s-a bagat si ala cu convorbirea lui...si eu am morfologica pe o caseta video...si ce-mi polace sa ma mai uit la ea

Vio ..sper sa nu vin eu sa cer sfaturi despre cum sa-l fac sa pape pe al meu dragut puiut

Bits ce frumos o sa-l cheme, mey....

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Pai, a mea ii are!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
Originally posted by miria_cristina

Pai, a mea ii are!

Ce are, molarii? Deci al doilea rand de maselute, nu premolarii.

Mergi la inceput

Da, uite o sa ma mai uit o data cand se trezeste!

Dar eu, parca, vazusem ceva sus, in fundul gurii, cand ma jucam cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

mai Miria la cate retete postezi pe forum arati super bine iar mandruta ta e bucalata chiar daca zici ca face mofturi la mancare.

eu sunt astazi cu nervii pe muchie.este a 3 oara cand fac paine la masina si nu-mi iese.am fost si am luat faina canadiana,drojdie frantuzeasca dar degeaba.nu stiu unde gresesc si pace.

fii-miu cred ca face misto de noi:astazi in magazin cred ca m-am dus de 20 ori cu el la wc ca-mi spunea ca face kk.du-te la baie,pune colacul de hartie pe wc,da-i pantalonii si chilotii jos,urca-l pe toaleta ca sa-mi spuna ca"denai"adica nu iese.am ajuns acasa ,s-a intors barbata-miu de la munca si incepe iarasi Ken ca face kk.binenteles ca m-am facut ca ploua si a preluat sotul misiunea de a-l duce la baie.nu va spun ca l-a facut si pe al meu cu nervii incat i-a spus "fa kka pe tine ca spal dupa aceea".binenteles ca fii-miu nu a facut nimic.asta cred ca e doar pentru a ne atrage atentia.daca n-as avea burtica as mai fi spus dar imi este fff greu acum si nu am rabdare.

22,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
miria, ce frumoase poze,damianei frumuhsele...mi-e dor si mie de mers la tara...acum in perioada asta se face mustul nu?
bits-ule, nu ti-au dat si o carticica in care sa ai retete de paine? si pe mine ma batea gandul sa-mi iau o masina de paine...dar eu ma gandeam mai mult la cozonac sincera sa fiu
hai ca nu-sh ce am azi...numai la mancare ma gandesc
chiar acum mi-a facut ruxitza un pishulica la olitza...si era tare mandra de elmie imi place cum se sterge ea cu hartie laeste o dulcica si-mi vine sa o mananc...
va pup pe toate

monica

Mergi la inceput

Mai, eu chiar fac retetela alea, dar pentru altii, ca-mi place sa-i vad cum mananca si ma lauda, dar eu incerc sa ma abtin.

Acuma, sincer, nu mai sunt atat de slaba (din pacate,pentru psihicul meu!), din cauza unor anticonceptionale, care desi am fost prevenita, le-am luat si acuma trag consecintele.

Dar poate, reusesc sa ma restabilesc la kg cu care eram obisnuita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ncristina spune:

Buna fetelor!
Try - Doamne, cand am auzit nu-mi venea sa cred. Pe de-o parte ma vedeam pe mine acum aproape 2 ani cand am nascut la 34 de saptamani, stiu ce e in sufletul tau, DAR Adrian este un puternic si un luptator. Sa-ti traiasca, sa se faca mare si sanatos, sa aiba parte de multe bucurii! Parerea mea (acum eu iti spun pentru ca eu asa am procedat cu fetele - neonatologii m-au sfatuit) este ca o perioada ar fi bine sa te mulgi si sa nu-l pui pe micut sa suga. Cei din spital nu m-au lasat pret de vreo 2 saptamani (cel putin) pentru ca au zis ca efortul de a suge este mult prea mare pentru ele si de la asta pot slabi, ori scopul nostru era sa castigam in greutate. Pe de alta parte pana la 3 luni si jumatate eu le-am dat sa manace din 3 in 3 ore. O sa vezi ca va fi bine, bebe este mult mai puternic decat pare. Ma rog pentru voi si sunt mereu alaturi de tine. Te pup.

