Copiasi dragalasi nov-dec04 (130)
Raspunsuri - Pagina 16
miria_cristina spune:
TRY - Sa aiba Dumnezeu mila si sa-ti ajute puiutul sa treca peste necazul asta, iar pe tine sa te intareasca!
Mult curaj si sa nu-ti pierzi rabdarea si nadejdea!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
cookie spune:
Cici, sa-ti traiasca printesa mica si frumoasa si tu, mamico, sa fii fericita alaturi de cele doua comori ale tale!
Doamne, ce m-au induiosat pozele alea cu surioarele alaturi...mi se facu asa un dor de bebe...
Try, totul va fi bine, o sa vezi!
Fetelor, eu is pe fuga, ca de obicei, serviciul ma acapareaza total...iar cand vin acasa franta, sotul si copilul ma iau de odihnita...baga ...si bineinteles, copilul vrea joaca!!!
Poate cu ocazia asta mai dau si eu jos din surplus
Va pe toate de la A la Z , sper sa mai am timp saptamana asta sa va "vad"!
andreap spune:
Buna dimineata!
Cici,e o minunatie de copil.....Sa fiti sanatosi si sa va dea D-zeu numai bine in viata!
Danette,imi pare rau ptr.prietena ta..ooffff,e asa trist sa nu poti avea copii....
Noi suntem relativ bine,Mariuca a inceput sa tuseasca putin,suntem pe Paxeladine si Nurofen,desi nu are febra sau mucisori.Ce altceva de tuse mai stiti?
Pupici
POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
eveline spune:
Cecilia sa va traiasca Ada, sa fie sanatoasa, fericita si iubita....e o mandrete de fetita!
Try multa sanatate si putere celui mic, eu am speranta ca o sa fie totul bine!
Cea mica a mea tot timpul la amiaza dormea OK in patutul ei iar noaptea pe la 1 se trezea si nu o puteam linisti decat daca o aduceam la mine in pat. Mi s-a parut mie ca dupa mai multe ore de somn incepe sa se foisca si o deranjeaza faptul ca se atinge de marginile patutului si poate ca s-ar simti mai bine intr-un pat mai mare....nu stiu daca asta ar fi explicatia sau daca doar simte nevoia sa doarma cu mine. Asa ca de ieri am mutat-o in alta camera intr-un pat mare, sa aiba loc. La pranz a fost OK insa seara nu va spun ce a fost in inima mea....ture-ture dintr-o camera in alta sa vad ce face...am gasit-o la un moment dat cu capul in partea cealalta, adormita. La un moment dat mi s-a parut ca adorm si daca nu o mai aud? Asa ca ce am facut....m-am dus si m-am culcat langa ea...s-a trezit la o bucata de noapte si a inceput sa planga dar am calmat-o in juma de minut spunandu-i ca-i mama langa ea...n-am avut inima s-o las sa doarma singura. Am sa continui si azi, si treptat intentionez sa stau langa ea doar cand adoarme daca e cazul si sa ma retrag la mine....ma doare inima nu alta, dar asta e viata...sper sa reusim....acu mi-am dat seama ca am inceput "operatiunea" intr-o marti...sper sa nu fie cu ghinion, stiti ce se spune despre lucrurile care le incepi martea, ca nu-ti reusesc....om vedea...
Va pup pe toate!
Ana si Bianca-iubita
bits spune:
hai mai eveline stai linistita cu martea ca sunt babisme.te intteleg asa sunt si eu ,drept dovada i-am mutat patutul la noi in camera dar e asa cum spui tu,cred ca simte nevoia sa doarma intr-un pat mai mare.duminica ne vine patul si sunt tare curioasa cum o sa fie!bafta si persevereaza!
22,KEN(1nov 2004)
ionela roxana spune:
Cecilia felicitari ptr. un asa optimism!!!
Mey, dar de unde ai atata optimism, mai dane si noua!
Este o scumpete Ada, seamana cu Alexia, dar eu as zice ca seamana mult cu tine.
Ce bine de tine ca si sotul este fericit ca are doua fete, nu ca la mine ca a fost posomorat o juma` de an si era ffff. retras de Emily, caci si-acum cand imi aduc aminte imi vine sa , dar asta este!
Try imi pare rau de Adrian, dar tu trebui sa ramai optiomista in continoare; este greu, stiu, cu atatea ganduri negre pe cap, dar capul sus Andra,. tu esti o persoana cu un caracter destul de puternic, trebuie sa invingi!!!
Multa sanatate lui Adrian, care este un mic-mare luptator, el care este inca un pui de om, dar iti intelege fff. bine grija care i-o ai, si ti-o va rasplati intr-o zi; ai mare grija de tine, de laptic, de Alex si sentimentele lui, si de ce nu si de tati!
