Mamici de noiembrie - decembrie 2006(38)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Am pus pozici cu patutul lui bb plin de jucarii, cu mine ieri si noua floare si cu jucaria lui bb care se invarte si canta

Unde sunteti???? nu mai bantuie nimeni pe aici? sau iar faceti bunatati?

Cleo 29+ saptamani

Mergi la inceput

m monique dar bei si tu laptic bravo tie si celor care beau zilnic laptic sau mananca lactate, ciuda mie care nu prea mananc...asta e sper sa ma conformez si eu

Cleo 29+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

cleomoni mi-au placut pozele ! si toate lucrusoarele !!
ce fel de salteluta ai luat ?

pupici fara virusi !
D

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Hei Cleo... si eu sunt pe aici! De data asta nu mai fac bunatati... ca am tot facut ieri de mi-au sarit capacele.
Sper sa va iasa si voua croissantele ca mie dupa metoda pe care v-am spus-o voua mi-au iesit super yammy!

Atudor trimis PM cu link...
Laurici trimis PM cu Doppler...
Si acum uite ce mi-a spus Lavinia......

IESENCELOR !!!! Hai la cursurile Lamaze si gimnastica burtoasa bebeloasa ca incep de joia asta!!! Le tine dna dr. Luminita Nechita si tariful este de 10 RON/ora. Ne intalnim joi la ora 17.00 in fata spitalului Elena Doamna cu tinuta sportiva la indemana! Dati semnale care veniti!

Si cam atat...

Ramona 31+ Rares

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

seara buna fetelor

eu toata ziua am fost pe drumuri si sunt tare obosita.
referitor la temele zilei eu merg noaptea o data la baie, iar lapte beau aproape zilnic cate 2 cani, dar nu e regula se poate si mai mult si uneori deloc depinde cum am pofta. eu beau laptele in general cu cacao ca simplu nu prea imi place.

eu va pup si merg la baita si apoi la nanita.

Raluca 31 + cu Adina Andreea

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Ma bucur mult ca va plac lucrusoarele la printesa mea, si mie imi plac si ma uit in fiecare zi la ele, va pup pe toate si sper sa ne bucuram de bebeii nostri si sa fie sanatosi

Cleo 29+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

zina, si eu mai am pisee de ameteala cand ma ridic mai brusc din pat... la mine e din cauza tensiunii, ca e mica.... ma restabilesc cu 1-2 pahare de pepsi, dar nu mi se intampla des....am obs ca mi se intampla cand sunt f. obosita...

Dia 28+ cu Oana

Mergi la inceput

am vrut sa zic pusee nu pisee :)))
dar nu iese intotdeauna
:)))

Dia 28+ cu Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

La tema zilei trebuie sa raspund si eu... ma trezesc de doua ori pe noapte pentru pp si e musai sa fie si o data dimineata pe racoare...

Despre faza cu laptele... beau cam un litru de lapte pe zi pentru ca imi place fff mult. Imi tine si de sete si am nevoie de el pentru anemie. Despre alimentatia cu lapte am citit undeva (acuma nu mai stiu unde anume) ca gravidutele care beau mult lapte in timpul sarcinii dau nastere unor bebei grasuni... Cred ca asa se explica si faptul ca bebe Rares este un bolfos inca de pe acum.
Stiu ca nu toata lumea poate tolera bine laptele, si atunci apeleaza la branza... oricum ar fi, este bine sa va asigurati necesarul de calciu de care bebe are nevoie mai ales acum cand ii cresc fff mult osisoarele.

Despre anemia mea am avut-o dintotdeauna pentru ca am un fel de anomalie in asimilarea calciului si a fierului...deci pot baga cat de mult lapte, oricata branza ca tot acolo ies. Sa dea DD sa asimileaze bebe Rares toate astea!

Va pupez

Ramona 31+ Rares

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput

nu elucideaza nimeni misterul buretelului pt cadita de baie?
haideti fetelor, indurati-va de noi si puneti o poza, sa stim si noi ce sa cautam .... sau dati-ne un link

mai am 4 zile de mers la servici si .......yupiiiiiiiiiiii.... abia astept sa ingros randurile pe aici.... deocamdata trag de zor la servici, ca se pare ca tb sa fac treaba pe o luna inainte... nu stiu daca mai razbesc 2 zile in ritmul asta infernal.... dar mai am 4 zile

Dia 28+ cu Oana

Mergi la inceput