Copiasi dragalasi nov-dec04 (130)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

danette, imi pare tare rau de prietena ta, si mama mea a patit asa...din fericire ea m-a avut pe mine prima sarcina normala si apoi doua sarcini extrauterinenumai ca uite cum a fost la mama...la prima SE i-a extirpat o trompa si apoi la a doua pe cealalta(deci a putut ramane insarcianta cu o singura trompa insa ghinion...tot SE)...poate prietena ta are mai mult noroc si ramane fara o trompa acum dar data viitoare poate daca mai vrea si face FIV, ramane insarcinata cu sarcina normala...Doamne ajuta

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Monica, ar fi bine sa poata fi asa cum zici tu, dar ea tocmai de aceea a facut FIV fiindca trompele era intzesate de aderentze si ar fi fost o minune sa ramana insarcinata natural. In primavara a facut o histerosalpingografie s-a vazut doar relativ ca sunt aderentze, i-au facut apoi celioscopie dar a fost inutila fiindca nu au putut sa-i permeabilizeze trompele ..cu celioscopie nu putea sa i le extirpe, asa ca a ramas cu ele 'balanganind' pe-acolo... si uite cat rau i-a putut face. Riscul sa faci SE dupa FIV este mic... ceva de genul 2%...ea a avut mare ghinion. Itzi dai seamna ca ei ipotecasera casa pentru ca sa aiba bani de fertilizare...nici nu puteam bine sa vorbesc cu ea azi fiindca ... doar cu sotzul ei am reusit sa ma inteleg. Se pare ca dimineatza o opereaza si-i extirpa trompa cu sarcina ectopica.

Eu sper sa renuntze si sa nu se mai chinuie asa... mai bine sa adopte dupa capul meu... dar na'... fiecare stie cum e mai bine pentru el.

Dana & Iris 1,9 ani

God is in details...

Mergi la inceput

off...ce aiurea...multa sanatate si refacere rapida...poate totusi mai exista o sperantza sa aibe copilashul lor...

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Buna fetelor

Multumim de urari si va pupam pe toate ca v-ati gandit la noi

De-abia acum am reusit sa intru chiar daca sunt de ieri acasa…., daca totul e in regula astia de-aici te tin in spital 24 de ore dupa ce ai nascut
Eu am nascut duminica la 12 la amiaz si luni la 3.30 mi-au dat drumul acasa

Pot sa va spun ca de data asta am fost foarte rapida, ha ha m-au apucat contractiile duminica dimineata la 3..la inceput au fost ok….apoi dintr-o data au fost la 5 min….si ce credeti, erau oarecum suportabile si uite asa am stat cu ele pana dimineata in jur de 9.30 am plecat la spital…am inceput sa am sangerari asa putin si asa mucilaginoase….ce ziceti ca am facut o baie dimineata pe la 7.30…apoi au inceput sa doara mai tare si am zis hai la spital…pana ne-am miscat am ajuns la spital pe la 9.50 ca stiu ca 9.56 au inceput monitorizarea contractiilor….m-au tinut inca vreo jumate de ora asa pana s-au convins si ei ca de fapt contractile sunt si la 3 minute…asa ca aproape de ora 11 mi-au facut epidurala…ce usurare ca eu cand am ajuns la spital aveam dilatatie de 6 cm…cred ca daca mai stateam mult nasteam acasa, ha ha…..apoi la ora 11.40 am inceput cu impinsul si la 12.00 a venit pe lume Ada, minunea noastra de 3500gr si 52 cm…
Suntem foarte fericiti cu 2 fetite, nu imi vine sa cred ca am facut-o si pe asta si e minunat sa poti sa-ti tii odoarele in brate si sa stii ca sunt carne din carnea ta…..e minunat cu 2 fetite si le iubesc cum nu se poate exprima in cuvinte

Pot sa spun ca durerile au fost mai mari decat cand am nascut-o pe Alexia …si asta din cauza ca m-am dilatat mai repede…cu Alexia cand am ajuns la spital eram numai de 4 cm …dar se uita repede durerile astea, nimic nu e mai important acum decat copilasii.

Am pus niste poze de duminica si luni

Try, va doresc multa multa sanatate si sa dea Domnul sa fie bine cu micutul Adrian , ai vazut ca Adrian e un mic luptator si sper din tot sufletul sa aiba puterea sa lupte si sa iasa invingator. Va pupam si ne gandim in fiecare clipa la voi.

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cecilia,sa-ti traiasca minunea mica! E o scumpete! Si ce fericire se citeste pe chipurile voastre!!

Miha

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

cici sa-ti traiasca printesele, tare frumushele sunt amandoua, cred ca alexia este terminata dupa ada din cate se vede

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Cecilia, felicitari ...mey tu si cu durere tot vesela si frumoasa esti . Ada e o frumusete de copil si io zic ca tre sa semene cu tine, ca Alexia e rupta tati.In poza asta e imaginea perfecta de bebelus multumit, satul si in lumea viselor. Sa-ti traiasca printesele si sa fiti fericiti si sanatosi sa le cresteti mari .

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Cecilia, sa-ti traiasca minunile!
Nu am vazut pana acum atata optimism la o nastere, iar tu esti deja in forma.
Mi-a placut mult poza de aici, Alexia o soarbe din priviri pe Ada si am devenit nostalgica atunci cand am vazut scufitza rosie, am avut si eu una identica, am poze la 6 luni cu ea .

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Miha, Monica, Aime, Otilia multumim frumos de aprecieri si nici acum parca nu-mi vine sa cred ca am 2 fetite, cele mai dragute de pe lume, ha ha si ca am nascut asa repede..deci e adevarat ca la a 2-a nastere treburile se misca mai repede...cred ca daca mai stateam vreo ora nasteam acasa

Nu stiu ce sa zic de Alexia, cred ca totusi nu realizeaza ea cum e treaba cu Ada, poate simte ea ca e mai multa agitatie in jurul lui Ada...dar isi cam vede ea de treburile ei si asta ma bucura, se joaca si e activa....doar azi noapte a venit de maimulte ori la noi in camera si a trebuit sa merg sa o linistesc...e inca micuta si ea si parca cumva mi-e mila de ea ca nu mai am timp 100% pt ea..dar sper sa ne intram in ritm si cu Ada si atunci o sa fie bine.

Otilia scufita rosie a fost papusica mea cand eram mica si uite ca acuma se joaca fetitele mele cu ea...si mie mi-e tare draga..si mai am un ursulet de cand eram mica si care e tot al fetitelor acuma.

Va pupic pe toate si va tinem la curent cum crestem.

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

CICI - Mi-au dat lacrimile!!!!!!
Acuma regret ca nu-s gravida, ca sa-i fac si eu un bebe Damianei. Asa repede, cat e mica!

Ce fericita cred ca esti cu doua fetite scumpe!

Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ele! Sa fie sanatoase si norocoase!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput