Mamici de sept-oct 2006 (75)
Raspunsuri - Pagina 4
CamiSol spune:
Ce dragutza esti! Si eu bufnitez putin pe aici...Imi pare rau ca ai arsuri, si eu ma mai confrunt cu ele dar nu asa des ca tine.
Cami 37+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la
eloise spune:
Rainied salut! Voiam sa te intreb, tu de unde o cunosti pe Andreea? De la subiectul iesencelor (eu nu prea intru acolo, mai deloc de fapt) sau va stiti personal? Esti si tu mamica?
Cami ei, lasa...fac eu fatza, numai sa fie bebe sanatos!
Hai spuneti un subiect de dezbatut...daca nu e Inni pe aici sa ne sugereze unul...
Eloise 34+ cu
EU
Virsta bebe
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by eloise
[b][green]Rainied salut! Voiam sa te intreb, tu de unde o cunosti pe Andreea? De la subiectul iesencelor (eu nu prea intru acolo, mai deloc de fapt) sau va stiti personal? Esti si tu mamica?
de la Nunta in Iasi... si de pe Mess mai mult. Andreea trebuia sa ne fie nasa de cununie (eu am facut civila anul trecut pe 5 martie si nunta pe 17 iunie anul acesta)... Nu a fost sa fie pana la urma:(... Dar relatia noastra a mers mai departe... Nu ne-am cunoscut inca personal, speram ca acum, eu, mutandu-ma in casa noua (inchiriata), sa primesc vizita Andreei. Numai ca bebe Sebastian si-a facut de cap si ne-a "dejucat" planurile... Dar niciodata nu e timpul pierdut, nu?
Ieri am vb la telefon prima data cu ea, dar ca si cum ne-am fi cunoscut de o vesnicie......
Ce sa iti mai zic?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
A... eu nu am bebe inca... Da' va spionez pe voi din umbra si ma pregatesc...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
eloise spune:
Ma gandesc ce fac fetele care postau regulat intr-o vreme si acum nu mai posteaza: Cpetrut, Osna de exemplu...Or fi nascut???
Ramomar da' tu ce mai faci? de ce nu dai nici un semn?
Eloise 34+ cu
EU
Virsta bebe
CamiSol spune:
Nu am nici o idee de subiect de bufnitat , se vede ca nu e Inni sa ne motiveze.Oricum eu sunt lesinata de somn si nu cred ca mai rezist mult.M-am uitat la un film pana la ora asta, "memoriile unei gheise", este super si vi-l recomand din toata inima.
Cami 37+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la
eloise spune:
Rainied scuze daca te-am luat ca la interogatoriu... Dragutza prietenia voastra, pacat ca nu v-ati intalnit inca, dar nu e timpul pierdut! Ce mai zicea Andreea? Ai ceva vesti proaspete? mai ales bebe cum e?
Iti doresc sa ai si tu bebic atunci cand vei vrea.
Cami am vazut si eu Memoriile...dar nu mi-a placut, era prea romantic pt mine, eu is mai a dracului si am bombanit tot filmul. dupa filmul asta m-am ales cu mascara Masterpiece de la max factor... care din nou nu m-a multumit prea tare
Eloise 34+ cu
EU
Virsta bebe
CamiSol spune:
Eloise mi-a placut filmul...asa siropos cum a fost . Eu sunt mai romanticoasa.Ma batea si pe mine curiozitatea sa incerc rimelul, dar nu am avut ocazia pana acum.
Ahhh ... nici nu stiu ce sa mai fac sa treaca timpul mai repede. Doctorul mi-a spus sa stau cat mai linistita, mai mult in pat daca se poate. Sotul este departe... aveti voi vreo idee? Vreau sa nasc mai repede sa nu mai am timp de plictiseala .
Cami 37+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la
eloise spune:
Eh ce idee... nu vezi ca astia micii vin cand vor ei? Aaaaaa, sau zici de o idee ca sa treaca timpul mai repede? pai eu asa fac: citesc din dr spock, ma documentez teoretic, stau pe net la greu si vad filme. Vad ca de trecut trece timpul...se duc saptamanile astea una dupa alta. Tu macar ai 37+, poate veni bebicul oricand...dar eu, cu 35?
Eloise 34+ cu
EU
Virsta bebe
microbu spune:
Buna seara!
Va multumesc din tot sufletul ca sunteti alaturi de mine.
Ilona si Anca, bun venit in gasca!
Lexi, ma bucur ca l-ai convins pe sotul tau sa va mutati un timp la mama ta, aveti nevoie de liniste cand veniti cu bebe acasa.
Raluca, felicitari ai o fetita superba!
Gabitzica si Gripo, felicitari !!!
Ce faceti "bufnitelor" ?
Sandra 36+ inca un pic