Copiasi dragalasi nov-dec04 (130)
Raspunsuri - Pagina 14
try spune:
Una calda, una rece, azi i-au verificat din nou hemoglobina si a ajuns la 66, ceea ce e putin. Asa ca in seara asta urmeaza o noua transfuzie de sange. De data asta e mai simplu caci se face intravenos. Insa mi se rupe sufletul si-am plans astazi iarasi. Iar ajungem la grijile lui "de ce oare?" cand reusisem si eu sa ma pozitivez indeajuns si ma gandeam doar la clipa cand il aducem acasa. Ma-ntreb oare cat va dura asta? cat timp vom fi nevoiti sa-i facem aceste transfuzii?
Pt. ca nici maduva nu-i produce celule rosii asa cum trebuie, sapt. trecuta valoarea era zero la productia de celule rosii noi (cand hemoglobina era 96 ceea ce era inca bine). Azi hemoglobina era 66 si productia de celule rosii era 2, cand valorile de referinta sunt 5-50. Deci nu produce celule rosii cum trebuie. Speram sa fie vorba de-un blocaj temporar ca urmare a faptului ca de-abia s-a nascut si productia de celule rosii are nevoie de un pic de timp sa-si intre in ritm cum trebuie.
Si asta am aflat la 12, dupa ce eram atat de fericita ca dimineata am facut proba suptului. E prima data de cand ii dau sa suga cand stiu clar cat de eficient suge. Ratia lui de laptic e de 35ml la 3h, dar el la prima masa (la ora 9) a supt de la mine 57 ml in 25 min. Eram superincantata. La 12 a supt 48 ml, iarasi foarte bine. Dar la ora 3 a supt doar 18 ml. Posibil sa fie din cauza ca era deja obosit caci ii bagasera intravenoasa in picior si dupa o repriza buna de plans el oboseste, mititelul, sau poate ca isi facuse planul cu primele 2 supturi si n-a avut nevoie prea mult la a treia masa... sau poate un cumul de amandoua.
Mi se parea mie ca-n ultimele 3-4 zile era mai mult somnoros si nu prea mai era treaz, alert, cu ochisorii deschisi decat rar. Plus ca ii crescuse ritmul respiratiei din nou (semn ca are nevoie de mai multa oxigenare), dar nu m-am gandit ca iar ii scade hemoglobina. Offf, offf, offf, mi se rupe sufletul gandindu-ma la el.
Cici, multa sanatate si felicitari pentru Ada, vrem poze si sa ne spui cum a fost, ca tot erai preocupata de cum o sa fie in comparatie cu nasterea Alexiei.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
paxela spune:
try, multa sanatate puiutului, sa suporte transfuzia usor si sa isi revina repede, multa putere si tie sa fi tare pentru baietii tai, sa ai puterea sa lupti si sa le oferi sprijinul necesar,
Alexa12+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
florypop spune:
Cecilia, sa-ti traiasca printesa.
Try, fii tare. Stiu ca e greu dar va fi bine. Multa sanatate piticului.
Eu am inceput deja munca. I-am dus pe pitici la mama si Andrei ieri a facut febra, a varsat...nici nu stiu ce e cu el. Astazi am sa il duc la medic daca continua cu febra.
Pupici,
Flory si Andrei si Rares
andreap spune:
Buna dimineata!Off..una calda,una rece
Cici,felicitari ptr.printesa cea mica!Sa creasca mare,sanatoasa si sa va bucurati de ea!
Try,imi pare rau....sa va ajute D-zeu sa treceti cu bine peste acest moment..va tinem pumnii.
Otilia,felicitari ptr."reintregirea" familiei.Pupam Ana frumoasa!
