Copiasi dragalasi nov-dec04 (130)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

lui Ken la 1an si 6 luni i-au facut de la primarie periaj pt indepartarea resturilor si fluorurare.eu vreau sa ma duc cu el luna viit tot pt periaj.se lasa cu tipete dar asta e!

23,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

OOoo.. Felis.. multe poze mi-au placut... cele in care doarme in leganul de interior... cea cu palaria rosie de cowboy iar cea in care a adormit in scaunelul de masina mi-a placut cel mai mult... e ca un ingerash.

Referitor la problema mea cu mushcatura fetei, o sa trebuiasca de buna seama sa vorbesc cu stomatoloaga sa vad ce zice.. nu prea cred ca am vreo sansa sa coopereze in vreun fel acum...

Dana & Iris (23.11.2004)

Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

quote:
Originally posted by miria_cristina

Fetele, voi ce medicamente mai dati bebeilor in perioada asta?

A mea iar a inceput sa se sclifoseasca la mancare!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

SI noi la fel suntem sclifositi la mancare, mai ales la ciorbite! de fapt de 2 zile nu prea mai mananca...e si racit un pic, sper sa treaca pana luni cand merge la cresa.
Paul la cresa mananca, acasa in chimb mai deloc, in afara de biscuiti, sticksuri si alte prostioare.

Am vazut poze cu ADA, ,ANA, frumusele foc, zambarete si fotogenice, la fel ca si mamicile lor!

BITS, pupam pe Kenzo; si eu cred ca a visat ceva de a scapat pipilica pe el; cum te mai simti?

TRY, sanatate multa lui Adrian!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

PAUL SEPTEMBRIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Am reusit(dupa sfortari de vreo 2-3 ani ) sa racesc ...si de dimineata am vazut putini muci la pui....sper sa nu-i fi dat-o, desi dupa cum stranuta . Mi-e o ciuda de moooor. Am trecut pe Panadol si Bioparox, sper sa nu fie de durata, is a doua tura de muci din viata lui.

Sa stiti ca si noi am trecut prin vreo 2-3 saptamani de mofturi la mancare, eu crezand ca o iau razna , nu eram invatata cu astfel de manifestari...ba o saptamana a fost jaaaaaaleeee, apoi din senin, a inceput sa infulece iar tot si ff bine.La noi a mers faza cu ignore si intr-o zi in care a servit te miri ce, dupa somn, la 5 o'clock, a inghitit 2 castroane cu tocanita de pui unul dupa altul, lua singur din castron, dupa care de a doua zi si-a revenit.

Bits ai grija de tine, uite ca pun amprenta cei doi ani de mami, si eu imi mai pierd rabdarea, el n-are nici o vina, dar deh...varsta (la mine ), rutina si monotonia zilelor...si burtica care creste la tine...

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Miha, Miria, Onitza pupice multe la copilasii vostri, toti sunt niste frumosi si scumpi foc...nu stiu cum de toate am reusit sa facem asa copii frumosi, ha ha..ne pricepem,nu?

Bits e asa cum spui, imi iau si eu revansa cu ce nu am facut la Alexia. Si bine faci ca vrei sa-l duci pe Ken la gradi ca asa te mai odihnesti si tu inainte de bebe 2 ca o sa vezi ca tare bine o sa-ti prinda...eu nici nu am apucat sa ma odihnesc bine ca 2 sapt inainte sa vina Ada cat am fost in concediu am facut una alta prin casa si apoi a venit Ada si gata...dar o sa vina mama mea sapt viitoare si o sa am vreme de odihna,uraaaa.....
Apropo, de ce nu o chemi si tu pe mama ta? a fost vreodata la voi? intreb si eu asa ca ma gandesc ca te-ar ajuta....desi acum la noi daca merge Alexia la gradi eu ma pot descurca linistita...numai ca mie imi place cu maica-mea ca trece vremea mai repede, mai povestim, mai stam la o cafea si nu sunt singura.
Iti doresc sanatate multa si sarcina usoara in continuare. Cand trebuie sa nasti???

Try, sper ca e mai bine Adrian si mai asteptam vesti si ceva pozitze cand ai vreme.Alex cum mai e la gradi?

Nu stiu cum sunt copilasii vostri dar Alexia mea cam devine dependenta de desene animate...mai nou dimineata plange ca trebuie sa lase desenele si sa mearga la gradi...seara se culca cu desenele...cred ca ar trebui sa i le mai tai.

si apropo de ora de culcare, la cat se culca copilasii vostri? ca Alexia mai devreme de 10;30 nu adoarme si dimineata imi plange cand o trezesc...aseara a adormit de ex la 11.....nu stiu ce sa-i fac sa adoarma mai repede.

Hai ca va pupic si mai intru cand mai pot

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Ce ciudatenie cu mesajele astea, apar inainte...eu raspund la cel de pe urma

Mergi la inceput

Onitza ma simt grea iar pt ca mi s-a schimbat centru de greutate mi-au revenit problemele cu hernia.luni am stat numai in pat pt ca nu-mi simteam piciorul drept.astazi ne-am intors din parc si nu am putut sa urc scarile decat in 4 labe din cauza spatelui.trebuie neaparat sa-l bag la cresa pe Ken ca nu e de glumit!mi-a ajuns cutitul la os.din cauza durerilor nu am nici rabdare cu el si ma doare sufletul ca-l mai repednu am chef sa-mi petrec restul sarcinii in carje sau in scaun cu rotile asa ca trebuie sa actionez rapid!