Ave-ti grija de voi!!!
Danette imi pare rau de prietena ta, dar nu se stie ce minune se va putea intampla si va putea avea puiul lor; ranile de-acum se vindeca greu, dar poate ca odata ce timpul va trece vor avea din nou puterea s-o ia de la capat!; mult succes!!!
ionela roxana spune:
Danette ti-am vazut foto. cu drumetiile si-mi plac la nebunie; ce calatori sunte-ti voi!; imi place de Iris cum sta ea cocotata acolo sus in carca lu` tati, tre` sa fie ffff. incantata acolo; precis o sa-i placa calatoriile, doar ii sagetatoare, iar ptr. sagetatori a calatori este ceva firesc, ceva necesar, ca si apa, aerul; oriunde ar calatori si oricand!!!; iar tu est pesti si te cred ca ai obosit!
Fetelor noi nici acum nu ne-am vindecat de guturai sau ce-o mai fi si asta ca simnt ca-mi dau demisia; muci(scuze de expresie) la greu, tuse mai ceva ca tobosarii, Emily este in top cu febra; sa nu ma intrebati de medicamente ca nici nu mai stiu pe unde le-am pus, si car cu si ce fel; si ca sa fie tot tacamul complect sau sa incheiem lista iata-ne si pe noi adultii cu gaturile vai mama noastra, tuse d-ai crede ca ne scoatem plamanii, fiecare pe tonul lui, samuraiul ieri a facut febra, a avut si liber de la serv., asa ca am simtit nevoia se ne facem cunoscuti tot familionul la medic(policlinica une este si pediatrie, dar si ptr. adulti), si in final am primit amandoi bombonele ca desert, numa` ca la mine doftorul s-a intimidat si-a uitat sa-mi prescrie bombonele care sa-mi potoleasca tusea; eu doar i-am spus ca ma doare gatul si ca tusesc, dar cred ca s-a intimidat de sutienul meu cand m-a consultat(scuze!!!)
asa ca am avut un wek-end cum nu se poate( samuraiul a avut 4 zile libere, zile de STRES, pline de tuse, febra, muci, pastile, prafuri si drumuri pe la doftori si miiiiiii de NERVI); m-am saturat de asa zile, c-a sa nu mai pun la socoteala si vomitaturile lui Emily pa cearceafuri, ca am ajuns sa schimb cearceafurile ca la balamuc;
na, ca m-am racorit, ca n-aveam unde sa o fac; iertare cer si promit solemn ca in viitorul apropiat n-am sa va mai cicalesc
ah, abia astept sa vina coletul de la mama, sa icep sa cresc sistemul de imunitate la cucuiete!!!
va pup de milioane de ori si va multumesc ca existati; o sa mai intru pe-aici, ce-i drept nu stiu cand, dar va urmaresc din umbra mereu; acus ma duc sa-mi trezesc cucuietele mele dragi, caci imi este dor de ele, pupa mama pe ele de fete cucuiete
eveline spune:
Ati reanceput sa dati vigantol la cei mici? Paraca imi aduc aminte ca dr mi-a spus sa dau din nou toamna....dar parca nu m-as mai duce pana la ea s-o intreb cate picaturi....voi cate dati?
Ana si Bianca-iubita
danette spune:
Cici, e o scumpa si-o frumoasa Ada! Mi-au dat lacrimile si mie 'rasfoind' pozele... mi-am dat seama acum ca si mie mi-e dor de un bb mic-mic...
Ma bucur pentru voi, sunteti asa de fericiti si de zambareti!!!
Sa va creasca mari si sanatoase fetele si sa va aduca multe multe bucurii si impliniri!
si eu mai vreau o fetitza...mica si roz
Ionela ma bucur ca ti-au placut pozele noastre de prin excursii, si DAAAA, ai dreptate cu caracteristicile zodiei Sagetator desi eu nu-s deloc pasionata de astrologie si horoscoape. Insa citind despre copii sagetator, tare mi-a placut ce era scris... asa ca mi-as dori sa aiba Iris ceva din caracteristicile descrise acolo.
Multumesc fetelor care mi-au scris pentru Delia (prietena mea cu SE), sper si eu sa fie bine si sa-i dea Domnul bebelusul pe care si-l doreste atat de mult.
Eu am mai tot intrat pe forumurile de la "Asteptand un ingeras..." siiii.. nici nu stiti ce norocose si fericite suntem ca avem puiutii astia ai nostri!
Dana & Iris 1,9 ani
God is in details...