Mamici de ianuarie - februarie 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Delfinuta nu te agita
daca nu ti-au zis inseamna ca e bine
stii cum e la dr. iti spune ce organ e bolnav, nu mentioneaza organele sanatoase. Asa ca eu zic ca sa stai linistita ca eu de col aici am auzit ca mie medicul nu mi-a zis de asa ceva, de placenta mi-a zis ca auzeam cand ii dicta celeilalte dr. toti indicii care ii nota aia in raportul de ecograf. Ce e de bine e in tacere. Asa ca taci si multumeste -te si tu!!! Nu mai cauta acum nod in papura ca vezi doamne nu ti-a zis de nu stiu ce.... Mai putin stii mai bine dormi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

marinar: si eu tot pe jos pe la ovare il simt pe maria sa bebelus; rareori cand stau culcata parca simt si oleaca mai sus dar nu pe la buric desi cica pe acolo a ajuns uteru' la vasrta asta a sarcinii
delfinuta: pai daca nu a zis medicu' nimic tu de ce perpelesti? E foarte bine asa cum e ca daca nu era ti se spunea.Mai doare pe ici pe colo e normal ca doara lucrezi la un bb!

Si eu as adormi precum un calut in picioare; dar nu ma lasa raii astia din jur

va pup tare, va anunt ca am 6 kile luate la 19 sapt si mananc in fiecare zi ciocolata - ca-mi place!

Cristiana mama lui Andrei (29Sep06) si 19+

Mergi la inceput

nu stiu daca e bine dar...
m-a calarit azi copchilu' asta de ma rupt.
deci efectiv calare asta si nu se opreste de opentit in burta asta si gata. sa-i dau un calmant ceva ca ma agita si pe mine, ca e ca un broscoi care nu poate sa iasa din borcan si lupta.
imaginati-va ce ma asteapta dupa ce se naste.... vai si amar de viata mea cea linistita si luxoasa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Fetelor, cu foarte mare greutate am reusit sa gasesc ultima lista.

LISTA INTALNIRE
Restaurantul "La Mama" (cel de la Ateneul Roman)-pe terasa,15 septembrie, ora 18:30!

1.gio
2.messa
3.adinush
4.alintxa
5. oana bucur
6. wannajo (Oana)
7. roandre
8. aventura
9. R_MARCE

Pana acum suntem 9 fete, se mai inscrie cineva ca sa fac rezervare??

Aventura 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

fete merci de raspuns.

voi ati inceput sa va ungeti pe burtika, sani cu crema anti vergeturi??? asta mai ales ca vorbim de kg... eu mi-am luat ceva de la plafar, o sa incep de azi aplicarea.

Marina 21+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Eu am inceput cu creme si uleiuri de multa vreme,desi se spune ca nu ajuta prea mult daca e ereditar...la mine mama nu a avut,dar mai bine sa previn daca pot.
Ma simmt mult mai bine cu burtica unsa,mai ales cind simt ca plezneste de intinsa ce e.
Eu zic ca nu strica sa ne cremuim de cind e burtika mica inca.

Dana 23+

Mergi la inceput

Asa ma bravo intalnitiva vedetiva pupativa ca ce doar santeti bucurestence.... va doare in freza, va intalniti cand vreti... Ca noi astea de la tara, de la periferii o sa ne uitam la pozele facute de voi, o sa va citim impresiile. Apropo avem si noi restaurantul LA MAMA in Galati, Dar, de, nu e cel din Bucuresti. Nu prea inteleg ce v-a placut voua acolo ca eu daca am fost odata si nu imi place - nu mai intru a doua oara. E prea oficial - sau poate doar aici la noi in GL e asa!!! Ca am stat acolo parca eram sub lupa microscopului si chelnerul ala la spatele meu a stat continuu pana nu l-am rugat sa-si mute locul ca nu suport sa-mi stea cineva in spate si mai si asculta ce vb noi acolo. Bine, nu asta e ideea... treaba e asa voi va intalniti mancati mancaruti alese si noi pe la casele noastre la fasole si cartofii nostri.... Mama da asi manca chiar niste fasole daca ar fi.... OPPPP iar am sarit de la o idee la alta. Deci- DISTRACTIE PLACUTA!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Pai daca e asa...Doamne ajuta sa fie la fel si de acum incolo!!!

Ana eu la inceput il simteam pe bebe foarte usor, asa ca un fluturas, tb sa fiu atenta tare ca sa-l simt..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Da, eu ma dau dau cu crema de pe la 10 sapt. ...cica vergeturile ar aparea intre lunile 5 si 7...cand creste burtoiu'

Poate sa-mi explice cineva de ce nu e bine sa dormi pe spate?..ca eu numai asa pot..BB se simt bine asa, daca ma intorc pe-o parte nu ma simt chiar ok..

Aventura 18+ cu

Mergi la inceput

eu am incercat chestia asta cu unsu
dar la mine ar avea mai mare efect daca asi angaja pe cineva care sa ma unga!!!!!Pe cuvantul meu ca imi amintesc dupa ce sant bagata in pat si mii lene sa mai rastorn burta dintr-o parte in alta ca sa ma mai scol inca odata. e buna ideea dar cu practica stau prost!!!

Mergi la inceput