23,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Cecilia mama nu a fost nciodata la noi si nu pt ca nu as fi chemat-o ci pt ca are 66ani,diabet(e dependenta de insulina)si ii e frica de avion.zice ca vrea sa moara pe pamant romanesc.asta e am sa ma descurc singura cum pot,macar sa scap de burtica ca sa pot purta corsetul ca e mi-e tare bine cu el.apropos Alexia manifesta semne de gelozie?ce zice cand vede ca o pui pe Ada la san?

Aimee ai dreptate.cat au fost bebei am facut ce am vrut noi cu ei insa au personalitatile lor si simt nevoia de afirmare,de cunoastre iar noi ca niste mamici grijulii ce suntem le mai taiem avantul(si nu cu rea vointa).eu drept sa-ti spun il cam las sa faca ce vrea,il cert numai cand greseste dar a inceput cu NU-ul si ma scoate din sarite.rabd cat rabd dar imi sare si mustarul ca nu-s de otel,iar seara dupa ce a adormit si-i vad fetzisoara ma apuca o tristete amintindu-mi cu ce nervi vb cu el.poate dupa perioada asta cu sarcina nu o sa mai fie asa!

23,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Cici, alex nu mai merge la gradi cat nu-i dau lui adrian sa suga. Dupa ce reiau alaptatul o sa-l duc iar la gradi caci va trebui sa stau mult pe-acolo. Dar acum ma duc doar pt. 3 ore la spital si-l iau pe alex cu mine (si 2 ore cel putin le doarme acolo).

Alex nu-i atras inca de desene, asa ca nu-s ce sa-ti zic. Iar legat de somnic va trebui sa institui o ora de culcare de la care sa nu te abati si sa-i creeze un ritual de care sa te tii mereu. Cum doarme alexia? Adoarme singura sau sta unul din voi cu ea pana adoarme? Alex de cand merge la gradi i-am mutat ora de somn de la 9 la 8 ca il sculam la 6:30 dimineata si la gradi nu doarme la fel de mult ca acasa. Dar eu n-am probleme sa-l culc seara. Daca e in plina joaca, ii zic dinainte (adica il pregatesc psihologic) ca mergem la baita (baia e nelipsita, foarte rar se intampla sa nu-i fac baie seara) si apoi ne culcam. Cateodata zice nu, dar apoi il intreb, nu vrei sa mergem sa ne jucam cu apa? Uneori ii pun apa in cada si-l las sa se joace (e un bun linistitor pt. copii), alteori ii fac dus/baie in picioare, ca noi adultii. Il imbrac in pijamale in camera lui, il aranjez in pat si apoi urmeaza ritualul de poezii (cele vreo 10 pe care le stiu - ca altele n-am fost vrednica sa invat) si inainte sa i-o spun pe ultima ii zic, gata, mai zice mami una si gata, apoi facem nani. Si dupa aia il pup ii spun noapte buna si ies din camera fara sa shovaiesc si sa ma uit in spate. Uneori mai da in plans, dar in 15 secunde dupa ce ies se linisteste si se culca. Dar la noi asta e de cand ne stim, alex nu cunoaste alt mod de a se culca. Nu pot sa spun ca e identic in fiecare seara in cel mai mic amanunt, uneori nu-i spun poezii, ci doar il tin cu capul pe picioarele mele si-l mangai vreo 3-4 minute pana vrea sa se mute cu capul pe perna. Cu asta isi ia portia de "mami" si se culca.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Try Alexia mai nou adoarme la Tv la desene si stiu ca asta nu-i bine....s-ar tot uita la desene non-stop..daca o las in camera ei sa-si bea laptele vine in sufragerie cum isi termina laptele....si nu vrea sa stea acolo in camera ei singurica chiar daca ii cant si ii spun poezii.
Cred ca de-acuma inainte o sa-i dau lapticul in camera ei si o sa stau acolo cu ea pana adoarme..si chiar o s-o las sa planga pana o sa se obisnuisca asa.....ca uite si aseara a adormit a 11 si dimineata o trezim la 7 deci numai 8 ore de somn e foarte putin pt ea.
Pupici la Adrian si Alex de la zambarete.

Bits, deocamdata Alexia nu-si manifesta gelozia....ea e la gradi ziua si vine acasa pe la 6, apoi Ada mai tot timpul doarme si drept sa-ti spun nu cred ca-si da Alexia seama ce si cum e cu Ada..stie ca e surioara ei si mai merge in camera sa o vada, sta cu noi cand ii facem baita....daca eu sunt la Ada si are chef de mine atunci vine si ma ia de mana si trebuie musai sa merg cu ea, ha ha ...deci cam asta ar fi manifestarea ei....pote mai incolo dupa ce mai creste Ada si o sa stea treaza mai mult atunci o sa vedem ceva reactii.

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput