Copiasi dragalasi nov-dec04 (130)
Raspunsuri - Pagina 4
monica-elizabet spune:
paxelinal-am vazut pe bb...Doamne ce emotii mai aveam cand mergeam la eco...abia asteptam intalnirea cu bb-ul
monica
Viovio spune:
Ca de obicei apar pe fuga si la ore la care numai eu puteam sa bintui pe forum...
Try ne bucuram pentru voi si ne rugam ca lucrurile sa mearga din ce in ce mai bine.
Felis...Mihaita...Nu am cuvinte.Poate ca nu l-am mai vazut eu de mult dar a facut niste progrese extaordinare.Iar tu...Esti frumoasa si supla.Ne e dor de voi.
Paxela,.Filmuletul e super si cum eu nu am avut nici filmulet,nici fotografii...ma bucur mult sa le vad pe ale voastre,mai ales ca eu nu cred ca voi mai ajunge vreodata .
Andrea,am vorbit si azi,sper sa fie Mariuca bine cit mai curind.
Onitza,ce bine ca Paulica nu a patit nimic.
Eveline... eu sunt inca in CIC si...poate ne vedem...Mi-ar face mare placere.
Vesti despre noi....
Suntem bine.
Bianca s-a refacut si acum e la fel de "terorista" ca intotdeauna.In plus,am apucat sa traiesc si ziua in care a plins linga frigider dupa mincare.Ba chiar pot sa ma laud ca acum maninca foarte bine.
Cam atit,ca iar ocup o pagina intreaga.
tuturor....
Violeta, mami de printesa CRISTIANA BIANCA
roserb spune:
Of, Onitza, bine ca nu a patit Paul nimic. Copilasii astia fac numai nebunii dupa cate vad.
In legatura cu istericalele, uneori functiona ignorarea, alteori distragerea catre alta activitate, si in cele mai rele cazuri, nu functiona nimic.
Paxela, impresionant filmuletul, eu nu am vrut nici poze nici filme cu bebe in burtica (in afara de una cu putza lui Mihnea), am avut eu o fixatie, asa ca ma bucur sa le pot vedea pe ale tale.
Vio, ai vazut ,mai, ca s-a intamplat si minunea asta si s-a facut Bianca mancacioasa? Anul trecut pe vremea asta erai in culmea disperarii.
Andreea, cum e cu bubitele? au mai cedat?
La noi nimic nou, deocamdata toate bune si frumoase.
Roxana&Co
POZE CU PITICII
andreap spune:
Buna dimineata
Onitza..oau..bine ca nu s-a taiat in coiburi,mare grija trebuie sa avem cu nebunicii astia.
Paxela,emotionant filmuletul tau.Pupam BB mic si Silviu mare!
Vio..de ce nu crezi ca vei mai fi si ?????lasa draga,creste Bia,uiti de greutati si...nu se stie.Pupam fetele si va asteptam in parc!
Roserb,parca sunt mai bine bubitele,macar altele nu au aparut,iar cele vechi par a se usca..sper sa treaca,sunt asa de ..urate.Oricum nu se mai vaita asa,nu se mai scarpina,dar e alba pe tot corpul de la mixtura aia!
In rest suntem bine,saptamana viitoare avem soacra in doatre apoi sper sa pot sta eu cu ea acasa 1 saptamana.
Pupici
POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
onitza spune:
'Neata!
PAXELA, si eu am fost imrpesionata de filmulet! sa va traiasca minunea, sa fie sanatoasa si plina de viata ca Silviu!
ANDREAP, VIOVIO, MONICA, ROSERB, si acum tremur cand ma gandesc la cum a fost! aseara il apucase iar boala cu o usa de la mobila de bucatarie, noroc ca e din lemn ..nu am ratat sa ii aduc aminte ce s-a intamplat cand a impins in cea de la vitrina si a lasat-o repede in pace...
VIOVIO, vaaaaaaai ce bine imi pareeee! bravo BIa, esti o fetita cuminte !!! sa papi la fel de bine in continuare!!!! ei, mami, nu-i asa ca e super cand iti vezi copila ca mananca????
MIHA, tu pe cand un bebe 2?
Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)
PAUL SEPTEMBRIE 2006
bits spune:
wow onitzo ce a putut face fii-tu!slava Domnului ca nu s-a intamplat nimic rau.putea sa se taie !brrrrrr.
mey intrebi tu pe toata lumea de bebe 2 da tu cand il faci?
pe fratiorul lui Ken o sa-l cheme [b]Amon Matheus[/b],deh mami e cu alegerea numelui la baieti.
paxela ti-am vazut zglobiul(bia)!lasa sa fie ca si frate-su numai sa ape ceva mai mult.ai burtica maicica?mey pe mine ma intreaba lumea cate luni am si cand le spun fac niste ochi cat cepele caci e cam mare burtoiul tura asta.
21,KEN(1nov 2004)
bits spune:
mai dama noastra nu mai da nici un semn de viata.stiu ca trebuiau sa se mute,le-o fi bine?Anca da-ne vesti despre voi
fulgulet a noastra iarasi s-a "topit"!
21,KEN(1nov 2004)
miria_cristina spune:
PAXELA - Felicitari inca o data! Ce senzatie placuta am avut cand m-am uitat la bb!
FELIS - S-a facut tare frumusel Mihaita! Si este asa scump cum bate din palme!Iar tu esti tare frumoasa in pozele de la nunta!
ONITZO - Bine ca nu s-a ranit Paulica! Si fii-mea are ceva cu usa de la sufragerie, care are geam si atinge coltul bibliotecii. Adica, numai bine sa cada pe ea!
AIME - Cred ca te topesti, cand puiutul e cumintel si asteapta sa-l invelesti de culcare. Si mie mi-e tare draga fii-mea cand ma pot intelege cu ea, dar fara sa fie rea, deobicei e o capcauna!
IONELA - Ai niste dulcete de fetite zulufate!
Sigur am uitat pe cineva, dar v-am citit pe toate!!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
miria_cristina spune:
Noi am mai mers la tara, asa, sa profitam de vremea buna. Si de data asta n-am mai uitat aparatul foto, desi nu ne-am omorat facand poze.
Dami are zile bune si zile agitate. Acuma e intr-o faza enervanta, dar n-am ce face! Face mofturi la mancare. Poate ca s-a saturat de gusturi, dar nu stiu cu ce sa-i mai schimb. Faza cu olita, deja m-a plictisit! In magazine face ca tot zmeii de-mi vine s-o bat! Ieri am oleat fara sa termin de luat tot ce-mi trebuia pentru ca nu ma mai intelegeam cu ea.
Cred ca trebuie sa incep sa-i dau din nou Vigantol si Ca. Voi ati inceput?
In rest, nu-i dau nimic pentru imunitate. Doctora nu mi-a recomandat nimic. O fi vazut-o mare si vesela.
miria_cristina spune:
Uitati, AICI ultimele poze!