Copiasi dragalasi nov-dec04 (130)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

poze n-am mai facut cu el de cand l-am adus la spitalul mai aproape de casa. Nu mi-a mai ars de poze...

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

TRY - Sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa-l aduci acasa!!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

portareasa de la alex de la gradi a gasit bebelushul si i l-a dat ruxandrei inapoi...acum e tare fericita

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Monica,bun venit bebelusului inapoi in sanul familiei!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

fetele spuneti-mi si mie daca exista IRS19 si pentru copii sau e unul si acelasi medicament si pt adulti?am primit de acasa dar in prospect nu scrie nimic de modul de administrare la copii!

si am reusit cu paineaaaaaaa,mi-a iesit o paine moamaaa

Aimee si eu sunt pt un albumelul puilor nostrii!

mey spuneti-mi mai e vreun copilas care asteapta sa fie hranit?sa nu vrea sa pape singur?de frica sa nu-mi murdareasca i-am tot dat eu sa pape si acum cand m-am hotarat sa-l las sa pape singur am constatat ca face mofturi.sa fie prea infometat mananca singur dar dupa 7-8linguri se declara satsfacut si renunta la a mai papa.daca il hranesc eu papa daca nu pace,pleaca la joaca!ce sa fac?sfatuiti-ma!ma gandesc ca vine bebe si nu mai am eu tip sa-l gadil cu lingura pe Ken!

23,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Tzeapa, valoarea de 25 e inca mica. Doctorita vrea sa-i vada nr. de celule noi peste 100. Deci mai avem de luptat.
Azi l-am vazut in sfarsit si linistit cand era treaz, nu numai plangand de foame si de dorul lui tzitzi. I-au bagat laptic, dar doar cat sa-l miroasa: 1 ml la 6 ore. Deci a primit si el 4 ml de laptic in 24h. Probabil ca maine cresc un pic cant.
Azi oricum e ultima zi de antibiotic.

Hemoglobina, dupa transfuzie, e la 116 ceea ce e bine. O sa mai scada ea cu siguranta, caci el inca nu-i capabil sa o sustina pana nu-si creste productia de celule rosii mai bine, dar macar sa nu mai fim nevoiti sa facem transfuzie asa de repede.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Try, va tinem pumnii in continuare sa fie bine cu micutzul Adrian si sa-l vedeti cat de curand acasa langa cei dragi. Pupici multi de la noi fetele pentru puiul mic Adrian

Mai intram si noi sa vedem ce mai faceti si sa va spunem ce mai facem si noi

Alexia s-a pricopsit cu un virus si ieri si azi a stat acasa ca nu am dus-o la gradi..a avut febra mare in special noaptea, aproape de 40 intr-o noapte si tare m-am mai speriat…a durut-o burtica, cu diaree si fara pofta de mancare…azi a fost mai bine, mai vesela si nu a mai avut scaun asa moale desi a trebuit sa o fortam sa manance ceva, cu plansetele de rigoare…tot mai are putina febra dar de maine merge la gradi.

Ada e bine, e tare cumintica, mananca si doarme si sper sa trecem cu bine peste virusul lui alexia sa nu il dea si ei…

Am reusit sa ma uit si eu la pozitzele voastre…

Otilia, Ana e super in toate pozele..imi plac tare mult ochisorii aia albastri si parul blond….superba ..ar trebui sa-I trimiti o poza aici pe site la “ fotomodel DC”

Ionela-Roxana, ce scumpe sunt cucuietele si mi se pare ca seamana asa de bine acum intre ele…sper asa sa fie si Ada si cu Alexia …sa va traiasca si sa stii ca eu ma bucur tare mult ca am 2 fetite..nici nu tanjesc dupa vreun baietel, hha Sanatate multa va doresc

Aime, am vazut si eu montajul cu Valdut, si pot sa-ti spun ca mi-au dat si mie lacrimile, e super si nu puteai face ceva mai frumos…

Flory,deci ne incuscrim sau ce facem????? Ca Ada nu zice nu la Rares

Felis, cum o sa lucrezi tu noaptea???? Se poate sa mergi noaptea la servici? Ca doar stiu ca faci conta…cred ca ai nevoie si tu de odihna ca imi inchipui ca esti destul de obosita. Pozele cu Mihai mi-au placut enorm si imi place ca e zambaret, sa fiti sanatosi si cuminti

Am pus si noi ceva pozitze noi

Pupici multi la toata lumea

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

'neata!

Cecilia, daaa, categoric fetele seamana intre ele si cu tati...da-s frumoase si vesele, chiar am zarit si la Ada zambete deja. si voua si crestere usoara. Ce-ati facut cu cetatenia?

Bits, si puturosu meu papa doar de la mami, de fapt e cam asa cum descrii tu, diferenta e ca eu o sa-i dau pana se va invata singur si nu ne grabim...da poate cand va veni bebe la voi Ken va deveni mai independent . Pai, uite trimite-mi mail cu poze care sa le punem in montaj si cine mai vrea sa-mi trimita.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Cici, fetele seamana tare bine intre ele. Asta e concluzia mea dupa ce le-am vizionat. Sunt niste dulci si niste dragutze... Ada are o poza tare faina cand doarme ... e ca un inageras. Alexia pare o nazbatie de fetitza ... aproape in toate pozele ea rade!
Sanatate multa Alexiei, sa scapati de virus cat mai repede.

Vroiam sa va intreb, pe toate, daca stiti cumva cam cand (varsta) pot sa duc copila la Stomatologie... am impresia ca avem ceva probleme in sfera ortodontiei, nu stiu daca sa-mi fac griji, fiindca sunt doar dintisorii de lapte... Iris musca dinte pe dinte... adica maxilarul si mandibula pica una pe alta.. nu se petrec.

Stiu ca pentru controale oftalmologice, abia cam dupa trei ani... asta daca nu sunt proleme mai mari decat miopia, astigmatismul...strabismul.

Dana & Iris (23.11.2004)

Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

CICI... multumim de aprecieri...

Ti-am vazut fetitele... Asa cum zicea si Danette si mie mi se pare ca seamana f mult Mi-a trezit amintiri poza ASTA...

CAt despr servici, asta e... Ieri am stat cu mihai si azi noapte am fost la servici... In fine... Oricum, nu e prima noapte... Am mai fost vreo 7 nopti la serv

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"septembrie 2006"
....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput