Copiasi dragalasi nov-dec04 (130)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Cristina pupicei la bombonele!tare scumpe sunt!

Miria crede-ma ca am incercat sa ma orientez dupa retetele date de tine dar tot degeaba.creste ce creste aluatul iar cand incepe coacerea scade brusc si ramane la nivelul ala.

Monica am facut si dupa reteta din cartea masinei dar tot degeaba.nu am noroc cu painea si gata.in schimb fac parjituri bune

bravoo Adrian!felicitari pt gramele castigate si la mai multe ca sa te duci cat mai repede acasa la Alex.

22,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Bits - Poate e o diferenta la drojdie si din cauza asta da inapoi.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

salutare...
vesti bune,Try,sa dea D-zeu sa fie asa de acum inainte.va tinem pumnii!
N_Cristina,pupam doi iepurasi dragalasi!
Monica,Vio,felicitari ptr. reusita operatiunii "olita"..noi nici macar nu mai incercam..ii ingheata degaba fundu' pe olita/WC..nimic..iar eu sunt mereu pe fuga,recunosc,nu am rabdare sa stau 1/2 de ora langa ea..asta e
Sunt pe fuga,sper sa mai pot intra..pupici

POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

A mea a facut un clic la olita!

Nu mai vrea sa fac nimic in ea. Sta cumintica, dar de facut nu si nu! Iar daca ii vine sa faca kk si nu are pampersul pe ea incepe sa planga chiar daca sta pe olita.

O sperie!

Chestia sa nu stiu ce sa-i fac si nici nu prea am rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

nu va mai necajiti cu olita....ca daca incep eu sa ma plang...si si in dublu exemplar. eu sincer am renuntat, nu are niciun sens sa-i fortez daca ei nu vor. astept sa poata intelege mai bine ce le spun si apoi om mai vedea. cine stie, poate reusesc educatoarele la gradinita si am scapat

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Ce frumosi sunt puii tai, Adriana!

Si ce curios mi se pare! Desi sunt gemeni, Tudor este atat de ... baiat , iar Bianca, atat de papusica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

multumesc mult miria. asa de mult imi place: "puii tai". uirte ma uitam acum la pozele damianei si nu am putut sa nu remarc cat de frumos se joaca ea in nisip. ai mei cum ajung la nisip se trantesc in funduletz si incep "activitatea". cand se plictisesc isi mai toarna reciproc si cate o lopatica de nisip in cap. si rad de se prapadesc ... asa ca sa fie siguri de baia de seara...ca nu va fi doar un dus. au la ai mei un loc al lor cu nisip si cand incep sa ma traga de maneca: "siip-siip" stiu ca vor la nisip. asta pt ca seamana cu sirop ("siipu") ca eu am fost derutata rau ca habar nui aveam ce vor, ei ziceau "siip" si eu le dadeam sirop...iar ei de fapt voiau la nisip ./.. dar acum m-am prins!

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Salutare fetelor,

Hai ca mai intram si noi sa va mai salutam ca n-am mai facut-o de mult, asa ca rusine sa ne fie.

Try, ii dorim la Adrian sa creasca mare, sa ia repede in greutate si sa mearga acasa la mami, tati si Alexutzu care il asteapta cu atata nerabdare. Mii de pupici si abia asteptam sa mai vedem poze.

Adriana, Ncristina sunt superbi gemenusii si gemenusele, n-am cuvinte si imi inchipui ce frumos se joaca ei si ce bucurosi sunt ca au un partener de joaca. Ii si vad pe gemenusii tai Adriana cum isi pun nisip in cap si rad , cand te uiti la ei cred ca iti vine sa-I mananci nu alta. Si bafta cu gradinita, o sa fie bine o sa vezi, o sa fie si cu alti copii si sper sa fie incantati.
Alexia ar sta la gradi pana seara, ha ha cand mergem dupa ea plange ca mai vrea acolo…

Miria, Damiana e o scumpa si asa cu freza ei parca seamana cu Alexia, ca si a mea cam are freza la fel. Pupici

Felis, super pozele cu Mihaita si intr-adevar radiaza de bucurie, ma bucur tare mult si va doresc numai bine. Si mami a lui arata fff bine acolo langa mireasa, cum zicea cineva eclipseaza mireasa, bravo tie..dar mai si odihneste-te cate-un pic.

Paxela, iti doresc sarcina usoara in continuare si filmuletul e asa de frumos, sa fie sanatos bebele si sa creasca mare….uite ca nici noi nu am apucat sa facem un filmulet cu bebe.

Despre noi nu mare lucru, vad ca bebelina nr 2 se lasa asteptata la fel ca Alexia dar nu-mi fac probleme ca eu mai pot astepta..de fapt as vrea macar sa stea acolo in burtica pana pe 19 sept dupa-masa ca pe 19 dimineata ar trebui sa mergem sa depunem juramantul ca sa devenim cetateni canadieni…..si acum stau asa ca habar n-am daca o sa merg sau nu…sa vedem daca ma lasa bebelusa….ii tot spun bebelusa ca nu avem un nume inca 100% dar cel mai probabil va fi Ada…
Ne apropiem de termenul care e pe 18, adica luni si eu ma simt bine, nici un semn ca ar veni Ada..asa ca stam si asteptam.

O sa va anunt cand e ceva sa-mi tineti pumnii desi se zice ca la a 2-a nastere e mai usor….asa ca fie Monica???? Asa a fost la tine?

Daca vreti sa ne vedeti am pus niste Poze cu burtica si cu Alexia

Va pupam pe toate si pe copilasi si data urmatoare sper sa vin cu vestea ca a venit Ada pe lume

39+sapt

Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

la noi de cand e constipat Ken nu vrea sa faca kka decat din picioare si ma roaga sa-l iau in brate.Doamne sa vedeti cum transpira cred ca de la durere

Miria la ce dif te referi?sa fie cantitatea prea mica sau prea mare?eu pun o linguritza jumatate de drojdie.o fi prea mult?in cartea masinii asa scrie-cu linguritza mica.

Adriana si eu am remarcat ca Damiana se joaca fff frumos in nisip.al meu ca si ai tai direct in fundulet se pune si cateodata isi scoate papucii ca sa simta nisipul cu talpile

22,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Bits - Pune exact cat scrie. Ca daca nu, ba se intareste, ba se lipeste. oricum ai da-o tot nu iese buna.
Nu stiu cum este masinutza ta, ca difera destul de mult masinile si trebuie sa inveti sa le cunosti.
Dar stiu ca eu nu am prea modificat cantitatile. Iar drojdie am luat doar de un singur fel. Ca celelalte feluri nu erau "compatibile" cu "fabrica de paine".

Mergi la inceput