Mamici de sept-oct 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilona_m spune:

Buna dimineata!!!!

Monique,cata si Lakioana nasteri usoare si bebei sanatosi,va tinem pumnii !!

Eric sa cresti mare si sanatos!!!
Foarte emotionant ...si eu mai am o saptamana ...si gata...ne incolonam frumos,si asteptam minunile(mai greu cu asteptarea)!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Felicitari Beatrix!!!

Lakioana eu iar iti fac galerie

Sandra 36+ inca un pic

Mergi la inceput

Cata , Pufy si Eloise va multumesc. Mi-a mai revenit inima la loc, ca nu i-am facut rau bebitzei cu plansul meu, poate doar cu papa prea putina. Promit ca astea 2sapt ma indop de-a binelea!!! Si tati in sfarsit realizeaza cat de putin mai avem, a zis ca nu ma mai lasa sa fac NIMIC, nici sa , nici sa ies din casa macar .
Dar mie mi-a intrat morcovelul cam rau si cred ca azi voi profita ca sunt singurica si voi face niste drumuri sa completez bagajul de spital odata. Uffff, pt bebitza e gata dar pt mineeeee doar o camasa si atat . Si apoi mai sunt cercelusi de luat (ca pana vine nasa...o pun doar sa-i deconteze )...AM EMOTII !!!

Sau am intrat oficial in panica (Ralu )

Sandra 36+ inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

MSL si BEATRIX felicitari pentru minunile voastre!

Eu sunt cam necajita.... de cand m-am trezit l-am simtit foarte putin pe bebe. De obicei facea valuri mari pana la ora asta... iar eu azi abia l-am simtit. Am baut si lapte, am mancat si dulce concentrat (ceea ce de obicei il energiza) si tot nici o schimbare. O fi somnoros?

Eloise 35+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Beatrix - felicitari si refacere rapida![/size=4[size=4]]iar bb ERIC sa fie sanatos, cuminte si sa va aduca multe bucurii.

Acai24 incepem cu galetia si tinem pumnii pe maine.

Eloise e doar somnoros- asteapta pana mai tarziu

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Neata tuturor!
msl si Beatrix, sa va traiasca puii, sa fie sanatosi si cuminti iar voua refacere rapida si mult laptic. Msl imi pare rau ca ai trecut prin experiente neplacute la spital, dar important e ca voi doua sa fiti bine!

Monique, lakioana, cata14, nasteri usoare si bebei sanatosi !!!

Flori si Crisnemes, se pare ca ramanem de caruta...

Inni, mai am 2 intrebari la tine: 1. inteleg ca moasei i-ai dat plicul la sfarsit, nu?
2. ce lucrusoare pt. bebe au fost absolut necesare in spital? Ca eu am bagajul plin de lucrurile lui bebe si ale mele nu mai incap. Inutil sa spun ca eu nici acum nu am tot bagajul gata. Ca tot vorbea Itzy de inconstienta!

39+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Sandra, eu am intrat deja in sapt 38 si tot nu-i gata bagajul de spital. Parca am asa o doza de inconstienta in creier. Ma uit la lista, ma uit la lucrurile care trebuiesc bagate in bagaj si parca mi se pare prea devreme sa le strang. Sunt toate cumparate dar...n-are cine sa le pune in bagaj. Nu-ti mai spun ca in fiecare zi imi planific sa ma epilez si de fiecare data imi gasesc altceva de facut. Dar daca nu azi...maine sigur ma bag la jumulit ca tare n-as vrea sa ma cheleasca aia in spital cu lama ca ma irit rau.

Eloise, nu trebuie sa-ti faci griji pentru bebe. Nu au in fiecare zi acelasi tonus si poate bebe al tau e mai lenes azi. Nici noi nu suntem la fel de energice in fiecare zi.

putzuruca 37+ cu Andreea-Iuliana

poze cu dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Fetelor am uitat sa va intreb daca stiti vreun remediu contra mancarimilor. Sunt DISPERATA, nu mai pot dormi noaptea ca lumea din cauza mancarimilor si usturimilor din zona intima. Cred ca iar am luat candida de la vreun WC public Aseara m-am tamponat cu lapte fiert ca n-aveam iaurt in casa, dar nu e foarte eficient. Oare baile cu ceai de musetel si galbenele or ajuta?

39+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Lexi eu nu stiu, din pacate nu te pot ajuta .

Putzuruca, vin eu sa ti le pun in bagaj!
Eu nici macar nu le-am cumparat !!!

In bagajul pt BB trebuie sa punem si Baneocin?

Ajutoooooooor!!! Ce sa iau si eu ca sa-mi dreg gatul cel dureros ?? Cred ca de la bauturi reci, mereu am avut sensibilitatea asta. Am luat de la farmacie niste bombonele gen strepsils cu propolis, dar nu mi-a trecut. CE sa mai incerc?

Sandra 36+ inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

Microbu si eu am avut probleme cu gatul si m-am rezolvat cu sirop Stodal, care e homeopat si e ok in sarcina si miere+lamaie...e foarte eficienta combinatia...sanatate maxima...
Lexi eu zic ca ar trebui sa mergi sa intrebi la o farmacie..o exista vreun leac, ceva...ai grija de tine...

39+

http://bd.lilypie.com/j1YZp3.png

Mergi la inceput