Mamici de sept-oct 2006 (75)
Raspunsuri - Pagina 25
cata14 spune:
MSL si BEATRIX, felicitari!! sa va traiasca bebelusii!
Eu am sunat la spital si n-au locuri
, toata lumea naste azi ... asa ca m-au chemat maine dimineata.
Catalina, 40
alinamoro spune:
Monica,
Cata,
Lakiona,
nastere usoara!
Microbu, eu nu am pus Baneocin in bagaj de spital, mi l-a cumparat sotul a doua zi si mi l-a adus. Poti sa ti-l pui daca vrei, oricum va fi necesar.
Alina cu Adelina
(31.08.2006) & Dragos
(11.04.2002) pozici 1, pozici 2
Mirabelac spune:
Monica, Cata, Lakioana 

MSL si BEATRIX felicitari pt. bebelusi!
Eloise o sa tot fie reprize din astea in care bebe mai ia o pauza, la mine au fost f. multe, uneori ziceai ca n-am nik in burta ![]()
![]()
dar m-am obisnuit. Nu te stresa din asta, eu am citit in Mama si Copilul ca tre sa monitorizezi miscarile in 12 ore, sa fie min. 10.
Lexi mie tot gynozol ovule mi-a dat, mi-a trecut.
Cu toate tratamentele pt. raceala eu ma simt mai rau, ma doare mai tare gatul si a inceput sa ma doara si o ureche. Acuma nu stiu cum e durerea de urechi ca n-am avut niciodata, dar ma doare si lobul urechii, se poate sa fie de la dormit??? Offf, si ma simteam asa de bine...
Mirabela sapt. 38
POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
acd2you spune:
[quote]Originally posted by anangel_lexi
Fetelor am uitat sa va intreb daca stiti vreun remediu contra mancarimilor. Sunt DISPERATA, nu mai pot dormi noaptea ca lumea din cauza mancarimilor si usturimilor din zona intima. Cred ca iar am luat candida de la vreun WC public
Aseara m-am tamponat cu lapte fiert ca n-aveam iaurt in casa, dar nu e foarte eficient. Oare baile cu ceai de musetel si galbenele or ajuta?
baila cu galbenele ar trebui sa ajute, dar nu cred ca sunt suficiente. dat fiind ca ai deja 39 sapt, crezi ca e bine sa te prinda nasterea cu candidoza? eu stiu bca gynozolul este bun, nu este foarte tare ca medicament, si nu este contraindicat in sarcina. ti-l recomanda cu incredere, si sunt doar 3 ovule, le pui seara si scapi.
Dana 35+
notquiteso spune:
Buna ziua, fetelor.
Fac si eu galerie pt cele care au nascut, care urmeaza sa nasca.. 

recunosc ca am cam pierdut sirul.
Azi-noapte iar era sa ajung la spital, dar m-am incapatanat sa nu ma duc. M-am indopat cu pastile, supozitoare..pana la urma am adormit, dar daca si in noaptea asta am circ.. cred ca ma duc.
Toata casa mea e vraiste, masculu' e plecat de dimineata pana seara, asa ca atunci cand vine nu mai face nimic decat sa manance, sa faca dush si nani..Iar eu ma isterizez ca nu e gata nimic. M-am saturat si de contractii, si de dureri, si de farfuriile din chiuveta, si de ciorapii lui lasati prin casa, si de soacra-mea care tot insista sa spele ea toate lucrurile pt grasunaca, sa le calce ea.. cand eu nu vreau decat sa apuc odata sa le spal cum stiu si cum vreau eu, si sa le asez in sertare.

Cam asta e starea mea de spirit. Imi vine sa strang de gat pe toata lumea, mai ales pe ticalosul asta care de 2 sapt imi promite ca muta mobila prin casa, sa facem loc pt patut si nu face nimic. Eu habar nu am cum arata asternuturile pt grasunaca, paturicile.. scutecele.. ca sunt la soacra. Imi vine sa o strang de gat si pe ea. 

Oamenii astia chiar nu inteleg cat de important e pt mine sa fie totul gata pt cand vine grasa? De fapt..ce ma mai mir. Cred ca al meu intelege/aude 1% din tot ce ii spun eu. De-aia incerc sa folosesc propozitii scurte, clare... si degeaba.
POZE
Varsta bebe
cata14 spune:
notquiteso, ai o stare de spirit f razboinica. Ia-o incet! ca se rezolva toate cu un pic de rabdare. E normal sa fii iritata din orice si cred ca e destul de greu ptr cei din jur sa ne inteleaga.
Un pupic ptr tine!
Catalina, 40
acd2you spune:
si noi am fost astazi la control. bebele e cam mic, dupa parerea doctorului, dar si Andrei a fost la 40 sapt de 2.500kg, asa ca nu ne asteptam la prea mult. numai ca avem colul scurt, insa inchis, iar capul lui bebe este foarte jos. burtica este cam jos, si asa a fost toata sarcina, asa ca am contraindicatii la carat, urcat, etc. ce ma fac eu, ca maine dimineata vin meseriasii cu termopanele? asta e, bine ca Andrei merge de astazi la camin, si macar jumate de zi pot face treaba in liniste, adica mai stau, mai fac ceva, iar mai stau.
spre deosebire de fetele care numara zilele si orele, eu am impresia ca timpul trece prea repede si nu am timp sa termin tot ce am de facut. in plus, ziceam si eu ca duc baiatul la camin si mai dorm si eu ziua o ora-doua in plus, dar daca intru la curatenie.... ma simt tare obosita. sper sa prind si eu cateva zile de somn, ca altfel o iau razna.
draga Pufy, gongolinul tau mai doarme cate un pic ziua? al meu e mare si daca nu e obligat - fortat si pedepsit, nu mai doarme. si la camin, sta de obicei cu ochii in tavan. si aseara ma intreba: mami, de ce a facut doamne-doamne noapte? nu e buna noaptea ... ati mai vazut copil sa nu ii placa sa doarma?
Dana 35+
notquiteso spune:
Cata, merci pt incurajare.
Poate ca mi-ar fi mai usor daca as avea cu cine sa vorbesc, si nu ma refer aici pe forum, ci acasa. Eu nu suport starile de incertitudine, si de 8 luni numai intr-o incertitudine stau. Mi-a ajuns. Macar casa sa fie gata, sa nu ma intorc de la maternitate si sa ma isterizez ca nu e nimic pregatit. Sau mai rau, sa fie toate puse claie peste gramada ( ca al meu asa face) sau si mai rau, sa fi venit soacra-mea sa ma scotoceasca peste tot sub pretext ca ajuta la aranjat casa. Al meu are 2 viteze: incet si foarte incet pe cand eu fac lucrurile repede si bine, nu mai tre' sa vina sa stranga cineva dupa mine. Prevad eu ca in curandul apropiat o sa il schimb pe un model mai performant, cu 3 viteze..
POZE
Varsta bebe