Noi ne-am intors de la mare la sfarsitul lunii august, dar nu am avut timp sa intru pe net. Recunosc ca am citit pe sarite ce a mai scris Try si atat.
Fetele au fost foarte incantate de concediu, de mare, soare si nisip. A fost mult mai bine decat ne asteptam: au dormit bine, au mancat bine, le-a placut marea. Deci, mai mergem:)
Am pus poze de la mare:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_negoita2004/detail?.dir=1ee7re2&.dnm=eed6re2.jpg&.src=ph
Aaaa, Bits - felicitari pentru al doilea samurai, pupam burtica.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

BITSULE - De ce nu incerci retetele mele de paine pentru masina. Am si de prajituri si de cozonaci. Uita-te pe topicul - pasina de paine! Cred ca sunt vreo doua topicuri, dar intr-unul am postat mult, nu mai stiu exact.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

onitza cresa unde-i voi duce eu are program doar pana la 17.00 cel tarziu dar eu sper sa pot ajunge dupa ei...daca nu, mai merge sora mea, sotul meu sau socrii mei care sunt din cluj. nu raman ei acolo....sper. tudor are vreo 11kg nu mai mult, acum nu l-am mai cantarit demult si nici nu i-am mai masurat. la tara le merge super bine, mananca fructe toata ziua nu fac nazuri la nimic, dar si fug cat e ziulica de lunga, parca nici nu stiu sa mearga, doar fug. am niste emotii cu cresa ca nici nu mai dorm bine noaptea. nu trece o zi in care sa nu le mai iau cate ceva. sotul meu zice ca sunt "dusa", nu merg la universitate, doar la cresa, ce o sa ma fac atunci? dar ma tot gandesc: ce-ar fi sa mai iau un trening...ca poate le trebuie, sau un pantalon...ca cine stie? sau niste maieuri ca doar au crescut, niste adidasi ca doar ii strica mai repede, bluzite, ca doar le murdaresc repede...si tot asa...si tot in dublu exemplar. am impresia ca e un mod de a-mi masca grija si stresul
dana intr-adevar 212 e de la carolina herrera. eu am avut mai multe parfumuri care mi-au placut mult: kenzo, bvlgari, j'adore...dar in momentul in care am simtit aroma lui "212" am inteles ce inseamna sa fii indragostita de un parfum. toate celelalte au ramas doar...parfumuri care-mi plac. mi-am amintit de miriam cum era si normal, mai ales ca e un nume care-mi place enorm...si acum imi pare rau ca nu am reusit sa-mi conving sotul

la multi ani cu intarziere si din partea noastra draga bitsule. sa fii sanatoasa si fericita multi-multi ani de aici incolo

ce ma bucur de vestile despre gandacelu' nostru. chiar mi-e dor de ea si de comentariile ei dragute. ce viteaza: auzi bebe 3!!!!
felis am vazut pozele noi si asta m-a dat gata. cat e de fericit!!! si tu, fara complimente, dar cam eclipsezi mireasa...
try ma bucur ca adrian face progrese, acus-acus totul va intra in normal si va veni acasa. chiar nu pui niste poze cu camera lui alex, cu mobila noua?
wawwww onitza, cred ca ai tras o spaima la trasnaia lui paul!! bine ca nu a patin nimik paul
paxela m-ai emotionat "rau de tot" cu filmuletul. ii dorim lui bb mic sa se dezvolte frumos si sanatos.
adevarul e ca am citit cam pe sarite ca nu prea am timp. acum sunt iarasi in cluj si stau la serviciu muuuuult peste program ca sa pot termina. cred ca doar pe la 1 oct. o sa-i aduc pe copii acasa, pt. ca vor merge din 9 oct. la cresa
poze mai am de "vizionat"...nu am putut sa ma abtin insa sa ma uit la pozele gemenutzelor: ce dulci sunt si ce bine seamana. cum se inteleg intre ele cristina? nu "vorbesc" intr-o limba necunoscuta? ca tudor si bianca vorbesc toata ziua intre ei, dar nu-i intelege nimeni. ma distreaza cum striga unul dupa altul cand nu sunt impreuna: "dudo-bibi". si daca-i dau unuia ceva trebuie sa fuga sa-i duca si celuilalt. asa bine imi pare cand vad gesturile astea la ei, oare o sa-i tina?

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput