Copiasi dragalasi nov-dec04 (130)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Poze noi de aici

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"septembrie 2006"
....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Felis, ce bine arata puiul , uite aici asa si ghidus .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Aime, Dana si Felis e adevarat ca seamana foarte bine Ada si cu Alexia desi la Ada nu e asa evidenta asemanarea cu tati..cand am nascut-o pe Alexia toata lumea si-a data seama ca e a lui tati, ha ha..in schimb cu Ada nu e la fel…sa vedem dupa ce mai creste.

Aime, n-am mai apucat sa mergem sa depunem juramantul pt cetatenie, acum trebuie sa trimitem niste scrisori in care sa spunem motivul pt care nu ne-am dus si apoi ne reprogrameaza ei alta data…desi sunt curioasa cat o sa dureze ca astia se misca cam incet.
Aime, spune-mi si mie ce program folosesti pt montaj si unde l-ai gasit ca vreau si eu sa incerc…si melodia cu Dan Spataru din montaj mi-a placut mult, de fapt versurile sunt super

Dana, chiar am intrebat-o si eu pe dentista cand sa mergem cu Alexia la un control…si eu de ex trebuie sa merg la dentist prin noiembrie si a zis ca e bine sa o duc si pe ea chiar daca nu se uita in gurita ei…e bine sa vina in contact cu mediul de-acolo si sa se familiarizeze..si de la 2 ani e foarte important un control macar la 6 luni daca nu au probleme sau cand observi ca ceva nu e in regula.

Felis, ce scump e Mihaita si ce bine rade el cu tati lui aici si ce smecherut e in poza asta

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Fetelor, ia priviti aici 3 pozitze care mie imi umplu inima de si mai multa bucurie cand ma uit la Ada...si ce repede trec zilele si toate astea se duc...mie imi pare rau dupa fiecare clipa care trece si nu mai vine inapoi, ha ha...
bundle of joy

un zambet pe 5 mm

un zambet pe 10 mm

Pupici si multe zambete de la noi

Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Lasa Try ca o sa creasca si Adrian si o sa vezi ce mare si frumos se face si o sa uiti cat de mititel era.
Ii dorim sa ia repede in greutate si sa mearga acasa la mami, tati si fratiorul lui.

Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Felis, e super Mihaita in camasuta de blugi si-n blugii aia smecheri. Ai grija de tine cu oboseala, dar deja esti maestra la pierdut noptile ca mi-aduc aminte de primul an cand misunai pe forum noaptea. Dar nu uita ca lipsa suficienta de somn pe timp indelungat e raspunzatoare pentru o gramada de afectiuni si tot ce-ti doresti mai putin e sa fii bolnava. Sti uca tu esti stalpul familiei, insa "stalpul" trebuei sa fie sanatos ca sa-si faca treaba cum trebuie.

Cici, asa-i seamana mandrele tale una cu alta ceva de speriat. Nu mai spun ca si pe Ada ai facut-o tot cu motz. Cred ca 10 copii de-ai face ei tot cu parul valvoi or sa fie . Ce mare mi se pare Ada in unele poze, eu de-acum obisnuita cu mogaldeatza mea de baietel...

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cecilia, la zambareata mica! Ce scumpa e!

Dana
,copilasii merg la dentist atunci cand pot sau vor sa colaboreze cu acestia.Adica sa stea cuminti in scaun si sa deschida gura. Eu il iau pe Robert cu mine la dentist de fiecare data cand merg,una ca n-am cu cine-l lasa si a doua sa se invete cu bazaitul.Sper sa nu fie nevoie,dar...Oricum,eu cred ca acum nu are ce sa-i faca."Reparatiile" se fac pe dintii definitivi.

Bits-ule,IRS-ul se da exact asa cum scrie in prospect,cate 2 pufuri in fiecare nara,timp de 2 saptamani.

Aime,cate poze sa trimitem?

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

CICI - Sunt tare sumpe fetele tale! Sia re dreptate Try, indiferent cati copii vei face toti vor fi motati!
Voi radeti in toate pozele in frunte cu mogaldeatza cea mica!
Sunteti o familie tare frumoasa! Sa ramaneti asa!

FELIS - L-am vazut si eu pe baietelul tau si a crescut tare frumos! Mihaita are niste gesturi asa de dragalase in unele poze de-mi dau lacrimile!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fetele, voi ce medicamente mai dati bebeilor in perioada asta?

A mea iar a inceput sa se sclifoseasca la mancare!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Miha multumesc mult!de sapt viit ii fac tratamentul!

Cecilia seamana fetele tale ca 2 picaturi de apa.si ai dreptate cu periadele care trec si nu se mai intorc.de abia la al 2-lea copil ne bucuram si noi pe deplin de fiecare maruntis.eu la Ken nu prea am imortalizat zambetele din somn si-mi pare atat de rau,dar tura asta imi iau revansa.

Try pupici micului luptator.oricum de la 2 la 25 e un salt destul de bun!hai tinem pumnii sa plecati cat mai repede acasa sanatosi!

pupicei si Anei cea cu obrajori ca 2 mere coapte

l-am vazut si pe Mihaita smecherosul.poza cea in care rade cu tati e fff induiosatoare!

Aime cate poze si din ce perioada sa-ti trimit!

asta noapte am avut un accident cu pipi in pat.a visat cu siguranta ceva,a dat drumul la pipi si s-a speriat de la caldura emanata.s-a trezit strigand pipiiii.l-am linistit si l-am schimbat si ne-am continuat somnul.asta e se mai intampla!

23,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput