Mamici de sept-oct 2006 (75)
Raspunsuri - Pagina 5
eloise spune:
Heeei, Sandraaaaaa!!!
Bufnitzam un pic, ce sa facem...
Sper ca nu mai esti necajita, sau macar ca in curand nu vei mai fi!
Eloise 34+ cu
EU
Virsta bebe
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by eloise
[b]Rainied[green] scuze daca te-am luat ca la interogatoriu... Dragutza prietenia voastra, pacat ca nu v-ati intalnit inca, dar nu e timpul pierdut! Ce mai zicea Andreea? Ai ceva vesti proaspete? mai ales bebe cum e?
Iti doresc sa ai si tu bebic atunci cand vei vrea.
Multumesc mult Si sa stii ca nu am luat-o ca pe un interogartiu deloc...:) Azi nu am mai vb deloc cu ea. Doar un mesaj dimineata. Am lasat-o sa se odihneasca, sa isi revina. Sper ca e OK...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
eloise spune:
Noi ne ducem la nani.... mi s-au impaianjenit ochii... Somn dulce fetelor!
Eloise 34+ cu
EU
Virsta bebe
CamiSol spune:
Eloise si eu am cam acelasi program ca si tine...net, filme, capraru, dr spook, revista mami, super bebe...am capul toba. Si parca tot trece timpul greu.
Sandra te invit alaturi de noi. De fapt alaturi de Eloise ca eu deja nu mai rezist mult.Tu esti bine?
Cami 37+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la
CamiSol spune:
Noapte buna Eloise, noapte buna Sandra, noapte buna bufnitzelor!
Cami 37+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la
Nokia spune:
Felicitari Gripo!!! Sa iti traiasca bb, refacere usoara
Ce rapida ai fost! De abia astept sa ne povestesti
Buna noapte dragi bufnite,
vin si eu, cu tristete, la semnat condica. Sufar groaznic de insomnii
Ziua dorm, nu mananc mai nimic, iar noaptea stau de planton: nu pun geana pe geana si mananc non-stop Tocmai mi-am facut o pizza si am mancat-o aproape toata
Mai e cineva pe teava? facem un party, ceva?
v-am tzucat
microbu spune:
Noapte buna Cami, Eloise. Si va mai laudati ca sunteti bufnite?
Eloise, sotul meu cand nu e de noapte se duce la peste. Azi e la peste deci nu sunt necajita deloc pt ca fara el mi-e fff bine, sunt eu si bebitza mea iubita .
Sandra 36+ inca un pic
ralnied1 spune:
Numa' eu, se pare (si oricum eu nu sunt gravida...:(...)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
Nokia spune:
Eloise, am intrebat si eu de Osna acum vreo cateva saptamani. Sper ca e bine, probabil deja cu bb in brate
Am vazut 2 bufnite on-line: Inni si Sandra
inni spune:
Nokia..sunt eu...dar nu pot sa te acompaniez....ca tr sa ma duc sa ma culc.
Alessia...ti-am trimis raspuns.
Felicit noile mamici pt. bebicii lor. Eu sunt ametita.. de somn...azi am stat numai la alaptat ....acum spre seara...dupa o partida de plans zdravana am reusit sa o adorm.
Carmen..Gabitzica...Gripo...felicitarile mele si refacere rapida.
Igantica...medicul mi-a recomandat Triderm alternativ cu Reviken...Am decis de una singura sa nu folosesc Tridermul deocamdata...si i-am dat in seara asta cu Reviken. M-am gandit si eu ca e ceva normal...dar parca se extinde spre pasarica (exfolierea e inghinala).
Am plecat in pat. Sunt terminata.
Mai vroiam sa spun ceva dar nu mai stiu cui..
Aaaaa..Roxanei....sanatate multa Dariei si va fi bine cu clavicula..am mai auzit de copii cu problema asta de la nastere care s-au vindecat fara urmari..
Pupici
Poze
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)