Mamici de ianuarie - februarie 2007 (18)
Raspunsuri - Pagina 17
aventura spune:
Oricum, am tot citit ca e hormonal si genetic si ca nu exista prea multe dovezi ca ar ajuta crema 
Asa ca, Liuda, stai linistita si leneveste in continuare..
Ai putea insa sa tii langa pat crema si sa te ungi pe burtoi cand lenevesti?
Aventura
18+ cu 
Daconst spune:
Aventura,cica daca dormim pe spate nu se oxigeneaza bb prea bine si alta explicatie ar fi ca se lipeste placenta de spate.Sper sa nu spun prostii,dar asa am tot citit.
Pe bb l-am simtit si eu abia la 20 de sapt,deci aveti rabdare ca poate e mai lenes din fire.Pe urma o sa va rugati sa mai stea locului.![]()
Dana 23+ 
delfinuta spune:
Eu am luat o crema Mustela se cheama de la farmacie si ma ung cam de la inceput, dar ca si voi am inteles ca e apa de ploaie chestia asta. Adica daca e sa faci vergeturi, faci oricum..Ma gandesc insa ca nu strica puitna hidratare pielii. Eu ma dau si pe coapse, ca vad ca iau proportii si se intinde pielea si acolo..
Aventura dormitu pe spate e contraindicat ca cica bebe n-ar mai putea sa-si ia ce-i trebuie de la tine in pozitia asta. Asta e ceea ce stiu eu..Chestia ca dormitu pe partea stanga ar fi cel mai bun insa e sigura, am si citit despre asta pe undeva.
gio spune:
Ana Alx, si eu sunt la bb 2 si simt miscarile destul de rar (mai ales daca am treaba si nu stau in pat) si am avut si zile cand nu am simtit nimic.
Despre dureri ce sa zic...aveam o durere groaznica efectiv intre picioare si dr a zis ca e normal, se umplu articulatiile cu apa sau asa ceva si d'aia dor...cum zice el. Cat despre dureri de burta (pe mine ma durea destul de jos, parca aveam o curea) si de spate nnu-s tocmai normale. La mine au cedat cu repaus& gynipral (ei nu chiar de tot).
Eupe bb tot jos il simt, oricum sarcina nu a trecut de ombilic, am vazut clar acum la eco. Dr zice ca e ok, ca nu exista sarcina prea jos sau prea sus...
Cu kg, fetele, nu pot decat sa va dau o veste buna, spunea si Anis: distractia de-abia din trim 3 incepe. Eu pana la 28 de sapt luasem 5 kg si de la 28 la 40 am mai luat 10
. De-aia nici nu insist acum. Chiar sunt curioasa dar oricum sunteti haioase!!!
Eu la intalnire nu garantez ca ajung, trebuie sa vad ca nu depinde de mine, dar tare mult as vrea sa vin.
Va pup
19 +
Catalina spune:
Mai fetelor, exprimati-va o parere si despre asta. Parca a mai intrebat cineva dar nu am mai urmarit daca/ce s-a raspuns.
Eu de vineri iau augmentin de 1g la 12 ore, deci, zic eu in prostia mea, ca infectia aia ar trebui sa fie pe trecute. De asemenea beau uraciunea aia de Uricol cica e pt spasme ale vezicii si pt ca sa se duca infectia.
Acuma, chestia nasoala este ca ori de cate ori m-as duce la toaleta, dupa un minut simt o presiune in vezica, asa ca si cum nu as fi fost. Nu stiu daca e normal asa ceva, voi simtiti ceva asa? Sau o fi de la infectie, inca, sa nu o fi "aranjat-o" antibioticul?
Mentionez si ca beau in jur de 2 litri de apa pe zi, ca sa tin microbii departe de pui.
Ia exprimati-va si la mine cu o parere ca ... inebunesc (si la mers ma deranjeaza, merg ca ratza).
Va pup,
Cata 23+
delfinuta spune:
Catalina si eu merg f des la toaleta si atunci cand nu ma duc imediat simt presiune, insa nu pot spune ca asa des, la un minut..Si noaptea ma trezesc de destule ori sa maerg la baie si tot asa simt presiunea aceea..Nu stiu daca o fi ca la tine sau nu..
aventura spune:
Si eu la fel, merg f. des la pipi si adesea am impresia ca ma preseaza fara sa fie cazul..
Eu cred ca e de la pozitia lui bebe..
Aventura
18+ cu 
delfinuta spune:
Eu ma pregatesc sa ma indrept spre casa, vine mama sa ne faca tarta cu fructe si chiar nu mai pot sta..
Va pup pe toate!
anis spune:
Hahaha sughita bebelusha mea...[
AniS
21+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
aventura spune:
Bai, iarasi incepeti cu mancarea??
Deci spuneti, fac rezervare pentru 10 persoane??
Aventura
18+ cu