Copiasi dragalasi nov-dec04 (130)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Try felicitari din partea gandacicai

Alexa12+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc
Mey,nu ma pot abtine sa nu ma laud si eu ca Robert a inceput sa-si dea cat de cat drumul la vorba si incepe sa repete dupa mine ceea ce-i spun.De exemplu,ieri toata ziua am numarat! "nu-nu; doo; tei; patu; ci; tzatze; tapte; pti; noni; dzetze"

pai cum sa te abtii, tre sa ne spui ca de aia suntem aici, cu toate
...bravo Robert...ai vazut Miha, de acu sa te tii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Monica petele sunt vechi de 2ani,deh de cand era bebel Kenzo.Doamne ce nostalgie m-a luat cand am simtit mirosul de la detergentul de bebei.le-am lasat 5 ore in apa la 45 grade si se pare ca au iesit oi vedea cand se usuca daca se mai cunoaste ceva.

Aimee am facut reteta aia de gogosi de la subiectul deschis de tine.vreau sa-ti spun ca au avut un succes enorm la Ken mai ales ca i le-am facut in forma de iepuras si ursulet si i-am mai pus si putina crema de cioco.felicitari pentru progresul cu olitza!sa stii ca si la noi s-au intamplat accidente mai ales cand era cu copii,uita sa se mai cera si-i dadea drumu.

21,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

bravo Robert!nu degeaba se spune ca cei din urma vor fi cei dintai!tine-o tot asa si nu o sa mai poata mami sa stea la calculator

21,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Buna seara!
BITS, te-ai gandit la un nume pentru bebe 2?

ROSERB, MONICA, voi cum reusiti sa linistiti copilashii in aceste momente? mi se pare foarte greu de abordat, indiferent cum ma port cu el si cum il iau, tot agitat este si tot nelinistit! mi-e o mila de el!!! doar afara ce se mai linisteste...

Am vazut poze cu copii tare frumosi si dragalasi: MIHAI, SILVIU, IRIS va pupam dulce si ne face placere sa va vedem de fiecare data! nici Paul nu rateaza pozele, dar nici tati!!!

In seara asta am avut parte de PRIMA MARE ISPRAVA A LUI PAUL!!! Mi-a stat inima in loc, a fost groaznic, s-a intamplat foarte repede. Mihai era langa Paul, cand puiul a deschis cu putere usa de sticla a vitrinii si a impins-o cu putere, iar aceasta s-a facut bucati. Au picat peste el, plus zgomotul ingrozitor care l-a speriat foarte tare. L-am luat, si l-am bagat repede in cada si am pus dusul cu jet puternic pe el pentur a inlatura eventualele cioburi. MIhai zice ca este genul de geam care nu taie cand se sparge, asa o fi, dar eu m-am ales cu o bucatica mica in picior......am maturat si dar cu aspiratorul..maine spal covorul, mi-e frica!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

PAUL SEPTEMBRIE 2006

Mergi la inceput

onitza off ce ti-e si cu copii astia... si cate or sa mai fie...
ai mai aflat ceva de mutatul din grupa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ALEXA ...de mutat nu am mai aflat nimik, nu am mai intrebat-o nimik pe Puia ca m-ai linistit tu si mi-ai dat suficiente motive ca e mai bine sa ii mute. Of, hai ca bat campii, tu ma intrebai de fapt daca au aparut noutati, daca stiu cumva cand anume ii muta sau altele...maine ma duc sa vorbesc cu Laura, cum aflu ceva te anunt. Pupic dulce la tus'trei, al mami si cei doi ingerashi!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

PAUL SEPTEMBRIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Doamne bine ca nu a patit nimic paulicasi lasa mami...cioburile aduc norocsi vitrina e mai frumoasa fara geam
va pup pe toate
noapte buna

monica

Mergi la inceput

http://www.dropshots.com/new.php?userid=177677&cdate=20060912&cimg=0

un link cu o parte din filmuletul de la echo de azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Mai Paxela,ce m-am emotionat! Imi aduc aminte cate emotii si bucurie aveam cand mergeam la echo sa-l vedem pe bebe.

Miha

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput