Mamici de ianuarie - februarie 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Fetelor nu vroiam sa zic dar si la mine in birou se renoveaza !!! Adica nu chiar tot. Acum o luna am scos geamurile vichi si am bagat termopan. Dar in jurul geamurilor a ramas totul asa ciupit, stricat , colturi alea alea. Ei si uite ca au venit azi doi nene sa faca acolo!!! Pai au intrat in biroul alaturat la 10 si acum e unu si ei tot la un geam sant. Clar ca eu nu am suportat si m-am dus sa fac regula, eventual un bici pe sele sa se miste mai repede!!! Dar treaba e alta ca unul din ei este atat de puturos adica nespalat anul asta incat atunci cand a trecut la 3 metri de mine eram sa avortez pe loc. Acum inteleg de ce la cateva birouri la parter fetele au zis ca sant super ocupate si nu pot sa-l lase sa faca treaba (mai ales acelea care au masa langa geam clar ca trebuiau sa-si miste fundul de acolo). Acum l-am invitat pe seful lor sa-l rog sa stea 3 minute cu asta intr-un birou sa vada viteza dom' mesterului la treaba si aroma izbitoare. Bai nene i-am zis ca daca lucrezi afara e una dar azi ai stiut ca intri in birouri stai intre oameni chiar nu ai putut sa te speli pentru anul asta odata?! Hai ca sant chiar plina de draci azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

Off fetelor...atata va mai plangeti ca sunteti , si nu este adevarat, m-am uitat peste pozele voastre si sunteti tare frumusele, si nu dau cu periuta sa stiti...vorbesc serios !

V-am mai spus si va mai repet, ce ati fi facut daca erati in locul meu ??? Eu am 2 in burtica si nu ma plang atata..ca de la 3 luni nici nu mi-o mai vedeam...

Asa ca...aveti grija de voi si mancati fetelor cat puteti...eu azi am mancat haotic, banane, prajituri, icre, chips-uri, zacusca...etc, numai tampenii !

CORA au spus fetele si iti recomand si eu sa dormi pe o parte, este de preferat pe stanga, dar si pe dreapta poti daca iti gasesti o pozitie buna, incearca, eu ma foiesc 1 ora, apoi reusesc sa adorm !

Sunt tare racita...

Va pupa Flavia....Alexia si Daria 19 sapt !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

vreau si eu in clubul elefantelor, Delfinuto pe mine m-ai uitat?

In ceea ce priveste hainele de gravidute eu una sunt hotarata sa nu imbogatesc pe nimeni pe spinarea mea! Fetelor, la mag. de la SF Gheorghe o bluza dintr-un material obisnuit 680000 lei! Sa dea cine vrea, prefer sa imi pun un sac pe mine, si asa nu e nici o diferenta intre hainele lor si saci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

ca tot vprbim de miscarile puilor, mie mi-a zis dr ca placenta e ok, dar eu imi simt fetitza miscand numai in zona ovarelor sau putin mai sus, niciodata la buric sau peste. oare e ok???????????????

Marina 21+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Miciurin daca zici ca te aliniezi noua...Wellcome in the club!!

Liuda io zic sa-ti iei liber cat timp repara la tine in birou. N-as vrea sa ti se intample ceva de la miros..Plus ca daca se fac reparatii la geam sa nu stai in curent..

Flavia sunt convinsa ca tie iti este si mai greu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kachi spune:

Fetelor, treceti-ma si pe mine cu baietel, ca e sigur acum.
Tocmai am facut echo la Iosup si am poza cu putza.

O sa pun si eu si poze de la nunta si cu bb.

Michelle, eu cred ca trebuie sa ai speranta si credinta. Doamne ajuta!

Va citesc pe toate, ca tare harnice sunteti la scris, dar nu am timp sa scriu.

Va pup,

Carmen 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

nu ca se face in biroul alaturat si nu sant in curent dar ar fi mai bine in curent decat in mirosul asta. Dar poate e mai bine imi mai piere si mie gandul la mancare (ceea ce nu cred)!!!!
nu pot sa-mi iau liber ca sant un fel de sefita pe aici si vrei nu vrei tre sa stai ca altfel - dupa mine pleaca toata lumea. (Nu stiu ce sef sant dar paznic sigur - ca altfel nu mai statea nici unu prin birou).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

Delfinuto, pai atunci ce sa zic...... PARTIEEEEEEEE, faceti loc ca vine elefantina....
Fetelor, va mai aducei aminte de desenul animat cu hipopotamitsele acelea gratioase "baletand" Lacul Lebedelor? Uite asa imi imaginez eu ca ma voi deplasa in curand spre servici!

Liuda, eu zic sa-i zici lui nene ala la obraz ca miroase..... asa cum nici tu nu te simti bine in situatia asta nici el sa nu se mai simta bine! Poate mai faci si altora un pustiu de bine cu ocazia asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Marinar,si eu simt pe bb tot in partea de jos...nicidecum pe la buric.
Cred ca depinde de cum e pozitionat,iar la mine e cu capusorul in sus.Cred ca e ok,adica dr a spus ca pozitia lui nu conteaza acum.

Dana 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

fetelor, io's cu articole pe net, sper sa nu va plictisesc, dar asta mi se pare interesant.
http://www.elady.ro/articole/Sarcina/Nutritia-in-timpul-graviditatii.html

am fost in weekend la munte si mi-am luat sirop de afine si de zmeur si acum ma intrebam daca am voie sa beau. din articol deduc ca fructele sunt ok (ceea ce ma face sa cred ca si siropul), sursa de vitamina C. eu am luat sirop de afine pt ca stiu ca e bun in infectiile urinare.

17+

Mergi la inceput