Mamici de sept-oct 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Lexi poti da si cu unguent de galbenele. Eu am avut candidoza prin luna a 4-a si pruritul si usturimile erau atroce...pana am ajuns la dr care n-a vrut sa-mi dea tratament pana nu era gata analiza (care a confirmat) m-am tratat cu unguent de galbe si a atenuat mult neplacerile. Poti cumpara si o crema de la farma, gen pimafucin, si sa aplici extern in strat subtire, rau nu are ce sa faca in nici un caz, pt ca se da si in luni mai mici.
A, si ceai concentrat de galbenele pt spalaturi externe.

Putzuruca, Crisnemes multumesc de incurajari. Uite ca a inceput sa faca valuri si sa dea shuturi... CAnd i-am impartasit ingrijorarea, sotul meu a zis ca azi dimineata cand eu inca mai dormeam bebe dadea niste lovituri de se cutremura patul (ma rog, salteaua)... Serios, cica asa face... si se propaga unda de shoc.

Eloise 35+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Acai, si eu am cerut Stodal la farmacie si mi s-a spus ca nu ar fi recomandat... dar eu am luat in luna 5-6 si mi-a trecut. Stiam ca fiind homeopat il pot lua fara probleme...
Unde e Inni, sa-si mai dea si ea cu parerea ?

De lamaie cu miere mi-e teama, zicea Eloise ca mai tare ar irita gatul (si nu prea vreau).
Cred ca raman totusi la Stodal, macar stiu ca functioneaza.
Multumesc.

Sandra 36+ inca un pic

Mergi la inceput

Eloise, deci BB era deja plictisit de fotbal pana sa-l simti tu...Ce dulce sotul tau, cum studiaza el burtica in timp ce dormi

Sandra 36+ inca un pic

Mergi la inceput

Eu am pus lucrurile bebitzei la spalat, cum termina masina am taiat-o la cumparaturi . Am observat ca se uita f ciudat (chiar urat) lumea la mine cand sunt in trafic. Ce s-or gandi? Ia-uite si la inconstienta asta, cu burta mare si la volan . Si ceeee? O doza de nebunie am sigur, si pe deasupra am si un sot fara carnet!!!

AM RAMAS SINGURICA PE-AICI ???

Sandra 36+ inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Msl si BEATRIX felicitari pentru bebelusi! Recuperare rapida si mult laptic!

Monique, lakioana, cata14, nasteri usoare si bebei sanatosi !!!

Acai - incepem de azi

Cami 37+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Monica, Cata si Lakioana, multa bafta!!!!
Lexi, chiar ca am ramas de carutza Io am dormit neintoarsa azi noapte, nici un semn de nascare

Floricika 40+ cu David Gabriel
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Sandra nu esti singura... abia m-am trezit si eu, ca nu am dormit toata noaptea de la o durere de picioare ( de la genunchi in jos) imi venea sa ma urc pe pereti de durere. Dimineata abia mi-am facut un masaj si am reusit sa adorm. Aveti idee de la ce si un remediu ceva...

Cami 37+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Lexi, mie mi-a dat dr. Clotrimazol ovule si crema pt simptomele astea suparatoare ale candidozei. Nu am facut tratam de 7 zile cum ar fi trebuit ci am facut 1-2 zile pana la disparitia simptomelor. Si pe mine m-a disperat rau candidoza de cand am ramas insarcinata. Crema de galbenele am incercat-o si eu dar n-a avut nici un efect.

Ma tot gandesc ce or face fetele cu inducerea...sper sa scape repede si sa fie totul ok.

putzuruca 37+ cu Andreea-Iuliana

poze cu dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Fetelor,

Rugaminte, am o prietena insarcinata in 5 luni si are probleme cu hemoroizii.Intrebarea e , pt cine s-a confruntat cu ei, ce unguent a functionat mai bine? (n-are net acasa si sunt mesager )Saru'mana anticipat in locul ei.

Facem si noi galerie la golit saculetele !

Noi am inceput pregatirile pt botez si ne batem capul cu liste si listute.In rest toate bune,un copil mic si cuminte,unul mare si super galagios si obositor uneori.

Pupici la toata lumea,mica sau mare .

Nicol Alex (21 August 2006) si Vladut (1 aprilie 2003)

POZE
NUNTA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acd2you spune:

draga mea eloise, apropo de alaptat: uite, de exemplu, la Andrei, nu am putut alapta din mai multe motive. principalul a fost faptul ca secretia mea lactata a fost foarte putina, si in primele zile nu am putut pune bebelul la san, pentru ca laptele meu curgea cu sange. nu de la ragade, ci din interiorul sanului. nici in ziua de azi nu am o explicatie sigura pentru fenomen, pentru ca, din pacate, in Slatina nu sunt specilisti prea grozavi, si stateau toti si se uitau la ca extraterestri, ca nu mai vazusera asa ceva. pana la urma, si-au dat cu parerea ca probabil unele vase de sange, capilare, stiu eu ce, se deschid accidental tocmai in canalele galactofore, dar nu e sigur, a ramas un mister. cand ma mulgeam, se vedea cum iesea lapte pe 2-3 canale, iar pe un altul iesea sange rosu, nu maroniu sau amestecat. abia dupa cateva saptamani de muls cu pompa si manual, laptele a curs curat, nu stiu cum s-a oprity sangerarea, dar era prea tarziu, Andrei manca deja lapte cu biberonul si nu a mai vrut sa suga, desi l-am tinut vreo 3 zile nemancat, ca ma si certam cu sotul, ca tin copilul sa moara de foame. un pediatru mi-a spus ca laptele praf este mult mai dulce si mai gustos decat laptele de mama, asa ca greu mai poti intoarce un copil sa suga la san.
precizez ca la ecografia sanului totul a iesit ok.
din pacate, acum daca apas pe sani, la fel se storc doua picaturi de lapte, si una de sange. de maine imi iau garmastan, poate are ceva efect si la asa ceva, poate vasele mele de sange sunt prea sensibile si se sparga la muls sau la supt, si le ia timp sa se intareasca. oricum, sa dai bebelului lapte praf din primele zile, este groaznic. cu sterilizat, cu preparat hrana, cu tot chinul, eu am crezut ca innebunesc in primele 3 -4 luni. sper sa nu o iau de la capat.
asa ca, dragi mamici, ragadele sunt floare la ureche, faceti orice si depasiti situatia, ca merita.
Dana 35+

Mergi la inceput