Mamici de ianuarie - februarie 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Nu mai pot!!! Mie somn de nu mai pot!!! Ce ma lovit acum somnul.... Mama abia mai vad in fata!!!!
ca sa nu adorm ma mai cert cu astea ca vad ca le-am bagat ardeiul in fund ca sant deja la al 2 geam si chiar nu mai este mult pana il termina. Mai ales ca l-am chemat si pe seful lor - asa ca dau acum repede foiala.
Da chiar ce somn imi este!! Sa mai ies pana afara sa ma mai racoresc dar cred ca afara e cald si ma imoaie si mai rau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Gabriela, ma bucur ca nu sunt singura.desi eu vad ca am probleme deja din cauza ca.De ieri m-am apucat sa i-au elevitul, sper sa ma lase crampele la picioare.

fetele.iar cu kg???!!! M-ati innebunit, sa va zic o veste proasta dupa luna a 7-a se pun mai multeEu eram mandra cica la sarcina trecuta ca luasem 10kg pana la 7luni, e...si in ultimele 2 luni am mai pus inca 11.Sa stiti ca e greu e tare greu..acum inecrc sa ma m-ai uit ce mananc ...ca treaba cu pofta e si de la noi din cap.Eram asa de mare si mi-a fost greu la inceput, noroc ca le-am dat jos repede.Sa nu va zic ca la nastere am scapat doar de 5kg.

Noi mergem la casa de la munte..habar n-am daca merge netul acolo inca...am contractul facut, dar de abia am terminat casa.Asa ca daca merge nu scapati de mine..

AniS 21+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

SI MIE MI-E SOMN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

hehehehe la mine a adormit Ingrid...fugg si eu la somn..ca aseara mi-a facut show, i-au spart 5 dinti odata.

AniS 21+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Problema cu somnul e grava rau! Vi s-a intamplat sa adormiti pe scaun??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

Mie nu! Eu fac parte din categoria celor care sufera de insomnii in ultimul timp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Nu, dar nu cred ca mai am mult.
Noaptea si eu am probleme. Parca nu mai am loc in pat desi nu sunt chiar asa de mare. Dar nu imi gasesc pozitia. Si ma trezesc de nu stiu cate ori noaptea ... Nu m-ar deranja nici asta daca as fi sigura ca ceea ce simt e normal (adica simt ca parca in burta e o persiune, parca am burta grea asa ... nu prea stiu sa explic).
Cata 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

Flavia si eu am 19+ si nu prea sim bb asa cum zice la carte ca cica acum e in plina activitate...Nu stiu ce sa zic,plus ca eu sunt si la adoua sarcina.E adevarat ca l-am simtit din sapt 15 cam asa ceva,insa il simt destul de putin si nu chiar in fiecare zi...Nu vreau sa ma gandesc la chestii nasoale...Voi simtit bbei in fiecare zi ca a icneput sa ma streseze problema
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Fetelor ma gndeam acum ca va tot aud pe voi ca aveti probleme cu placenta, colul,infectii samd. Mie pana acum nu mi-a zis nimeni nimic de placenta, col, ca ar fi sus. jos sau altceva..asta inseamna ca e bine,nu? Sau oricum ar tb sa-mi zica si mie care e treaba pe acolo?
De durut ma mai dor si pe mine spatele, burta - ba jos, ba sus de nu mai pot respira parca, asta ar tb sa ma ingrijoreze? E semn de ceva nasol?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Fetelor eu in scaun nu adorm dar am camera de odihna pe aici pe undeva ascunsa la care cam numai eu am acces si mai scapam eu acolo pe canapea un somn din cand in cand pe la 16 pana nu se impiedica cineva de mine (cam pe la 8 seara ) si ma trezea. Dar azi ca ma-sa ca astea cu geamurile se foiesc toata ziua pe aici si nu pot ajunge la canapeaua mea, nici sa inchid biroul. Asa ca azi sufar in sufletul meu si inghit in sec. Ca si maine e tot cam la fel ca eu am 4 birouri la mine aici in raspundere :al meu, 2- birou de consiliu, 3- patronatul si 4- camera mea preferata cea ascunsa. Si astea cu geamurile au terminat in camera ascunsa, si acum termina in patronat, mai mult nu cer si asta inseamna ca maine stau la mine si in biroul de consiliu. Si iar nu o sa ma pot pituli pe canapeaua mea. Viata nu este roz cand nu poti sa-ti permiti o canapea si un televizor macar o data la doua zile cand te loveste marele somn. Cred ca e timpul sa invat sa dorm in scaun ca tot prea alintata eram...

Mergi la inceput