Noi noutati nu prea avem....in afara faptului ca azi noapte a fost tare plangacioasa domnisoara..nu mai spun ca a cerut lapte la 1 noaptea,in conditiile in care abia papase la 21 seara un biberon iar ea de obicei in jur de 4 dimineata cere lapte.Nu stiu cum sa o dezvat de lapticul asta de noapte...offff.azi noapte am zis ca o pacalesc cu apa..da de unde!Plus ca am lasat-o sa tipe cam 15 minute dupa lapte,am zis ca se culca...nimic.Apoi dimineata la 5 iar voia lapte.Ce naiba.ma intorc la 1 an cand papa de 2 ori pe noapte????
In Bucuresti a venit toamna aia urata,cu ploaie si cer noros..of,sunt deprimata azi
Pupici
POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
bits spune:
offf mai Try chiar ca una calda si alta rece!va dorim din tot sufletul sa scapati cat mai repede de spital si sa-l luati pe micut acasa sanatos!
felicitari Cecilia si bine ai venit Ada!sanatate si cat mai mult laptic pentru fetitza!
Aimee am sa pun poze cu burtica zilele astea!ma crezi ca nici timp nu am sa vorbesc cu burtica cum faceam la Ken?am mustrari de constiinta dar asta e:a doua sarcina e mai neglijata din cauza celuilalt copilut.poate daca ar fi fost mai mare ar fi fost alta situatie dar deocamdata eu sunt si mama si partener de joaca asa ca pic franta seara.nici nu stiu cum au trecut cele 23 sapt!mai am putin si am sa-mi tin si celalalt diamant in brate
22,KEN(1nov 2004)
mariussimiuc spune:
Bits-ule ce-mi place optimismul tau! Si ce simpatica tre sa fii atunci cand esti partener de joaca!
Try,am simtit un fior pe sira spinarii cand am citit ce ai scris despre Adrian! Sanatate multa la puiul mic si putere!
Miha
aime spune:
Try, imi pare nespus de rau...da el micul luptator va sti sa iasa si din asta.
Bits, te cred, iubita ca n-ai timp, da asta nu inseamna ca nu te gandesti in fiecare moment al zilei la el , la bebe mic din burtik.
Andreea, poate a avut ea vreun disconfort, ca nu-i apuca asa din senin plansu' si lapticu. Noi, cand am scapat, am scapat definitiv de lapticu' de peste noapte, acu mai bem la 5.30-6 dimineata.
aime si Vladimir
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
try, sanatate multa si Dumnezeu sa-l ajute pe micutul adrian sa treaca cu bine peste transfuzie, el este un luptator, totul o sa fie bine
andreapsi alex ma teroriza cu laptele peste noapte...mai fa un bb sa vezi ce cuminte o sa fie al doileauite-asa ca ruxitza mea...de ce sa-l manii pe Dumnezeu ca a dormit bine ruxitza de cand s-a nascut nu m-a chinuit ca alex...dar pe bune nici nu cred ca as mai fi rezistat asa ca la alex...cu atatea nopti nedormite...deh...eram mai tanara
de dimineatza a inceput sa aibe si ruxi mucisori(cred ca djea i-a trs-o alex) si a si tusit...nororc ca a fost inaitne sa bea alpticul ca altfel...mai si vomita
alex este mai bine nu a mai tusit chiar asa de rau si a reusit sa se odihneasca dupa noaptea nedormita...m-a stresat toata ziua ca de ce nu l-am lasat la gradi ca el se simte bine...
va pup pe toate si pe copilashi
sa auzim numai de bine
monica
danette spune:
Offff Andra, imi pare foarte rau de ultimele vesti despre Adrian, sper din tot sufletul sa fie bine, sa se stabilizeze problema lui cu anemia severa.
Multa multa sanatate piticului!
Eu sunt tare tare intristata, prietena mea a facut FIV acum 4 sapt., sarcina este... dar e extrauterina... si chiar azi am aflat ca trebuie operata de urgentza din cauza hemoragiei mari. Embrionul a migrat din uter inspre trompa... si.. asta e!
Biata de ea.. cred ca asta a fost ultima incercare de a mai avea copii... este cumplit ce ghinion poate sa aiba.
Dana & Iris 1,9 ani
God is in details...